Baracknapra hívjuk Heves megyébe, a Kisnánai várba. Megismerheti a baracklekvár főzésének fortélyait a helyi falusi vendégfogadók közreműködésével. A válogatás, magozás, főzés, palackozás, dunsztolás folyamatába minden kedves vendég bekapcsolódhat, és saját kezűleg készítheti el a különlegesen finom baracklekvárt, amit meg is vásárolhat. A rendezvény ingyenesen, a vár belépővel látogatható!
Baracknapra hívjuk Heves megyébe, a Kisnánai várba. Megismerheti a baracklekvár főzésének fortélyait a helyi falusi vendégfogadók közreműködésével. A válogatás, magozás, főzés, palackozás, dunsztolás folyamatába minden kedves vendég bekapcsolódhat, és saját kezűleg készítheti el a különlegesen finom baracklekvárt, amit meg is vásárolhat. A rendezvény ingyenesen, a vár belépővel látogatható!
Baracknapra hívjuk Heves megyébe, a Kisnánai várba. Megismerheti a baracklekvár főzésének fortélyait a helyi falusi vendégfogadók közreműködésével. A válogatás, magozás, főzés, palackozás, dunsztolás folyamatába minden kedves vendég bekapcsolódhat, és saját kezűleg készítheti el a különlegesen finom baracklekvárt, amit meg is vásárolhat. A rendezvény ingyenesen, a vár belépővel látogatható!
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!
Kiemelt ajánlat
A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!
Kiemelt ajánlat
A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!
Kiemelt ajánlat