Turizmus Program

Zsolnay Fényfesztivál

Utcazene Kavalkád

Balatoni borkoncertek

Tihanyi Levendulanapok

Balatonalmádi Nyár

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Mátrai gasztronómia

Népszerűség

A Városi piac és Vásártér is várja a vásárlókat Hatvanban.

A Városi piac és Vásártér is várja a vásárlókat Hatvanban.

A Városi piac és Vásártér is várja a vásárlókat Hatvanban.

Baracknapra hívjuk Heves megyébe, a Kisnánai várba. Megismerheti a baracklekvár főzésének fortélyait a helyi falusi vendégfogadók közreműködésével. A válogatás, magozás, főzés, palackozás, dunsztolás folyamatába minden kedves vendég bekapcsolódhat, és saját kezűleg készítheti el a különlegesen finom baracklekvárt, amit meg is vásárolhat. A rendezvény ingyenesen, a vár belépővel látogatható!

Baracknapra hívjuk Heves megyébe, a Kisnánai várba. Megismerheti a baracklekvár főzésének fortélyait a helyi falusi vendégfogadók közreműködésével. A válogatás, magozás, főzés, palackozás, dunsztolás folyamatába minden kedves vendég bekapcsolódhat, és saját kezűleg készítheti el a különlegesen finom baracklekvárt, amit meg is vásárolhat. A rendezvény ingyenesen, a vár belépővel látogatható!

Baracknapra hívjuk Heves megyébe, a Kisnánai várba. Megismerheti a baracklekvár főzésének fortélyait a helyi falusi vendégfogadók közreműködésével. A válogatás, magozás, főzés, palackozás, dunsztolás folyamatába minden kedves vendég bekapcsolódhat, és saját kezűleg készítheti el a különlegesen finom baracklekvárt, amit meg is vásárolhat. A rendezvény ingyenesen, a vár belépővel látogatható!

Látogassa meg a farkasmályi pincéket borkóstolóval és idegenvezetéssel egybekötve. Bejárjuk a történelmi pincéket és közben kalandozunk gondolatban az elmúlt 200 év történésein a borudvar borválogatásával.

Kiemelt ajánlat

Szállásfoglalás

Látogassa meg a farkasmályi pincéket borkóstolóval és idegenvezetéssel egybekötve. Bejárjuk a történelmi pincéket és közben kalandozunk gondolatban az elmúlt 200 év történésein a borudvar borválogatásával.

Kiemelt ajánlat

Szállásfoglalás

Látogassa meg a farkasmályi pincéket borkóstolóval és idegenvezetéssel egybekötve. Bejárjuk a történelmi pincéket és közben kalandozunk gondolatban az elmúlt 200 év történésein a borudvar borválogatásával.

Kiemelt ajánlat

Szállásfoglalás

Farkasmály Borudvar, a Mátra legpezsgőbb, legbormámorosabb pop-up fesztiválja, ahol találkoznak a minőségi borok, az ínycsiklandó ételek, a fantasztikus koncertek és a felejthetetlen élmények. Farkasmály Borudvar, bor, gasztronómia, festői táj. Tartsatok velünk az év első közös koccintásán!

Kiemelt ajánlat

Farkasmály Borudvar, a Mátra legpezsgőbb, legbormámorosabb pop-up fesztiválja, ahol találkoznak a minőségi borok, az ínycsiklandó ételek, a fantasztikus koncertek és a felejthetetlen élmények. Farkasmály Borudvar, bor, gasztronómia, festői táj. Tartsatok velünk az év első közös koccintásán!

Kiemelt ajánlat

Farkasmály Borudvar, a Mátra legpezsgőbb, legbormámorosabb pop-up fesztiválja, ahol találkoznak a minőségi borok, az ínycsiklandó ételek, a fantasztikus koncertek és a felejthetetlen élmények. Farkasmály Borudvar, bor, gasztronómia, festői táj. Tartsatok velünk az év első közös koccintásán!

Kiemelt ajánlat

A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!

Kiemelt ajánlat

A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!

Kiemelt ajánlat

A krumpli alapú haluska azaz sztrapacska a `tót atyafiak` jellegzetes étele. Úgy tartja a fáma, hogy híres földink Mikszáth Kálmán is szerette, leginkább azt, amit Mauks Ilonkáéknál Csadó néni, akkor még Rozika főzött neki. Hogy ezen a napon kié lesz a legízletesebb, azt majd a zsűri dönti el. Haluskás versekkel, rigmusokkal is készülhetnek a főzőcsapatok és a vendégek egyaránt, de lesz haluskaevő verseny is. Várunk mindenkit 2025-ben is szeptember második szombatján, a 20. Haluskafesztiválon!

Kiemelt ajánlat

Mindenkit szeretettel meghívunk és várunk Markazon, a Kézműves Ház udvarán a hagyományos Szüreti Mulatságunkra 2025. szeptember 20-án.

Mindenkit szeretettel meghívunk és várunk Markazon, a Kézműves Ház udvarán a hagyományos Szüreti Mulatságunkra 2025. szeptember 20-án.

Mindenkit szeretettel meghívunk és várunk Markazon, a Kézműves Ház udvarán a hagyományos Szüreti Mulatságunkra 2025. szeptember 20-án.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények