Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Pezsgő és Bor - Nyári borvacsora Rácz Lillával
Pezsgős programajánló. A pezsgő egy különleges bortípus, ma már nem csak ünnepi alkalmakra. A pezsgős programok is különleges eseményeknek számítanak a látogatók körében. A pezsgő neve Champagne-ból származik. A pezsgő készítése időigényes és munkaigényes folyamat, ezért az ára általában magasabb, mint a hagyományos boroké. A pezsgőt különböző stílusokban készítik. Lehet száraz, félszáraz és édes pezsgő is.
Az ősz legízesebb pillanatai idén is Palkonyán érnek be! A Palkonyai Gasztrofalu szőlőhegyi lejtői újra megtelnek illatokkal, ízekkel, nevetésekkel és az őszi szüret hangulatával. Nyitott pinceajtók, gasztrokalandok és borvidéki élmények várnak szeptember első hétvégéjén – ezúttal a szüret jegyében.
Az ősz legízesebb pillanatai idén is Palkonyán érnek be! A Palkonyai Gasztrofalu szőlőhegyi lejtői újra megtelnek illatokkal, ízekkel, nevetésekkel és az őszi szüret hangulatával. Nyitott pinceajtók, gasztrokalandok és borvidéki élmények várnak szeptember első hétvégéjén – ezúttal a szüret jegyében.
Az ősz legízesebb pillanatai idén is Palkonyán érnek be! A Palkonyai Gasztrofalu szőlőhegyi lejtői újra megtelnek illatokkal, ízekkel, nevetésekkel és az őszi szüret hangulatával. Nyitott pinceajtók, gasztrokalandok és borvidéki élmények várnak szeptember első hétvégéjén – ezúttal a szüret jegyében.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.
A régi szokás szerint a szőlősgazdák Szent Vince napján pincéről – pincére járva kóstolták meg egymás borait, valamit az aznapi időjárásból és a metszett „Vince vesszők” állapotából jósolták meg a következő szüret gazdagságát! Egész napos exkluzív vezetett pincejárásra invitálunk Palkonya Gasztrofalu pincesorára, illetve a palkonyai szőlőhegyre, mely során helyi pincészetek borait kóstolhatják a program résztvevői 2026. január 24-én.