Kóstolj bele a Közel-kelet varázslatos ízvilágába, melyet minden nap a Westend bevásárlóközpontban, az éttermeknél elérhetsz. Javasoljuk tégy egy próbát. Különleges, ínycsiklandó fűszerezésű ételeink között a húsimádók és vegetáriánus is megtalálják a megfelelő ételt. Folyamatos menükínálatban kedvező áron kaphatóak ételeink. Várjuk szeretettel Pakisztáni és Indiai éttermünkben, ahol megismerkedhet a különleges ízvilágokkal.
Kóstolj bele a Közel-kelet varázslatos ízvilágába, melyet minden nap a Westend bevásárlóközpontban, az éttermeknél elérhetsz. Javasoljuk tégy egy próbát. Különleges, ínycsiklandó fűszerezésű ételeink között a húsimádók és vegetáriánus is megtalálják a megfelelő ételt. Folyamatos menükínálatban kedvező áron kaphatóak ételeink. Várjuk szeretettel Pakisztáni és Indiai éttermünkben, ahol megismerkedhet a különleges ízvilágokkal.
Kóstolj bele a Közel-kelet varázslatos ízvilágába, melyet minden nap a Westend bevásárlóközpontban, az éttermeknél elérhetsz. Javasoljuk tégy egy próbát. Különleges, ínycsiklandó fűszerezésű ételeink között a húsimádók és vegetáriánus is megtalálják a megfelelő ételt. Folyamatos menükínálatban kedvező áron kaphatóak ételeink. Várjuk szeretettel Pakisztáni és Indiai éttermünkben, ahol megismerkedhet a különleges ízvilágokkal.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
A Hanna orthodox kóser étterem a Kazinczy utcai templom udvarában. A méltán híres étterem konyhája ma is a hagyományos magyar- zsidó ételeket és ízvilágot képviseli. A heksert, vagyis a kóserságot bizonyító igazolást, pecsétet Menachem Meir HaKohen Adler rabbi adja. Az udvar egy része a nyári szezonban hangulatos kerthelyiségként üzemel.
Hazai és nemzetközi ételeinket eredeti tradicionális receptek alapján készítjük. Koktéljainkat egyedi recept alapján készítjük, kizárólag ellenőrzött minőségi alapanyagokból. Csapolt söreink egyedi ízvilágát a méltán híres Belga Hoegaarden szűretlen búzasör adja. Amit kiegészítettünk egy kellemes könnyű közkedvelt Borsodi világos csapolt sörrel. Limonádéinkat kizárólag a Francia Monin alapanyagokból egyedi receptura alapján keverjük.
Hazai és nemzetközi ételeinket eredeti tradicionális receptek alapján készítjük. Koktéljainkat egyedi recept alapján készítjük, kizárólag ellenőrzött minőségi alapanyagokból. Csapolt söreink egyedi ízvilágát a méltán híres Belga Hoegaarden szűretlen búzasör adja. Amit kiegészítettünk egy kellemes könnyű közkedvelt Borsodi világos csapolt sörrel. Limonádéinkat kizárólag a Francia Monin alapanyagokból egyedi receptura alapján keverjük.
Hazai és nemzetközi ételeinket eredeti tradicionális receptek alapján készítjük. Koktéljainkat egyedi recept alapján készítjük, kizárólag ellenőrzött minőségi alapanyagokból. Csapolt söreink egyedi ízvilágát a méltán híres Belga Hoegaarden szűretlen búzasör adja. Amit kiegészítettünk egy kellemes könnyű közkedvelt Borsodi világos csapolt sörrel. Limonádéinkat kizárólag a Francia Monin alapanyagokból egyedi receptura alapján keverjük.
A Harapó Mókus Vendéglő nem csak `egy` magyaros étterem. Törzsvendégeink a kifogástalan ételek mellett, pont emiatt ragaszkodnak hozzánk! Ez a „nagyis” gondoskodás az, amivel szeretnénk Önt is elcsábítani! Ha a magyaros, házias ízek mellett Önnek ez is fontos, akkor éttermünkben otthon fogja érezni magát.
A Harapó Mókus Vendéglő nem csak `egy` magyaros étterem. Törzsvendégeink a kifogástalan ételek mellett, pont emiatt ragaszkodnak hozzánk! Ez a „nagyis” gondoskodás az, amivel szeretnénk Önt is elcsábítani! Ha a magyaros, házias ízek mellett Önnek ez is fontos, akkor éttermünkben otthon fogja érezni magát.
A Harapó Mókus Vendéglő nem csak `egy` magyaros étterem. Törzsvendégeink a kifogástalan ételek mellett, pont emiatt ragaszkodnak hozzánk! Ez a „nagyis” gondoskodás az, amivel szeretnénk Önt is elcsábítani! Ha a magyaros, házias ízek mellett Önnek ez is fontos, akkor éttermünkben otthon fogja érezni magát.
A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.
A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.
A sörrel való foglalatoskodás egy életérzés. Komolyan mondjuk! 2009-ben jöttünk rá erre, mikor először ragadtunk malátát, komlót és fakanalat. Az első lábosnyi sörünk 4,8 liter lett és egy családi ház konyhájában készült, ma már egy főzet mérete 1000-2000 liter, melyek magyar kraft főzdékben készülnek. Söreink mára megtalálhatók szaküzletekben, élelmiszerboltok polcain, kocsmákban, éttermekben, Budapesten, vidéken és olykor külföldön. A méret változik, a lényeg nem. Szeretjük ezt csinálni.