
10. Alföldi Street Food Fesztivál 2026. augusztus 5-8. között új helyszínen, Albertirsán. A nyár egyik felejthetetlen bulija jó zene és különleges ételek társaságában. A rendezvényen számtalan, egyedi recept alapján készült street food étel vonul fel. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: sertésből, marhából, szárnyasokból készült ételkülönlegességek, megannyi sör- illetve borféle és remek koncertek.
10. Alföldi Street Food Fesztivál 2026. augusztus 5-8. között új helyszínen, Albertirsán. A nyár egyik felejthetetlen bulija jó zene és különleges ételek társaságában. A rendezvényen számtalan, egyedi recept alapján készült street food étel vonul fel. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: sertésből, marhából, szárnyasokból készült ételkülönlegességek, megannyi sör- illetve borféle és remek koncertek.

10. Alföldi Street Food Fesztivál 2026. augusztus 5-8. között új helyszínen, Albertirsán. A nyár egyik felejthetetlen bulija jó zene és különleges ételek társaságában. A rendezvényen számtalan, egyedi recept alapján készült street food étel vonul fel. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere: sertésből, marhából, szárnyasokból készült ételkülönlegességek, megannyi sör- illetve borféle és remek koncertek.

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat