Turizmus Program

Városligeti majális Budapesten

Retro Majális a Siófoki Nagystrandon

Jacuzzis szállás

TOP 100 úticél

Rátkai gasztronómia

Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.

Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.

Tokaj-Hegyalja méltán híres bortermelő vidékének szívében Rátka község határában található az Angyal Borászat és Szőlőbirtok központja, mely a szőlő feldolgozás mellett otthont ad a 12 vendégszobának és annak a közel 1 kilométer hosszúságú pincének, mely egyedülálló a régióban. Kiváló helyszín akár családi kikapcsolódásra, de alkalmas baráti vagy céges találkozók lebonyolítására is. Ezen a helyén állt Rátka község szövetkezeti pincéje és feldolgozója, felette vendéglátásra kialakított kóstoló terem és terasz.

Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.

Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.

Családunk örömmel várja az érdeklődőket kóstolóhelységünkben, ahol télen cserépkályha ad kellemes meleget. A kóstolt tételek változhatnak kéréstől és hangulattól függően, de igyekszünk bemutatni a száraz és édes borokat, amelyek készülhetnek sárgamuskotályból, furmintból, hárslevelűből illetve sauvignon blanc-ból.

Családi borászatunk furmint borokat készít a tokaj-hegyaljai Rátkán, Istenhegy-dűlőn. A 2,5 hektáros birtokméret lehetővé teszi, hogy személyesen tudjunk minden folyamatot felügyelni a metszéstől a szüreten át a palackozásig. Boraink megvásárolhatóak webshopunkban.

Családi borászatunk furmint borokat készít a tokaj-hegyaljai Rátkán, Istenhegy-dűlőn. A 2,5 hektáros birtokméret lehetővé teszi, hogy személyesen tudjunk minden folyamatot felügyelni a metszéstől a szüreten át a palackozásig. Boraink megvásárolhatóak webshopunkban.

Családi borászatunk furmint borokat készít a tokaj-hegyaljai Rátkán, Istenhegy-dűlőn. A 2,5 hektáros birtokméret lehetővé teszi, hogy személyesen tudjunk minden folyamatot felügyelni a metszéstől a szüreten át a palackozásig. Boraink megvásárolhatóak webshopunkban.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

Borászatunk 2003-ban nyílt meg az egykori Tokaji Polgári Kaszinó háromszintes neoklasszicista épületében. Dűlőink változatosságához igazítva a borokat kisméretű tartályokban, illetve hordókban (230-500 literes) erjesztjük. Egyszerűbb, frissebben piacra kerülő tételeink tartályban erjednek, és csak részben kapnak fahordós érlelést. 2011-től pezsgőt is készítünk. Kóstolóinkra borászatunkba egyéni megbeszélés alapján tudjuk fogadni vendégeinket.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Városligeti Majális a budapesti Városligeti Műjégpályán!