Turizmus Program

Országos Vízipisztoly Csata!

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Virágkarnevál

Sárközi gasztronómia

Népszerűség

A családi borászat Magyarország egyik legjobb klimatikus adottságokkal rendelkező termőhelyén, a Szekszárdon található Iván-völgyben 12,5 hektáron gazdálkodik. Fajtaboraik a kékfrankos, kadarka, zweigelt, merlot, cabernet, sagrantino és a cserszegi fűszeres.

A családi borászat Magyarország egyik legjobb klimatikus adottságokkal rendelkező termőhelyén, a Szekszárdon található Iván-völgyben 12,5 hektáron gazdálkodik. Fajtaboraik a kékfrankos, kadarka, zweigelt, merlot, cabernet, sagrantino és a cserszegi fűszeres.

A családi borászat Magyarország egyik legjobb klimatikus adottságokkal rendelkező termőhelyén, a Szekszárdon található Iván-völgyben 12,5 hektáron gazdálkodik. Fajtaboraik a kékfrankos, kadarka, zweigelt, merlot, cabernet, sagrantino és a cserszegi fűszeres.

A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő családi birtok Várdomtól délre, 55 hektáron terül el. Fő fajtáink a merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, syrah, pinot noir és a kadarka.

A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő családi birtok Várdomtól délre, 55 hektáron terül el. Fő fajtáink a merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, syrah, pinot noir és a kadarka.

A Szekszárdi Borvidéken elhelyezkedő családi birtok Várdomtól délre, 55 hektáron terül el. Fő fajtáink a merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, syrah, pinot noir és a kadarka.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Családunk az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken. Hasonlóan más borászcsaládokhoz a régióban, mi is Mária Terézia betelepítésének köszönhetően kerültünk Szekszárdra. Az évszázadok viszontagságai után, jelenlegi családi vállalkozásunkat 1987-től folyamatosan építjük, fejlesztjük a mai napig.

Reggeliző és brunch étterem.

Reggeliző és brunch étterem.

Reggeliző és brunch étterem.

Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.

Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.

Szőlőskertjeink a történelmi múltú szekszárdi borvidéken találhatók. A borvidék sokszínűségét kihasználva, dűlőink termését külön kezelve, hozamkorlátozással dolgozzuk fel a legmagasabb minőség elérése érdekében. A gazdálkodás során a terméskorlátozásra nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen így készíthető kiváló minőségű bor.

Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.

Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.

Éttermünket 2007-ben családi vállalkozásként nyitottuk. Eredetileg a patinás környezetű önkiszolgáló rendszerrel is működő éttermet alakítottunk ki, amiből később látványkonyhás étterem lett. A mediterrán környezet, családias hangulat és a kiváló konyha biztosíték egy felejthetetlen ebéd, illetve vacsora eltöltéséhez. Küldetésünk, hogy a barátságos kiszolgálás mellett, kiváló minőségű ételeket és jó szekszárdi borokat fogyasszanak vendégeink.

Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.

Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.

Pincészetünk Szekszárdon kis családi vállalkozásként 7 hektáron gazdálkodik. Birtokunk gerince a pincével és a feldolgozó üzemmel Kerékhegy tetején, festői környezetben található. Nagyrészt vörösborok készítésével foglalkozunk, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon és cabernet franc fajták, valamint ezek házasításai a legjellemzőbb boraink, de választékunkat színesíti egy rozé és egy fehérbor is. Palackos borok forgalmazása, borkóstolás, pincelátogatás boraink iránt érdeklődő csoportok részére min.7-8 főtől.

A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.

A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.

A pincészet a szekszárdi borvidék több jó fekvésű dűlőjében - Iván-völgy, Baranya-völgy, Kerék-hegy, Leányvár - 12 ha vörösborszőlőt termő területtel rendelkezik, mely nagyobbik részén saját telepítésű fiatal ültetvény termi a terméskorlátozott, kiváló minőségű kékfrankos, kadarka, merlot, cabernet franc és sauvignon szőlőt.

A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.

A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.

A Szekszárdi Borvidék legnagyobb területtel rendelkező és mára Magyarország egyik meghatározóvá vált borászata a Twickel Szőlőbirtok. A csaknem 200 hektáron gazdálkodó vállalkozás tulajdonosa báró Twickel György. Meghatározó fajták a szekszárdi kadarka és a fűszeres, zamatos kékfrankos, emellett a cabernet sauvignon, a cabernet franc, a merlot, a pinot noir, a portugieser és a különleges syrah kap kiemelt figyelmet.

A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.

A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.

A szekszárdi borvidék legjobb dűlőiben rendelkezünk területekkel. Jelenleg 27 ha szőlőterülettel rendelkezünk. Ennek a nagy része újratelepített, viszonylag fiatal szőlő, de ezek között is sorban lépnek a felnőttkorba az ültetvények. Vörösbor termő vidékként a termelt szőlők nagy része, kb 70%, kékszőlő. A kevés kivételtől eltekintve, szinte minden európában termelt kékszőlő fajta jól érzi magát szekszárdon, de a fehér szőlő is megtalálja itt az otthonát. Tradicionális fajtaként a kékszőlők közül a kadarkát kell kiemelni, a fehéreket az olaszrizling képviseli.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények