Marina Café & Bistro az egyszerű, de tartalmas időtöltést szolgálja egész évben különleges, alternatív pörkölésű kávékkal, újszerű desszertekkel, minőségi reggelivel vagy a környéken talán még máshol nem elérhető bisztró jellegű egészséges ételekkel, kézműves szörpökkel, limonádékkal, minőségi sörökkel és fröccsel. Szeretnénk, ha minden napszakban érdemes lenne benézni hozzánk, ezért estefelé a minőségi borok, koktélok, hozzá illő jazz zene - akár élőben is - veszi át a fő szerepet.
Marina Café & Bistro az egyszerű, de tartalmas időtöltést szolgálja egész évben különleges, alternatív pörkölésű kávékkal, újszerű desszertekkel, minőségi reggelivel vagy a környéken talán még máshol nem elérhető bisztró jellegű egészséges ételekkel, kézműves szörpökkel, limonádékkal, minőségi sörökkel és fröccsel. Szeretnénk, ha minden napszakban érdemes lenne benézni hozzánk, ezért estefelé a minőségi borok, koktélok, hozzá illő jazz zene - akár élőben is - veszi át a fő szerepet.
Marina Café & Bistro az egyszerű, de tartalmas időtöltést szolgálja egész évben különleges, alternatív pörkölésű kávékkal, újszerű desszertekkel, minőségi reggelivel vagy a környéken talán még máshol nem elérhető bisztró jellegű egészséges ételekkel, kézműves szörpökkel, limonádékkal, minőségi sörökkel és fröccsel. Szeretnénk, ha minden napszakban érdemes lenne benézni hozzánk, ezért estefelé a minőségi borok, koktélok, hozzá illő jazz zene - akár élőben is - veszi át a fő szerepet.
Menü és a`la Carte étkezés, helyben készült sütemények, kézműves fagylaltok, torta rendelés, ételkiszállítás. Valóban mesterek készítik a finomabbnál finomabb süteményeket, a sűrű és tartalmas fagylaltokat, a puha steakeket, de bagelek, hamburgerek, wrapok és qurritók is várják azokat, akik tartalmas harapnivalókra vágynak jó áron. Szeretettel várják.
Menü és a`la Carte étkezés, helyben készült sütemények, kézműves fagylaltok, torta rendelés, ételkiszállítás. Valóban mesterek készítik a finomabbnál finomabb süteményeket, a sűrű és tartalmas fagylaltokat, a puha steakeket, de bagelek, hamburgerek, wrapok és qurritók is várják azokat, akik tartalmas harapnivalókra vágynak jó áron. Szeretettel várják.
Menü és a`la Carte étkezés, helyben készült sütemények, kézműves fagylaltok, torta rendelés, ételkiszállítás. Valóban mesterek készítik a finomabbnál finomabb süteményeket, a sűrű és tartalmas fagylaltokat, a puha steakeket, de bagelek, hamburgerek, wrapok és qurritók is várják azokat, akik tartalmas harapnivalókra vágynak jó áron. Szeretettel várják.
Pincénk Balatonvilágoson a faluban, családi házunknál található, mely egy része már a ház vásárlása és átépítése előtt is pinceként funkcionált. Pincénk nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készít, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos fehér borok; az érlelt, telt száraz vörösborok valamint különböző variációjú rosé borok is. Tevékenységi körünk nem csupán folyó bor értékesítésre korlátozódik, vállaljuk egyéni és csoportos borkóstolók szervezését, lebonyolítását is.
Pincénk Balatonvilágoson a faluban, családi házunknál található, mely egy része már a ház vásárlása és átépítése előtt is pinceként funkcionált. Pincénk nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készít, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos fehér borok; az érlelt, telt száraz vörösborok valamint különböző variációjú rosé borok is. Tevékenységi körünk nem csupán folyó bor értékesítésre korlátozódik, vállaljuk egyéni és csoportos borkóstolók szervezését, lebonyolítását is.
Pincénk Balatonvilágoson a faluban, családi házunknál található, mely egy része már a ház vásárlása és átépítése előtt is pinceként funkcionált. Pincénk nem tömegborokat, hanem inkább különlegességeket készít, kis tételekben. Termékeink között megtalálhatóak a friss, fiatalos, illatos fehér borok; az érlelt, telt száraz vörösborok valamint különböző variációjú rosé borok is. Tevékenységi körünk nem csupán folyó bor értékesítésre korlátozódik, vállaljuk egyéni és csoportos borkóstolók szervezését, lebonyolítását is.
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.
A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.
A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.
Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.