Turizmus Program

Siófoki Gasztrohétvége

Márton-napi programok

PontyShow Horgászkiállítás

Csoki workshop

Kastély élmények

Kék Zónák Titkai

Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Somogy vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Kézműves szőlészet- borászat Balatonbogláron.

Kézműves szőlészet- borászat Balatonbogláron.

Kézműves szőlészet- borászat Balatonbogláron.

Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!

Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!

Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!

A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.

A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.

A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.

A háromcsillagos Hotel Napsugár Balatonmáriafürdő legszebb részén épült, a Balatontól 80 méterre, közvetlenül a bringa körút mentén. A hotelhez két szezonálisan üzemelő étterem is kapcsolódik, ahol mind a tradicionális magyar konyha, mind a nemzetközi konyha remekei megkóstolhatóak.

A háromcsillagos Hotel Napsugár Balatonmáriafürdő legszebb részén épült, a Balatontól 80 méterre, közvetlenül a bringa körút mentén. A hotelhez két szezonálisan üzemelő étterem is kapcsolódik, ahol mind a tradicionális magyar konyha, mind a nemzetközi konyha remekei megkóstolhatóak.

A háromcsillagos Hotel Napsugár Balatonmáriafürdő legszebb részén épült, a Balatontól 80 méterre, közvetlenül a bringa körút mentén. A hotelhez két szezonálisan üzemelő étterem is kapcsolódik, ahol mind a tradicionális magyar konyha, mind a nemzetközi konyha remekei megkóstolhatóak.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Balatonszárszón a Szemesi úton találjuk a No.1 Pálinka főzdét.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

Pincészetünk családi vállalkozás. 1994 előtt, jó magyar család lévén Dédapám, Nagyapám saját maguknak, kis mennyiségben mindig készítettek bort. Ők csak saját tapasztalataikra hagyatkoztak , érzésből, saját ízlésüknek megfelelően borászkodtak. 1994 után Országh Zoltánt (Édesapámat) érintette meg a szakma szeretete és indult el a minőségi borászkodás útján. Akkor még 3 ha szőlőterülettel rendelkeztünk, legfőképpen Olaszrizlingre és Királyleánykára hagyatkoztunk, ezek a fajták alapozták meg a jövőnket. Édesapám fektette le az alapköveket és az alapelveket, melyek a mai napig jellemeznek minket. Egész gyermekkoromat a Bor mellet töltöttem, és ennek köszönhetően különleges kapcsolat alakult ki „Kettőnk” között.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

A birtok területe 130 hektár, amiből 50 hektáron terem szőlő. Hagyományos boltíves pincénkben érnek vörösboraink, és testes fehérboraink, mint a tramini, olaszrizling vagy chardonnay. Kóstolónkban előzetes bejelentkezés esetén szívesen fogadunk pincelátogatásra és borkóstolóra vendégcsoportokat maximum 50 főig. Bort a hét minden napján, 0-24 óráig lehet pincénknél vásárolni.

Családias hangulatú panziónk 2006 óta működik. Csendes nyugodt környezete, a Gyógy- és Termálfürdő szomszédsága kedvező feltételeket, tiszta levegőt biztosít a pihenni, gyógyulni vágyóknak.

Családias hangulatú panziónk 2006 óta működik. Csendes nyugodt környezete, a Gyógy- és Termálfürdő szomszédsága kedvező feltételeket, tiszta levegőt biztosít a pihenni, gyógyulni vágyóknak.

Családias hangulatú panziónk 2006 óta működik. Csendes nyugodt környezete, a Gyógy- és Termálfürdő szomszédsága kedvező feltételeket, tiszta levegőt biztosít a pihenni, gyógyulni vágyóknak.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

A yacht kikötőben található, de az utca felé is nyitva tartó borbárban házi sütemények, saját készítésű hamburgerek, saláták és pizzák mellé a saját és a Balaton kör tagjainak borait kínáljuk.

Nézz körül a szőlőben és a pincében, nézd meg, hogy lesz a szőlőből bor. A finom borok kóstolása mellett lehetőség van házi ízek kóstolására is.

Nézz körül a szőlőben és a pincében, nézd meg, hogy lesz a szőlőből bor. A finom borok kóstolása mellett lehetőség van házi ízek kóstolására is.

Nézz körül a szőlőben és a pincében, nézd meg, hogy lesz a szőlőből bor. A finom borok kóstolása mellett lehetőség van házi ízek kóstolására is.

1...91011...15

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel
Black Friday akció -30% kedvezmény, Hévíz Bonvital Gastro & Wellness Hotel

Legjobb élmények