A sváb és szerb gyökerekkel rendelkező Eszterbauer család régi tradíciókon alapuló családi borászatot vezet Szekszárdon. Reprezentatív borházunkban, látványpincénkben családtagjaink által prezentált borkóstolókkal várjuk vendégeinket. Bor- és vendégházunkban minimum 8, maximum 50 fő részére kínálunk borkóstolót és finom ételeket, az egyszerű borkorcsolyától a többfogásos vacsoráig. Bor webshopunkban válogassanak kedvükre díjnyertes borainkból!
A sváb és szerb gyökerekkel rendelkező Eszterbauer család régi tradíciókon alapuló családi borászatot vezet Szekszárdon. Reprezentatív borházunkban, látványpincénkben családtagjaink által prezentált borkóstolókkal várjuk vendégeinket. Bor- és vendégházunkban minimum 8, maximum 50 fő részére kínálunk borkóstolót és finom ételeket, az egyszerű borkorcsolyától a többfogásos vacsoráig. Bor webshopunkban válogassanak kedvükre díjnyertes borainkból!
A sváb és szerb gyökerekkel rendelkező Eszterbauer család régi tradíciókon alapuló családi borászatot vezet Szekszárdon. Reprezentatív borházunkban, látványpincénkben családtagjaink által prezentált borkóstolókkal várjuk vendégeinket. Bor- és vendégházunkban minimum 8, maximum 50 fő részére kínálunk borkóstolót és finom ételeket, az egyszerű borkorcsolyától a többfogásos vacsoráig. Bor webshopunkban válogassanak kedvükre díjnyertes borainkból!
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
A pincészet a szekszárdi borvidék egy kiemelten értékes területén, az Iván-völgy szívében helyezkedik el, mintegy 10 hektáron gazdálkodunk. Pincéknél megvásárolhatóak boraink. A közel 120 éves borpincében kóstolásra is van lehetőség, előzetes egyeztetéssel. A nyári időszakban kint és bent összesen akár 50-60 fő, télen 25-30 fő ellátását tudjuk megoldani. Előzetes egyeztetés alapján ízletes ételeket, illetve szállást is kínálunk a boraink mellé. Vendégeinket a pincénél egész évben széleskörű szolgáltatásokkal és élményprogramokkal is várjuk. A pincészet újabb építésű részében egy hangulatos belső kóstolóhelyiség mellett a hozzá vezető úton több helyen, a pince két oldalán bérelhető bortrezorokat is kialakítottunk, melyekben legalább 200-300, a nagyobbakban 500-600 palack bor tárolható biztonságos körülmények között.
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Az Élmény Pince kialakításával az a célunk, hogy a fiataloknak és időseknek egyaránt bepillantást nyújtsunk a borászat, a borkészítés rejtelmeibe – de nem szokványos módon! Itt az illatoknak, ízeknek, a tapintásnak, a művészetnek és a tudománynak egyaránt fontos szerep jut. Borbárunk borkorcsolyák, hideg- és sajttálak illetve más helyi termékek tárháza.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
Családi birtokunkon jelenleg 7 hektáron gazdálkodunk és kézműves borok készítésével foglalkozunk, főként vörösborokra specializálódva. A borok széles palettáján túl fehér, rozé és vörös mustot, valamint frissen préselt gyümölcsleveket is készítünk. Néhány éve megvásároltuk a pusztulásnak indult Kerámiaüzemet, így a feldolgozó-palackozó mellett elkészült borkóstolótermünk, három vendégszobánk, idén pedig megnyitottuk borboltunkat és kávézónkat.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.
A borkészítés során teljes érettségre, üdítő gyümölcshangsúlyra törekszünk, ami Szekszárd és a Heimann borok védjegye is. Legtöbb borunkat kizárólag saját szőlőből készítjük és törekszünk a lehető legkevesebb technológiai beavatkozásra. A borászati eszköztárunk legfontosabb eszközei a jól karbantartott hordók, az érlelésre szánt idő és a megfontolt házasítások, melyek a mi ízlésünket tükrözik.