Letisztult, harmonikus ízek kreatívan, Szentendrén. Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.
Letisztult, harmonikus ízek kreatívan, Szentendrén. Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.
Letisztult, harmonikus ízek kreatívan, Szentendrén. Az Éclair’s Fine Bistro az étel és a hangulat csodás szimbiózisa, mely minden érzékszervünkre hatással van. Egy olyan éttermet szerettünk volna nyitni, ahová mi is szívesen beülnénk. Egy olyan helyet, ami egyben közösségi tér is. Célunk, hogy Vendégeink látogatásaik alkalmával maguk mögött hagyják a hétköznapok rutinját és egy igazán különleges gasztronómiai élményben részesüljenek.
Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.
Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.
Az éttermünkbe ellátogató vendégek kellemes mediterrán környezetben, színvonalas kiszolgálás mellett élvezhetik a hazai és a nemzetközi konyha egyedi ételválasztékát. Kora tavasztól késő őszig a mediterrán teraszon működő grillkonyha ízvilágából és gazdag napi ajánlatokból választhatnak az éhes vendégek. Késő őszi és téli programok között pedig borkóstolók és zenés műsorestek színesítik a hétköznapokat. Családi rendezvényekre, születésnapra, osztálytalálkozóra, bankettekre, céges rendezvényekre rendelhetőek hideg és meleg táljaink is, akár házhoz szállítással is.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
Finom sajtokkal, újra kecske kolbásszal, hosszabb nyitvatartási időben várjuk kedves vásárlóinkat. Családi vállalkozásunkban bio és natúr, adalékanyag-mentes élelmiszereket (kecske sajtok, friss és füstölt disznóhús, marhahús, bio zöldségek) kínálunk. A farmon különféle állatok találhatóak. Elsődleges tevékenységünk a kecske tejének és húsának hasznosítása, de emellett tartunk baromfit, tenyésztünk és hízlalunk sertést. Magunk által megtermelt takarmánnyal etetjük, természetesen szaporítjuk őket.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A Dunakanyar kapujában, Szentendre és Leányfalu határán, festői környezetben várjuk vendégeinket. 120 fős Dunára néző teraszunkon, 50 és 80 fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Éttermünkben vállaljuk rendezvények, esküvők, bankettek magas színvonalú lebonyolítását is.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.
A budakalászi Kálvária-domb alján lévő több száz éves pincék közül az első három a közelmúltban újult meg. Ez a három pincéből álló komplexum a Kálvária Pince nevet kapta. Egy koncepció, három pince: Kékfrankos, Furmint és Kadarka! Nem véletlenül erről a három fajtáról lett elnevezve a három megújult pince, ugyanis a célunk az, hogy a legjobb hazai fajtákat mutassuk be egy autentikus, igényes környezetben, kompromisszumok nélkül. A nyilvános események mellett szívesen tartunk előre egyeztetett kóstolókat, bemutatókat, játékos esteket kisebb-nagyobb baráti társaságoknak vagy borkedvelő csoportoknak. Több mint 600-féle válogatott borral várunk minden érdeklődőt, borkedvelőt és hagyománytisztelőt.