Turizmus Program

Autószépségverseny

Kispesti Városünnep

Balatoni bulik

Tihanyi Levendulanapok

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

Jegyvásárlás

Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszló, Bocskai Múzeum 2025. június 21.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Mézesvölgyi Nyár - Szabadtéri színházi fesztivál 2025 Veresegyház
Múzeumok Éjszakája Hajdúszoboszló, Bocskai Múzeum 2025. június 21.
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Nyári programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Epermester Pincészet

Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Epermester Pincészet

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

100% eperből készült kiváló minőségű eperborok

Hosszú évek kitartó munkájának eredményeként jött létre a Szentendrei Sziget 150 éves hagyománnyal bíró epertermesztését is újjáélesztő vállalkozás, az Epermester Pincészet. A cég tulajdonosai lokálpatriótaként elkötelezettséget éreznek a helyi értékek megőrzése, valamint a helyi lakosság számára versenyképes munkahelyek teremtése iránt, egyben olyan különleges terméket szeretnének bevezetni elsőként a magyarországi piacra, amely megállja a helyét a legnívósabb hagyományos- és gyümölcsborok között is.

Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az itt termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készítünk minőségi száraz és édes borokat. Ennek megfelelően nem alkalmazunk mesterséges adalékot; aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használjuk fel. Édes eperborunk, az Eperméz, igazi desszertbor, míg száraz eperborunk, az Epervér valódi minőségi kategóriát képvisel, a borértő ínyencek ízlését is kielégítve.

A gyümölcsborok családjába tartozó eperbor technológiailag hasonló eljárással készül, mint a hagyományos szőlőbor. Borivó nemzet révén a jó bor élvezete hozzátartozik mindennapjainkhoz, de a gyümölcsborok fogyasztása még kuriózumnak számít.

Az eperbor készítéskor a gyümölcs zamatos íze megmarad, a hozzáadott cukor hatására minőségi alkohollá változik. Az eperbor ásványi anyag és vitamintartalma akár a szőlőbor sokszorosa lehet.  Az Epermester Pincészet a világon először készít hagyományos szőlőbor készítési technológiával 100% kiváló minőségű tahitótfalui földieperből eperbort!

Forrás: A pincészet honlapja és közösségi oldala

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Kapcsolat, elérhetőség

Szeretné aktiválni elérhetőségeit az oldalon?

Partner információ

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Újra Kispesti Városünnep!  Remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás.