PROGRAMHELYEK
Epermester Pincészet
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez ...
Koch Borászat
Az elmúlt közel húsz évben számos fejlesztés eredményeként alakult ki a Koch Borászat központja, amit egy 40 hektáros, összefüggő szőlőterület ölel át, alig egy kilométerre Borota községtől. A borászati üzem a legkorszerűbb technológiával rendelkezik a feldolgozástól a palackozásig.
Csernyik Pince
Közel száz éves pincénk és borházunk Gyöngyöstarján központjában, egy hangulatos utcácskában található. Mind a szőlőtermesztés, mind pedig a borkészítés során elsődleges szempontunk a természetesség. Boraink megvásárolhatók a pincénél, vagy csomagküldő szolgáltatással.
Tokajicum Borház
Mediterrán stílusú borházunk Tarcalon helyezkedik el, 20 hektáron gazdálkodunk Tarcal és Mád határában elterülő ültetvényeinken. Furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, zéta fajták adják boraink alapanyagát.