Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Tahitótfalut és környékét a Szentendrei szigeten méltán nevezzük az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nem csak kötelez, de számunkra új kihívásokat is jelent. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitunk az eper mesterségében. Ez alkotómunkánk alapja.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.
Borászatunk Szegedtől 18 kilométerre, Klárafalván található. Hagyományos borászati eljárással készítjük valódi gyümölcsborainkat: eperből, meggyből, málnából, kajsziból, ribizliből, szilvából, őszibarackból, almából. Ezenkívül készülnek még habzóborok, gyümölcslevek, pálinkák és forralt borok is. Új borászati épületünkben tervezzük rendezvények, borkóstolók megszervezését. Gyümölcsboraink megvásárolhatóak webshopunkban, illetve megtalálhatók a boltok polcain.