A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász Panzió`, melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.
A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász Panzió`, melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.
A közel száz éve alapított `Aranykalász Étterem`, 1992-ben került a Hegedűs család tulajdonába. A 150 férőhelyes, légkondicionált vendéglőben, a különböző ételek, a magyar konyha hagyományait megőrizve kerülnek a vendégek asztalára. Az étterem közvetlen szomszédságában található az `Aranykalász Panzió`, melynek felszereltsége megfelel az EU-s elvárásoknak.
Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.
Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.
Magára sokat adó szálloda csak kitűnő étteremmel rendelkezhet. Szállodánk konyhájának választékában egyaránt megtalálhatóak az egészséges táplálkozás ételei, a magyar konyha specialitásai, és a nemzetközi gasztronómia ínyencségei. Éttermünk büféreggelivel, a`la carte, menü és büféasztalos főétkezéssel várja vendégeit.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül. Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül. Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
Az Autós Panzió, Makó “kapujában”, a 43-as főút és a Maros folyó mellett fogadja a kikapcsolódni vágyókat. A szállást a természet veszi körül. Az Autós Panzióban 2, 3 ágyas szobák, valamint 4 fős apartmanok közül választhatnak igényeiknek megfelelő szálláshelyet. A szállóvendégek biztonságban tudhatják értékeiket, részükre zárt parkolót, széfhasználatot, csomagmegőrzést biztosítunk.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
A Bagolyvár Étteremben a századforduló bútorai, tárgyai polgári otthon hangulatát árasztják. Nyáron akár a borpincét idéző flasztertéglás kerthelyiségben, zordabb időkben akár az étteremben nyílik alkalom hosszú ebédelésre, vacsorázásra a kitűnően képzett személyzet diszkrét előzékenységével kísérve. A tűzhelyen rég elfelejtett ízek kelnek életre.
Szeged belvárosában három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól található éttermünk. Üzletünkben 200 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni. Étlapunkról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és hal ételeink közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is össze állítunk az étlapon nem szereplő ételekből is.
Szeged belvárosában három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól található éttermünk. Üzletünkben 200 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni. Étlapunkról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és hal ételeink közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is össze állítunk az étlapon nem szereplő ételekből is.
Szeged belvárosában három percre a Tisza parttól és kettő percre A Szegedi Nemzeti Színháztól található éttermünk. Üzletünkben 200 vendéget tudunk egyszerre vendégül látni. Étlapunkról mindenki kedvére válogathat a libamáj, csirke, pulyka, bélszín, sertés és hal ételeink közül. Előzetes megbeszélésre egyéni menüket is össze állítunk az étlapon nem szereplő ételekből is.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A kézműves családi borászat a Csongrád és Bokros határában lévő szőlőültetvényeken gazdálkodik. Jelenlegi fajtáink: Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet Franc, Kadarka, Kövidinka, Pölöskei muskotály. A szőlőt Hódmezővásárhelyen dolgozzuk fel és itt tároljuk a bort, a tájegységre jellemző pinceszobában, melyet egy 150 éves vályogházban alakítottunk ki. Berendeztünk itt egy kóstolóhelységet is, ahová nagy szeretettel várjuk borkóstolásra, akár céges vagy családi rendezvények lebonyolításával egybekötve. Általában péntek és szombat este lehet bejelentkezni bórkóstolóra és max. 20 főt tudok vendégül látni. Újdonság, hogy Szegeden az Egyetem utcában egy látványpincét alakítottunk ki, ahol borkóstolókat 30-40 főig vállalunk.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.
A Bandula Kisvendéglő kisvárosi környezetben lévő családias vendéglő. Gyors és készséges személyzet, figyelemre méltó borlap fogadja a betérőt a Bandula Kisvendéglőben Hódmezővásárhelyen. Specialitásaik a köcsögleves, a hatalmas, fokhagymás olajban pácolt bécsi szelet, a nagymamánk vasárnapi asztaláról ismert rántott csirkecombfilé vagy akár a kishomoki saláta.