
Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.
Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.

Közel 500 éves, több, mint 350 m hosszú pincénkben kóstolhatják meg vendégeink Tokaj-Hegyalja kincseit. A borkóstolást követően vendégeinknek előzetes bejelentkezés esetén hideg és meleg tájjellegű ételeket kínálunk, melyeket egytől-egyig frissen, saját konyhánkon készítünk el. Vendégeink kényelmét és igényeit szem előtt tartva nyitottuk meg a pincészetünk szomszédságában álló Jónap Vendégházunkat, amelyben 5 szobában összesen 15 főnek tudunk szállást biztosítani.

A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.
A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.

A család jelenleg 12 hektár szőlőterületen gazdálkodik. A 7 ágból álló pincerendszer Tállya község centrumában helyezkedik el, a Homoky család régi uradalmi birtokán. A kínálatunk: többek között száraz, félszáraz, félédes, édes furmint, hárslevelű, sárga muskotály, valamint több borkülönlegesség: aszúk, száraz- édes szamorodni és fordítás. Dűlős borokat is készítünk. A vállalkozásunk szállásadással és vendéglátással is foglalkozik. A szálláshely foglalással együtt pincelátogatást, borbemutatót, borkóstolót és tájjellegű, illetve előre egyeztetett ételeket szolgálunk fel. Borbemutatót, borozást, étkeztetést csak előre bejelentkezés esetén vállalunk.

Bénye főterén található az Illés Pince borháza, mely széles és egyedi borkínálattal várja a vendégeket egész évben, a hét minden napján. A részben kétszintes, hétágú pincerendszerben 40-70 fő vendéglátására alkalmas teremben családias körülmények között a finom borok mellé ízletes házias ételeket kínálnak.
Bénye főterén található az Illés Pince borháza, mely széles és egyedi borkínálattal várja a vendégeket egész évben, a hét minden napján. A részben kétszintes, hétágú pincerendszerben 40-70 fő vendéglátására alkalmas teremben családias körülmények között a finom borok mellé ízletes házias ételeket kínálnak.

Bénye főterén található az Illés Pince borháza, mely széles és egyedi borkínálattal várja a vendégeket egész évben, a hét minden napján. A részben kétszintes, hétágú pincerendszerben 40-70 fő vendéglátására alkalmas teremben családias körülmények között a finom borok mellé ízletes házias ételeket kínálnak.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.
A Kaláka Pince Alkonyi László, Benedek Tibor és Lovász Pál baráti összefogásával alakult, Tokaj egyik legnagyobb múltú, legszebb épített örökséggel és legkülönlegesebb természeti adottságokkal rendelkező településén, Tállyán. Rendkívül alacsony termésmennyiséggel dolgozunk: a 3,2 hektár termő szőlőnkről 30-45 hektoliter bor készül évente. Borainkat fiatalon, jóval a teljes palackérés előtt hozzuk forgalomba. Nem a fajtát, a termőhelyet szeretnénk borainkban megragadni: éppen ezért minden borunk tartalmaz furmintot és hárslevelűt is, legfeljebb az arányuk között vannak eltérések.

Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.
Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.

Célunk elsősorban karakteres, száraz fehérborok és késői szüretelésű desszertborok készítése. Aszúbort kizárólag kitűnő évjáratokban, limitált mennyiségben készítünk. Boraink: cuvée ziccer, madKiss, supreme birtokbor, padihegy furmint, betsek furmint, tündérmese late harvest, szamorodni édes, tokaji aszú 6 puttonyos.