Turizmus Program

A titkok hercege

Tudományos ismeretterjesztő fesztivál

Jacuzzis szállás

Sportágválasztó

Mézesvölgyi nyár

Irány Siófok!

Jegyvásárlás

Veszprém vármegyei gasztronómia

Népszerűség

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Szőlészetünk és pincészetünk évszázados családi generációkon alapul, ahol a szőlőművelés és borkészítés apáról fiúra száll. Szőlőterületeink a Káli-medencében, Köveskálon a vulkánikus eredetű Fekete-hegy déli lejtőin Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek. Célkitűzésünk, hogy az egykor Árpád házi királyainknak szállított Káli-medence borai újra a minőségi borfogyasztók asztalára kerüljenek, ismerté és kedvelté váljanak. A jelenlegi 16 ha területen olaszrizling, szürkebarát, tramini, furmint, juhfark, riesling, pinot noir, cabernet sauvignon, kékfrankos és syrah szőlőt termelünk. Tematikus borkóstolót 8 főtől vállalunk előre egyeztetett időpontban.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

Sümeg legcsodálatosabb terén 1999 tavaszán nyitotta meg ajtaját a közönség előtt a Palota Pince, bormúzeum és borkereskedés. A felújított palota pincében szőlészettel és borászattal kapcsolatos eszközök és század eleji szakmai lapok kiállításán kívül borajánlással, szakmai borkóstoltatással, gasztronómiai programok szervezésével foglalkozunk.

A Borlovagrend 1999-ben alakult. Fő feladatunknak a magyar bor hírnevének visszaállítását határoztuk meg. Szakmai területen a kitűnő borok előállítása mellett a bormarketing javítását elengedhetetlennek tartjuk.

A Borlovagrend 1999-ben alakult. Fő feladatunknak a magyar bor hírnevének visszaállítását határoztuk meg. Szakmai területen a kitűnő borok előállítása mellett a bormarketing javítását elengedhetetlennek tartjuk.

A Borlovagrend 1999-ben alakult. Fő feladatunknak a magyar bor hírnevének visszaállítását határoztuk meg. Szakmai területen a kitűnő borok előállítása mellett a bormarketing javítását elengedhetetlennek tartjuk.

Az Intézet 18 hektáros szőlőterülete a Badacsony-hegy oldalában, csodálatos panorámájú helyen fekszik. Előzetes bejelentés alapján fogadunk hazai és külföldi szakmai csoportokat, érdeklődőket szakmai vezetés mellett ültetvény- és pincei látogatásokra.

Az Intézet 18 hektáros szőlőterülete a Badacsony-hegy oldalában, csodálatos panorámájú helyen fekszik. Előzetes bejelentés alapján fogadunk hazai és külföldi szakmai csoportokat, érdeklődőket szakmai vezetés mellett ültetvény- és pincei látogatásokra.

Az Intézet 18 hektáros szőlőterülete a Badacsony-hegy oldalában, csodálatos panorámájú helyen fekszik. Előzetes bejelentés alapján fogadunk hazai és külföldi szakmai csoportokat, érdeklődőket szakmai vezetés mellett ültetvény- és pincei látogatásokra.

A pincészet a történelmi Balaton-felvidék egyik vulkáni kúpján, Dörgicsén található. A falu 900 éve híres tüzes borairól. Ezt a hagyományt szeretnénk mi is megőrizni, és továbbvinni. A Pántlika Pincészet mozgatóereje a szőlő iránti rajongás és a bor szeretete. A gazdaság jelenleg 40 ha-on dolgozik. Az itt termelt alapanyagból készítünk nemrég átadott új épület-komplexumunkban hagyományos és modern technológiával minőségi borokat, amelyek frissek, üdék, lendületesek és harmonikusak. Megjelenik bennük a talaj mineralitása és a szőlő gyümölcsössége. Boraink rendszeresen kiváló eredményekkel szerepelnek hazai és nemzetközi megmérettetéseken, amire nagyon büszkénk vagyunk.

A pincészet a történelmi Balaton-felvidék egyik vulkáni kúpján, Dörgicsén található. A falu 900 éve híres tüzes borairól. Ezt a hagyományt szeretnénk mi is megőrizni, és továbbvinni. A Pántlika Pincészet mozgatóereje a szőlő iránti rajongás és a bor szeretete. A gazdaság jelenleg 40 ha-on dolgozik. Az itt termelt alapanyagból készítünk nemrég átadott új épület-komplexumunkban hagyományos és modern technológiával minőségi borokat, amelyek frissek, üdék, lendületesek és harmonikusak. Megjelenik bennük a talaj mineralitása és a szőlő gyümölcsössége. Boraink rendszeresen kiváló eredményekkel szerepelnek hazai és nemzetközi megmérettetéseken, amire nagyon büszkénk vagyunk.

A pincészet a történelmi Balaton-felvidék egyik vulkáni kúpján, Dörgicsén található. A falu 900 éve híres tüzes borairól. Ezt a hagyományt szeretnénk mi is megőrizni, és továbbvinni. A Pántlika Pincészet mozgatóereje a szőlő iránti rajongás és a bor szeretete. A gazdaság jelenleg 40 ha-on dolgozik. Az itt termelt alapanyagból készítünk nemrég átadott új épület-komplexumunkban hagyományos és modern technológiával minőségi borokat, amelyek frissek, üdék, lendületesek és harmonikusak. Megjelenik bennük a talaj mineralitása és a szőlő gyümölcsössége. Boraink rendszeresen kiváló eredményekkel szerepelnek hazai és nemzetközi megmérettetéseken, amire nagyon büszkénk vagyunk.

Kedves Vendégeinket várjuk termelői borainkkal. Termelői borok elvitelre és helyben fogyasztásra. Előzetes egyeztetés alapján szívesen látjuk vendégeinket borkóstolóra, hidegtálas borvacsorára. Finom borok a Balatonnál, Paloznakon.

Kedves Vendégeinket várjuk termelői borainkkal. Termelői borok elvitelre és helyben fogyasztásra. Előzetes egyeztetés alapján szívesen látjuk vendégeinket borkóstolóra, hidegtálas borvacsorára. Finom borok a Balatonnál, Paloznakon.

Kedves Vendégeinket várjuk termelői borainkkal. Termelői borok elvitelre és helyben fogyasztásra. Előzetes egyeztetés alapján szívesen látjuk vendégeinket borkóstolóra, hidegtálas borvacsorára. Finom borok a Balatonnál, Paloznakon.

A Papírkutya egy kutyabarát kultúrbisztró finom ételekkel. Azokat is várják, akik vegetáriánus étrendet folytatnak, vagy akik csak gluténmentes vagy laktózmentes ételeket fogyaszthatnak. Reggelizőhely is, villás reggelik és különleges szendvicsek közül lehet válogatni. A bisztró, zenés helyszín, valamint kulturális alkotások nagyközönség előtt való bemutatásának a színtere. Tökéletes helyszín kikapcsolódásra, szórakozásra.

A Papírkutya egy kutyabarát kultúrbisztró finom ételekkel. Azokat is várják, akik vegetáriánus étrendet folytatnak, vagy akik csak gluténmentes vagy laktózmentes ételeket fogyaszthatnak. Reggelizőhely is, villás reggelik és különleges szendvicsek közül lehet válogatni. A bisztró, zenés helyszín, valamint kulturális alkotások nagyközönség előtt való bemutatásának a színtere. Tökéletes helyszín kikapcsolódásra, szórakozásra.

A Papírkutya egy kutyabarát kultúrbisztró finom ételekkel. Azokat is várják, akik vegetáriánus étrendet folytatnak, vagy akik csak gluténmentes vagy laktózmentes ételeket fogyaszthatnak. Reggelizőhely is, villás reggelik és különleges szendvicsek közül lehet válogatni. A bisztró, zenés helyszín, valamint kulturális alkotások nagyközönség előtt való bemutatásának a színtere. Tökéletes helyszín kikapcsolódásra, szórakozásra.

A Papok Borozója egy ízig-vérig házias étterem a Balaton-felvidék szívében. Egy család megvalósult álma, ahol mindenki otthon érezheti magát.

A Papok Borozója egy ízig-vérig házias étterem a Balaton-felvidék szívében. Egy család megvalósult álma, ahol mindenki otthon érezheti magát.

A Papok Borozója egy ízig-vérig házias étterem a Balaton-felvidék szívében. Egy család megvalósult álma, ahol mindenki otthon érezheti magát.

Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!

Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!

Kenyereinket kézműves technológiával készítjük, természetesen, adalékok nélkül. Az igazi kovász vízből és lisztből álló élő anyag, mely természetes módon ízesíti, tartósítja legalapvetőbb élelmiszerünket. Meggátolja a morzsálódást és a hosszú fermentációnak köszönhetően szervezetünk számára előkészíti a tápanyagokat, hogy azok könnyen emészthetőek legyenek. Péksüteményeinkhez a legkiválóbb minőségű hazai alapanyagokat, francia vajat és belga csokoládét, adalékanyag mentes lekvárokat és aszalványokat használjuk. Arra törekszünk, hogy megtaláljuk a legtisztább forrásból származó hozzávalókat, és ha lehet azok bio változatait. Kis pékségünkben finom kávét is kínálunk, delicatesse polcunkon pedig egy pár különlegességet gyűjtöttünk össze. Várunk Benneteket szeretettel!

Cukrászdánk saját készítésű fagylaltok, fagylaltkelyhek, sütemények, torták, házi rétesek, pogácsák, saláták bő választékát kínálja.

Cukrászdánk saját készítésű fagylaltok, fagylaltkelyhek, sütemények, torták, házi rétesek, pogácsák, saláták bő választékát kínálja.

Cukrászdánk saját készítésű fagylaltok, fagylaltkelyhek, sütemények, torták, házi rétesek, pogácsák, saláták bő választékát kínálja.

1...262728...40

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények

Tudományos ismeretterjesztő fesztivál érdekes, szórakoztató előadásokkal!
A titkok hercege – Gesualdo rejtélyes élete
Újra Kispesti Városünnep!  Remek hangulatú családi program, sztárfellépők egész hada, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás.