Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7 km-re található a pincészetünk. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkozunk szőlő- és bortermeléssel. Pincészetünk és panziónk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 12 hektár területen termeljük a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.
Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7 km-re található a pincészetünk. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkozunk szőlő- és bortermeléssel. Pincészetünk és panziónk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 12 hektár területen termeljük a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.
Balatoncsicsón a Balaton északi partján Zánkától 7 km-re található a pincészetünk. Családi hagyományokat folytatva, a XVIII. századtól foglalkozunk szőlő- és bortermeléssel. Pincészetünk és panziónk ma is családi vállalkozásként üzemel. A Nivegy-völgy kiváló adottságú agyagtalaján, közel több mint 12 hektár területen termeljük a Balaton-felvidék jellegzetes zamatú borait.

A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.
A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.

A Somló lankáin közel 60 éve foglalkozik a Szabó család szőlőtermesztéssel és borkészítéssel. A két hektáron elterülő családi ültetvény a Somló dél-nyugati oldalán a Séd forrástól 200 méterre található. A pincészet domináns szőlőfajtája a juhfark, de megtalálható az olaszrizling, a velteleni, és a zengő is. A borkóstolást a borospincében a borosgazda személyesen tartja hordós borainkból. Pincelátogatás és borkóstolás előzetes egyeztetés alapján.

Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.
Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.

Családi pincészetünkben a hagyományos és a modern technológiák együttes alkalmazásával készített borainkkal várjuk vendégeinket a várhegy szomszédságában található Antal-hegy legrégebbi, felújított pincéjében. Vendégeinket borkóstolóval fogadjuk, melynek során megismerkedhetnek a jellegzetes badacsonyi borokkal, ételekkel. Tölgyfahordóban érlelt tájjellegű borok és házi készítésű falatkák várják a hozzánk látogatókat. Borkóstolóra előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.
A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.

A bakonybéli monostor kertje minősített bio gazdálkodás, melyben szerzetesek, munkatársak, és önkéntesek dolgoznak. Az itt termesztett kerti gyógynövényeken kívül a környező tájvédelmi körzet erdeiben és mezőin gyűjtött növényekkel is foglalkozunk. Kertünk gyümölcseiből hagyományos eljárással, adalékanyagoktól mentes monostori lekvárok és szörpök készülnek.