
Teleki Miklós orgona- és zongoraművész közel 100 hangversenyt ad évente, rendszeresen fellép a budapesti Szent István Bazilikában. Ezidáig nyolc szóló CD-je és egy DVD-je jelent meg. 2014-ben elindította a Majestic Sounds című hangverseny-sorozatot, amelynek művészeti vezetője. Sikeres koncerteket adott Európa-szerte és az Egyesült Államokban.
Teleki Miklós orgona- és zongoraművész közel 100 hangversenyt ad évente, rendszeresen fellép a budapesti Szent István Bazilikában. Ezidáig nyolc szóló CD-je és egy DVD-je jelent meg. 2014-ben elindította a Majestic Sounds című hangverseny-sorozatot, amelynek művészeti vezetője. Sikeres koncerteket adott Európa-szerte és az Egyesült Államokban.

Teleki Miklós karácsonyi orgonakoncertje
Teleki Miklós orgona- és zongoraművész közel 100 hangversenyt ad évente, rendszeresen fellép a budapesti Szent István Bazilikában. Ezidáig nyolc szóló CD-je és egy DVD-je jelent meg. 2014-ben elindította a Majestic Sounds című hangverseny-sorozatot, amelynek művészeti vezetője. Sikeres koncerteket adott Európa-szerte és az Egyesült Államokban.

A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.
A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.

A Viator az az étterem, ahol addig használják a szezon alapanyagait, amíg azok megteremnek vagy begyűjthetőek. Az ételek itt helyi termelők portékáiból készülnek, vagy a természetből, a környékről gyűjtik be. De a Viator konyhája használja saját gyógynövény- és fűszerkertjük friss terményeit is: például kakukkfüvet, zsályát, citromfüvet, rozmaringot, mentát, snidlinget és természetesen saját levendulásunk is van.