
Az ország több településén elérhető négynapos (két hétvégés) agykontroll tanfolyamokon az alapvető stresszkezelő és elmefejlesztő technikák sajátíthatók el. Az agykontroll gyakorlatok segítségével megszüntethetők az alvászavarok, a koncentrációs nehézségek, valamint intuíciónk is fejlődik, mellyel nemcsak testünk de lelkünk is egészségesebb lesz.
Kiemelt ajánlat
Az ország több településén elérhető négynapos (két hétvégés) agykontroll tanfolyamokon az alapvető stresszkezelő és elmefejlesztő technikák sajátíthatók el. Az agykontroll gyakorlatok segítségével megszüntethetők az alvászavarok, a koncentrációs nehézségek, valamint intuíciónk is fejlődik, mellyel nemcsak testünk de lelkünk is egészségesebb lesz.
Kiemelt ajánlat

4 napos alaptanfolyam
Az ország több településén elérhető négynapos (két hétvégés) agykontroll tanfolyamokon az alapvető stresszkezelő és elmefejlesztő technikák sajátíthatók el. Az agykontroll gyakorlatok segítségével megszüntethetők az alvászavarok, a koncentrációs nehézségek, valamint intuíciónk is fejlődik, mellyel nemcsak testünk de lelkünk is egészségesebb lesz.
Kiemelt ajánlat

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat