A karácsonyi világítás kiválasztása
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Nem kell Lappföldre utazni - A Veresegyházi Medveotthonba is jön a Mikulás!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

A karácsonyi világítás kiválasztása

A karácsony és az arra való felkészülés időszaka általában nagyon megosztja az embereket. Egyesek felvillanyozódnak, hogy végre ajándékot vásárolhatnak, vagy feldíszíthetik a házat, míg másoknak ez csak egy újabb stresszfaktor.

Bár egyes előkészületek valóban megterhelőek lehetnek, de azt azért a második kategóriába tartozó személyek is elismerik, hogy nincs is jobb a barátokkal és a családdal együtt ünnepelni, vagy érezni a csodás alma- és fahéjillatot a lakásban a varázslatos karácsonyi fények között.

Apropó, ha már a karácsonyi fények kerültek szóba, összegyűjtöttünk néhány szuper világító ablakdíszt a Lakberbazár webáruházból, amelyek szuperül kiemelik majd az ünnepi dekoráció egyéb elemeit.

Hóember alakú világító ablakdísz

Egy vidám és ünnepi karácsonyi világításra van szükséged, amely egyben kedélyes üdvözletként is szolgál minden arra járónak? Akkor ez a szuper aranyos hóember formájú ablakdísz pont neked való.

Egy öntapadós tartóval van ellátva, amelynek köszönhetően könnyedén felrögzíthető. A tíz darab meleg fehér fényű LED égője pedig igazán tartós és hangulatos világítást teremt, bármely helyiség ablakába is helyezed el. De ez a fajta ablakdísz megtalálható akár szarvas formátumban is. Így, ha inkább ez a cuki figura áll közelebb hozzád, akkor természetesen ezt is nyugodt szívvel választhatod.

Fenyőfa alakú világító ablakdísz

Ha a stílusod egy kicsit modernebb, mint a hagyományos karácsonyi esztétika, ez az ablakdísz némileg játékosabb hangulatot kölcsönöz majd az otthonodnak. A belső LED égői fényesen világítanak anélkül, hogy kiégnének és felmelegednének, ráadásul hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos izzók.

Teremts harmóniát a többi dekorációs elem és a világítás színe között!

Mivel a felsorolt ablakdíszek meleg fényűek, így a többi ünnepi dekorációs elem kiválasztásánál is érdemes ezt az irányt megtartani. A világos barna például igazán meleg és megnyugtató tónust kölcsönöz, de a bézs, az elefántcsont és a cser is tökéletes alternatíva lehet. Sőt, mi akár a mandulaszínt is el tudjuk képzelni, amely egy puha törtfehér árnyalat, semleges alappal - tökéletes a déli fekvésű helyiségekhez, ahol a fény kiemeli a meleg tónusait.

De lenyűgöző karácsonyi sémát hozhatsz létre a gazdagon telített ékszertónusok használatával is - a smaragdzöldtől és a zafírkéktől kezdve a rubinvörösön és az ametisztlilán át egészen a cintrin sárgáig. Ezeknek a meleg árnyalatoknak a fúziója igazi dekandens hangulatot ad majd az ünnepi dekorációnak.

Nem szabad lefelejteni erről a listáról az arany különböző árnyalatait sem, mivel melegséget és eleganciát csempésznek a térbe. Mindemellett az is mellettük szól, hogy nem csupán karácsonykor, hanem egész évben használhatók, feldobják az egyszerű szobasémákat.

Természetesen a fentebb leírt dolgokat csupán iránymutatásnak szántuk. Nincsen kőbe vésve, hogy ragaszkodni kell hozzájuk. A legfontosabb az, hogy érezd jól magad, miközben megalkotod a dekorációt, és a végeredmény a te tetszésedet nyerje el.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG