Ablakra szerelhető reluxa - Személyre szabott megoldások otthonodban
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Ablakra szerelhető reluxa - Személyre szabott megoldások otthonodban

Télen alig vártuk, hogy legyen végre egy olyan napsütéses nap, amikor fény szűrődik be az ablakon. De most, hogy közeleg a nyár, kezdjük átérezni, milyen az, amikor elvakítanak minket a tűző nap sugarai. Ebben az időszakban talán fontosabb az árnyékolás kérdése, mint bármikor máskor. Te felkészültél már? Az ablakra szerelhető reluxa például egy igencsak jó megoldás, ha nem szeretnénk a lakásban is csukott szemmel vagy napszemüvegben közlekedni. Mit szólnál ahhoz, ha együtt utánajárnánk annak, hogy melyek az igényekre szabott termékek előnyei és hátrányai?

Reluxa télen, nyáron - Igazodj az igényeidhez!

Minden új vagy felújított lakásban általában nagy hangsúlyt fektetnek az árnyékolástechnikai kérdésekre. De valljuk be, ilyenkor mindent meg kell tervezni.

A tervezés során felmérjük az érintett helyiség jellegzetességeit, a fényviszonyokat. Pontosan tudnunk kell azt is, hogy mi miért akarunk árnyékolót beszerezni és hogy külső vagy belső darabra van-e szükségünk.

Ne hagyjuk figyelmen kívül az ízlésünket sem! Mivel a saját elképzeléseink dominálnak otthonunkban, így az árnyékoló stílusa se üssön el a környezetétől!

A belső árnyékolók végtelen tárháza

Manapság, ha valaminek, hát a belső árnyékolóknak “végtelen” a kínálata! Ez az a tipikus eset, amikor mi csak boltról boltra megyünk vagy webáruházról webáruházra kattintunk át és azt látjuk, hogy van “ilyen is meg olyan is”.

Az előnyök-hátrányok felőli informálódást követően, a jövőben felmerülő használati és karbantartási költségekkel is számolnunk kell.

Választhatunk függönyt karnissal, amelyet pár perc alatt le is cserélhetünk, ha akarunk. A modernebb árnyékolók közé sorolhatók a roletták, rolók vagy reluxák.

A kiválasztás során az is meghatározó, hogy a teljes sötétség elérése a cél, vagy egyfajta mérsékeltebb árnyékolás mellett voksolunk. Utóbbi esetben a reluxát ajánlom, mivel ez nemcsak hangulatos légkört teremt, de még fel is dobja a helyiséget!

Amennyiben éppen te is a nagy döntés előtt állsz, akkor azt javaslom, hogy lesd meg a Redőny Diszkont reluxa kínálatát!

Lila üvegpálcás reluxa - Ez sem álom többé!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy még a reluxák vásárlása során sem kell korlátoznunk a fantáziánkat, és hogy még egy lila darab is szóba jöhet? A lila üvegpálcás reluxa LÉTEZIK! 25 mm széles lamellákból áll, alumínium anyagból készült és feszített, feszítetlen típus is kapható belőle. A feszített változat azért is jobb, mert akkor sem rongálódik az árnyékoló, ha az ablakot bukóra nyitjuk.

Az üvegpálcás kezelés az egyszerű használatot, a fékrendszeres kialakítás pedig az optimális magasság beállítását teszi lehetővé.

Azonban vigyázz! Reluxa esetében pontos mérettel kell leadni a rendelést! Ez általában az üvegfelület mérete lesz, amihez még plusz 1-2 cm-t teszünk hozzá. A magasság esetében pedig plusz 4 cm-rel kell számolni!


Kiemelt ajánlatok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG