Ajándékötlet karácsonyra: nívós társasjátékok gyerekeknek
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Ajándékötlet karácsonyra: nívós társasjátékok gyerekeknek

A gyermekeket elég könnyű meglepni karácsonyra, hiszen bármilyen játéknak örülnek, a társasjátékokkal pedig az egész család játszhat. A nehézséget csak a társas kiválasztása okozhatja, hiszen jobbnál jobb termékeket találhatunk.

Segítségképpen összeállítottunk egy rövid ismertetőt a Compaya webshop gyerekeknek való társasjátékai közül válogatva: minden korosztály számára egyet-egyet ajánlunk a kínálatukból. Ezek mindegyike nívós, modern, izgalmas játék, és különböző képességek fejlesztésére is alkalmasak.

1. 4 éven felülieknek: Nyúlpiknik

Az óvodás korosztály számára egy igazi fejtörő játékot hoztunk, ez pedig a Nyúlpiknik. Ez a kiadó közismert egyszemélyes logikai társasjátékairól, melyekben különböző nehézségű feladványok vannak.

A Nyúlpiknik attól más, hogy ezt 2-4 fő játszhatja, de ugyanúgy fejleszti a problémamegoldó képességet, a koncentrációt és a logikus gondolkodást, mint az egyszemélyes társasok. A feladat ugyanis a következő: a táblán elrejtett zöldségeket kell összegyűjteni elsőként. Emlékezni kell viszont arra, melyik hol rejtőzik. Ügyesnek és fifikásnak kell lenni, nehogy más előbb jöjjön rá a megoldásra.

A Nyúlpiknik dobozának a tartalma: 1 játéktábla, 4 nyúl, 4 gyűjtőkártya, 16 zöldségjelölő, 15 levéllapka és a játékszabály. Előnye a játéknak, hogy 2 nehézségi szinten is játszható az életkor vagy a tapasztalat függvényében. A játékidő 10-15 perc.

2. Kisiskolásoknak: Gyémántvadászok társasjáték

Egy igazi újdonságot ajánlunk a kisiskolások figyelmébe. A Gyémántvadászok nevű társas családi játékként és party játékként is megállja a helyét, hiszen nagyon izgalmas a feladat.

A kerettörténet szerint kincskeresőként kell elindulni a misztikus Tacora barlangba, ahol Salamon király gyémántbányája található. Az út azonban rizikós, mindenhol veszély leselkedik ránk. Vigyázni kell, hova lépünk, hiszen bárhol lehet csapda. Vajon ki jut le a barlang mélyére? És a megszerzett kincset a felszínre tudja hozni?

Ez egy igazi “meddig mersz elmenni” társasjáték, ahol a bátorságért nem mindig jár jutalom. Okos döntések meghozatalára van szükség.

A doboz tartalmaz 35 felderítéskártyát, 16 szavazókártyát, 1 játéktáblát, 5 barikádlapkát, 8 felfedező figurát, 8 kincsesládát, 100 drágakőjelzőt, 1 szabálykönyvet és 1 játékos segédletet. Ahogy a felsorolásból is kiderül, maximum 8-an játszhatják ezt a játékot. A játékidő több mint fél óra, ami végig izgalmakat rejt.

3. 10 éven felülieknek: New York Zoo

Végezetül álljon itt egy másik újdonság, mely sok felnőtt kedvence is lehet: a New York Zoo. Ezt a társasjátékot a híres Uwe Rosenberg alkotta meg, akinek a neve egyet jelent a minőséggel.

Ebben a játékban kifutókat kell építeni az állatkerti lakóknak a megadott tetriszdarabok segítségével. Ki hogy illeszti össze a részeket? Összeáll egy egybefüggő terület? Az nyeri meg a játékot, aki elsőként fedi le az állatkert táblájának összes építési területét kifutólapkákkal és látványosságokkal. Sok sikert kívánunk hozzá!


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG