Álomalak nyárra - érdemes már ma elkezdeni a felkészülést
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Álomalak nyárra - érdemes már ma elkezdeni a felkészülést

Szeretnél álomalakot nyárra? Akkor érdemes már ma elkezdeni a felkészülést. Itt az ideje a változás felé vezető útra lépni. Cikkünkkel ehhez próbálunk segítséget nyújtani. Még van néhány hónap nyárig, mely idő bőven elég az álomalak eléréséhez. A lényeg, hogy minden egyes nap tenni kell a célért, az apró változtatások is sokat jelentenek.

Ki ne szeretné magabiztosan kezdeni a nyarat?

Első lépésként mindenképpen készíteni kell egy tervet, amihez feltétlenül ragaszkodni kell. Továbbá semmi esetre sem szabad halogatni az első lépést, akár apró lépésekkel is lehet kezdeni. Milyennek kell lennie a jó tervnek? Az ideális terv tartalmazza a konkrét célt és határidőt. Továbbá a távoli határidőig tartó időt kisebb egységekre osztja, vagyis részcélokat határoz meg. Ezek a részcélok segítenek a helyes úton maradni.

Igyekezni kell betartani a tervben meghatározott lépéseket, és elérni a részcélokat. Minden egyes nap tenni kell a kívánt eredmény eléréséért. Természetesen azonban előfordulhatnak olyan napok, melyek nem sikerülnek jól. Azonban ezeknél az időnkénti kisiklásoknál nem szabad elveszíteni a motivációt. Ilyen esetekben ne aggódjunk, és semmi esetre sem szabad feladni a tervet. Másnap onnan kell folytatni, ahol abbamaradt, ugyanis csak ezzel a hozzáállással lehet közelebb jutni a célhoz.

Törekedni kell a stresszcsökkentésre és az erőnlét javítására

Az álomalak eléréséhez érdemes az erőnléten is javítani. Ennek érdekében mindenképpen be kell iktatni a mindennapokba a rendszeres testmozgást. Érdemes a kedvelt sportok mellett dönteni, ugyanis csak ebben az esetben garantált, hogy minden alkalommal meglegyen a kellő lendület.

Továbbá érdemes kipróbálni a jakuzzizást, mely amellett, hogy luxus pihenést kínál, hozzájárul a stressz csökkentéséhez is, továbbá edzi a szív- és érrendszert. Segítségével javítható az erőnlét, ugyanis napi 30 perc masszázsmedence-használat megegyezik 30 perc intenzív séta hatásával. A Caldera Spas oldalán prémiumkategóriás masszázsmedencék találhatóak.

A kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz is hozzájárul

A stressz csökkentése és az erőnlét javítása mellett elengedhetetlenül fontos az egészséges étkezés. Ez azt jelenti, hogy rendszeresen kell fogyasztani gyümölcsöt és zöldséget, valamint az ételek elkészítése során törekedni kell a minél kevesebb zsiradék használatára. Továbbá kerülni kell az ultra-feldolgozott ételek fogyasztását, felesleges kalóriák bevitelére nincs szükség.

Az említettek mellett természetesen a megfelelő folyadékfogyasztásra is oda kell figyelni, mely esetében a szükséges mennyiség egyénenként eltérő. Érdemes a tiszta vizet választani, és kerülni a cukrozott gyümölcslevek és üdítőitalok fogyasztását. Az egészséges életmód nemcsak az álomalak eléréséhez nyújt segítséget, hanem a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz is hozzájárul.

Kapcsolódó témák:

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG