Botokkal a maximális profitért, de hogyan?
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Wellness pihenés Hévíz felnőttbarát szállodájában  - BONVITAL WELLNESS & GASTRO HOTEL
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Botokkal a maximális profitért, de hogyan?

A kriptovaluták az elmúlt pár évben szinte rárúgták az ajtót a pénzügyi piacra, és rövid idő alatt a legnagyobb slágertermékké és legizgalmasabb területté váltak. Ez az egyik legizgalmasabb befektetési opció jelenleg, ami folyamatosan változik, és fejlődik, senki sem tudja pontosan megmondani mikor érkezik el a technológia plafonja, vagy egyáltalán létezik-e neki.

Robotokkal a profit maximalizálásáért!

A kriptovaluták és a kereskedők száma hónapról hónapra növekszik, így nem nagy meglepetés, hogy megjelentek a különböző kiegészítő szolgáltatások, amelyekkel az átlag, valamint profi kereskedők is növelhetik portfóliójukat. Itt nemcsak az oktató videókra, kriptobányászatra gondolunk, hanem például a Tradensea RSI botjához hasonló robotokra, kereskedést támogató szoftverekre is.

Az egyik legnépszerűbb kereskedőrobot az RSI bot, ami az RSI mutatón alapuló szabályok létrehozásával segíti a kereskedést. Magát az RSI-t már hosszú évtizedek óta használják a közgazdaságban: ez egy olyan mérőszám, amely azt mutatja meg, hogy egy adott termék, esetünkben egy kiválasztott kriptovaluta mennyire túlvásárolt vagy túladott. Mindezt manuálisan követni, kiszámolni, monitorozni vagy egyáltalán beállítani nagyon időigényes, nehéz és könnyű elhibázni.

Egy befektetésnél pedig az a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb hibázási lehetőséget kiszűrjük, vagy megelőzzük. Ebben jelent nagy segítséget az RSI bot, ami hatékonyan és egyszerűen kiszámolja nekünk az RSI mutatókat, valamint teljesen automatizáltan végre is hajtja a kereskedést, hogy biztosan ne maradjunk le a maximális profit lehetőségéről.

Mi is az az RSI indikátor?

Az RSI a Relative Strength Index rövidítése, ami tulajdonképpen azt mutatja meg, hogy milyen az adott piac hangulata és lendülete, mindezt egy 0 és 100% közé eső skálán. Két fontos határ van ezen az egyenesen, amire figyelnünk kell. Az első a 30%-os szint, ami azt jelzi, hogy az adott termék “túladott”, azaz elérte azt a limitet, ahol már az eladások száma csökkenni fog, és megindulnak a vásárlások. Ezt követi az árfolyam növekedése, itt érdemes általában bevásárolni.

A másik határ a 70%-os szint, ami az előző ellentettje: itt nevezzük a terméket “túlvásároltnak”, ami következtében a vásárlások mennyisége csökken, és megindul az eladás. Ez az a pont, ahol már inkább eladási pozíciót érdemes felvenni.

Hogyan működik ez az egész automatizálás?

Egy RSI bot segítségével be tudjuk pontosan állítani, hogy az RSI mutató hány százalékán szeretnénk eladni vagy éppen vásárolni. Előre is be tudjuk időzíteni ezeket a tranzakciókat, így amíg nem éri el az adott százalékot, nem történik meg az ügylet. Mivel teljesen automatizált, ezért nem kell folyamatosan figyelnünk az árfolyamokat, és tervezni: nekünk maximum csak a profitot kell számolgatni. Egy RSI botnak köszönhetően sokkal hatékonyabb kereskedők lehetünk, és nem fog naponta sok órát elvenni tőlünk a portfólió kezelése.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG