Budapesti Nyári Fesztivál - Hírek a rendkívüli ülésrendről és az évadnyitóról
Mézesvölgyi Nyár 2020 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Mézesvölgyi Nyár 2020 - Pest megye legnagyobb nyári szabadtéri színházi fesztiválja
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Budapesti Nyári Fesztivál - Hírek a rendkívüli ülésrendről és az évadnyitóról

Budapesti Nyári Fesztivál - Pár szó a rendkívüli ültetési rendről és az évadnyitásról a Városmajorban.

Kedves Közönségünk!

Annak érdekében, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni az éppen hatályos rendelkezésekhez, nézőtereinket szektorokra bontottuk a korábbi jegyárkategóriák szerint, hogy nézőink érkezési sorrendben, a szükséges távolság megtartásával foglalhassák el a helyüket. Ez segített volna nekünk abban, hogy az érvényben lévő járványvédelmi intézkedéseknek megfeleljünk, valamint fenntartsuk annak a lehetőségét is, hogy a családok, illetve az egy háztartásban élők a későbbiekben mégis egymás mellett foglalhassanak helyet, de még véletlenül se szegjük meg a mindenkori szabályozás által előírt ültetési rendet.

Június 17-én, a Magyar Közlönyben megjelent kormányrendelet azonban már lehetővé teszi, hogy korlátozások nélkül, ülőhelyek kihagyása nélkül értékesítsük a szabad helyeket, így a napokban visszatértünk a számozott, klasszikus ültetési rendhez. Ezek a változások komoly kihívások elé állítanak minket, igyekszünk minél hamarabb alkalmazkodni hozzájuk, ezúton is köszönjük kedves nézőink türelmét és megértését, amíg ez a folyamat tart.

Mindenkivel felvesszük a kapcsolatot, akivel szükséges, amennyiben nem online, hanem személyesen, jegypénztárunkban vagy jegyirodában vásárolta meg belépőjét, segíthet nekünk azzal, hogy jelzi a szervezes@szabadter.hu e-mail címen.

A fentiek értelmében szeretettel ajánljuk előadásainkat azok figyelmébe is, akik eddig esetleg idegenkedtek volna az érkezési sorrendes helyfoglalástól.

Évadunk hamarosan, július 12-én indul az Orlai Produkció előadásával VALÓDI HAMISÍTVÁNY címmel! Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András.

A sort egy megtörtént események alapján színpadra állított, megható történet, az ÉLETREVALÓK folytatja július 17-én. Az elfogadás tanulságos meséjének magyar színpadi adaptációját elsőként a Játékszín színpadán láthatta a hazai közönség Horgas Ádám rendezésében, ezt a népszerű előadásukat hozták el a Városmajorba.

A hétvégére pedig egy sziporkázó koncertet tartogatunk: Kamarás Iván korosztályának egyik legismertebb és legnépszerűbb színésze. Hiteles művész, akinek kiváló szakmai kvalitása, országos ismertséggel párosul.

Az EGY ÚJABB FESS PESTI ESTE nem egy hagyományos színész koncert, a ‘20-60-as évek lüktető, magyar (nem csak film)zenéi a magyar filmgyártás aranykorát idézik, olyan közönségkedvencekkel, mint a Meseautó, a Kicsit Szomorkás a hangulatom,  az Odavagyok magért, a Villa Negra, a Fogj egy sétapálcát, a Mindig az a perc és így tovább. Vendégei Ónodi Eszter és Oroszlán Szonja lesznek július 18-án a Városmajorban.

Részletes műsorunkról ide kattintva tájékozódhat, kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken.
Szeretettel várjuk Önöket a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

a Szabad Tér Színház csapata

Elérhetőségeink:
Közönségszervezés és jegypénztár: 1052 Budapest, Bárczy István u. 1-3.
Jegypénztár: Városmajori Szabadtéri Színpad
Tel: 061 301 0147, 061 269 0470
E-mail: szervezes@szabadter.hu, jegyiroda@szabadter.hu
________________________________________
Vásárolja meg jegyét jegyirodánkban a fenti programokra kezelési költség nélkül!

2020-06-26 19:24:24


Figyelmébe ajánljuk!

Online jegyvásárlás


Több kerület programturizmus

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG