Gyula nyitva van!  Városi marketingkampány, közös erővel
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai téli wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Őszi programajánló
Őszi programajánló

Gyula nyitva van! Városi marketingkampány, közös erővel

Minden turisztikában érintett számára fontos, hogy a lehető legteljesebb képet lássa arról, mi várható az elkövetkezendő hónapokban. Gyulán szakmai fórumok és átfogó egyeztetések folytak: Gyula város polgármesterével, a legnagyobb szállodák tulajdonosaival és igazgatóival, vendéglátóegységek képviselőivel, az apartmanok, panziók érdekképviseletét is ellátó Gyulai Idegenforgalmi Egyesület vezetőivel és a legnagyobb vonzerővel bíró turisztikai attrakciók igazgatóival. Az érintettek teljes egyetértésre jutottak a jövőt illetően: Gyula nyitva marad!

Sorra értesülünk más desztinációkban zajló ideiglenes vagy akár végleges bezárásokról, ezért nem is lehetne időszerűbb az üzenetünk: „Gyula nyitva van!” és továbbra is várja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyókat. A turisztikai szolgáltatók elköteleződtek amellett, hogy ezt az üzenetet egy átfogó és látványos marketingkampány keretében közvetítsék a megmaradt kereslet irányába.

Az eredményesség érdekében egy széleskörű marketingkampány vette kezdetét 2022 októberében. A kampány fő üzenete: Gyula nyitva van!

A kampány koordinálását a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. végzi, a megvalósításra pedig partneri összefogásban, közös erővel kerül sor. A gyulai turisztikai szolgáltatók – a Várfürdőtől az apartmanokig – írásbeli és szóbeli kommunikációjuk során tudatosítják mindenfelé, hogy Gyula nyitva van!

A Gyulára érkező vendégek számára elérhető programlehetőségekről, valamint szolgáltatásokról a naprakész és hiteles információk folyamatosan frissülnek a városi turisztikai portál: a visitgyula.com felületén.

Mindannyian hisznek abban, hogy az emberekben megmarad az utazás iránt vágy.

A pandémiás időszak kihívással teli évei alatt megtapasztalták, hogy a közösen átélt nehézségek miként hozzák össze őket, és hogy a problémák közepette még elszántabban dolgoznak együttes céljaik megvalósításán. Bár a jövőbe nem láthatnak, abban biztosak, hogy a gyulai turisztikai szektor résztvevőin nem fog múlni a siker.

2022-10-26 15:42:27


Figyelmébe ajánljuk!

Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG