Gyulát akarom! - online játék
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Gyulai wellness kikapcsolódás teljes panziós akcióval!
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?
Melyek a legnépszerűbb fesztiválok?

Gyulát akarom! - online játék

Online játékot indított a gyulai kiállítóhelyeket működtető nonprofit kft. három ingyenes gyulai napért. Ismerd meg Gyulát virtuálisan, hogy aztán felfedezhesd személyesen is! – a mottója az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. napokban indult játékának. A Gyula öt kiállítóhelyét, múzeumát és művelődési központját működtető Erkel Ferenc Nonprofit Kft. három kiemelt turisztikai helyszínének Facebook oldalán játszik az arra vállalkozókkal.

A Játék 2020. június 11. és 2020. augusztus 2. között tart.

- A feladat egyszerű: augusztus 2-ig kiállítóhelyeinkkel kapcsolatos kérdéseket teszünk fel a vár, az Almásy-kastély és az Erkel emlékház Facebook oldalán. A legtöbb helyes választ beküldők nyerik a támogatóink felajánlotta szolgáltatásokat – tájékoztatott a cég kommunikációs vezetője. Fábián Tamás hozzátette: a játékban az említetteken kívül két „kisebb” intézményükről, a Ladics-házról és a Kohán Képtárról is szerepelnek majd kérdések.
- A veszélyhelyzetet követően minden bizonnyal nagy lesz a verseny a turisztikai célpontok között, hogy melyik irányba veszik útjukat a látogatók. Célunk így természetesen, hogy felkeltsük az érdeklődést városunk attrakciói iránt, s hogy a Gyulára érkezők még tudatosabban tudják megtervezni itt tartózkodásukat. Hozzátette: az idegenforgalom újra indítása kapcsán – fura módon – mindenki elsősorban a szálláshelyekre és a strandokra, fürdőkre koncentrál, pedig legalább ennyire fontosak az általuk is működtetett attrakciók.

A kommunikációs vezető elmondása szerint a kérdések feltevése mellett emiatt adják meg annak az online tartalomnak a linkjét is, amely segítségével megválaszolható a kérdés; mindez persze jót tehet internetes felületeik elérési számainak is.

Egy kérdés csak egy Facebook felületen (vagy csak a vár, vagy csak a kastély, vagy csak az emlékház oldalán) jelenik meg, ezért a játékba kapcsolódóknak mind a három oldalt figyelniük kell (még érdemesebb bekövetni azokat). A válaszokat a játék utolsó kérdésének megjelenése és a játék lezárása között egyben is meg lehet válaszolni (pl. 1. kérdés: a, 2. kérdés: c, stb. formában) a játék weboldalán, de egyesével is elküldhetők, a szervezők a kért személyes adatok segítségével játékosonként tudják gyűjteni azokat.

A kommunikációs vezető köszönetet mondott támogatóiknak is, akik 2 fős, 2 éjszakás szállást ajánlottak fel (a szállodák félpanziós ellátással kiegészítve azt). A játékot szervező Erkel Ferenc Nonprofit Kft. a nyerteseknek valamennyi kiállítóhelyükre szóló díjtalan belépést biztosít.

2020-06-12 15:24:40


Figyelmébe ajánljuk!

Kiemelt ajánlatok

Utazás a középkorba

Online jegyvásárlás


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG