Kormánymű-felújítás szombathelyiek számára
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Téli Varázs az 55 éves Siófokon, hisz Siófok télen is varázslatos!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Idén is a ZENE-BOR ünnepén lesz a 100 Tagú Cigányzenekar Évadzáró Gála Koncertje Budapesten!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Aktív wellness pihenés a Tisza-tónál - Fedezze fel velünk a Tisza-tó élővilágát és pihenjen nálunk!
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Téli programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Kormánymű-felújítás szombathelyiek számára

Számos olyan szolgáltatás van, ami vidékről nem érhető el vagy nem olyan gyorsan, mint a fővárosból. A kormánymű-felújítás azonban ma már nem tartozik ezek közé.

A Szervokormány javítás csapata ugyanis vállalja, hogy nemcsak budapestiek, hanem akár a Szombathelyen élők számára is elvégzi. Tény, hogy nincs a cégnek minden egyes hazai városban műhelye, a kormánymű-felújítást valójában Budapesten végzik. A kormányműért azonban kiszállnak Szombathelyre is, méghozzá ingyen.

Így lehet kormánymű-felújítást rendelni

A fenti cégnél akár egy online űrlap kitöltésével is tudsz futárt rendelni. Meg kell adni a címet, hogy hova küldhetik az autót. Várhatóan a megrendelést követő másnap megérkezik az ingyenes futár, amely ugyancsak ingyenesen vissza is juttatja a már felújított alkatrészt.

Akár ingyenes visszahívást is lehet kérni. Ehhez csupán a vezetéknevet, a keresztnevet és a telefonszámot kell begépelni, valamint azt kell kiválasztani, hogy mit kell megjavítani. A három opció a kormánymű, a szervó szivattyú és a kamion kormánymű.

A kormánymű-felújítás menete

A Szervokormány javítás csapata esetében úgy néz ki a dolog, hogy miután megtörtént a kapcsolatfelvétel a céggel, ők elmondják, mire lehet számítani. Vannak ugyanis olyan hibajelenségek, amely alapján elég konkrétan tudnak árat mondani. Például ilyen, ha folyik a kormánymű.

Ezt követően a futár elmegy a meghibásodott alkatrészért. Adnak pontos árajánlatot, valamint javítási határidőt is. Jellemzően egy munkanap csupán a javítási idő.

Ha a felújítás elkészült, akkor pedig vissza is szállítják az újból használható alkatrészt. A szóban forgó cég esetén szállítási díjat nem is kell fizetni.

Mik a fő hibajelenségek?

Sokszor arra panaszkodnak az ügyfelek, hogy folyik a kormánymű. Ennek orvoslása nem túl bonyolult folyamat, főleg tapasztalt szakemberek számára. Ebben az esetben ugyanis sokszor elegendő cserélni a szimeringeket a kormányművön.

Ha karambol vagy más fizikai behatás következtében mechanikailag sérül, deformálódik a kormánymű, azt nem szabad korrigálni. Egy magára valamit is adó cég nem is vállal ilyen javítást.

További hasznos tudnivalók a kormánymű-felújítás kapcsán

Ezt a szerelési munkát csakis olyan céggel szabad elvégeztetni, amelyik számlát ad az elvégzett folyamatról. Ennek birtokában lehet ugyanis érvényesíteni a garanciát. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy éven belül fellép valamilyen hiba, ha megvan a javításról a papír, akkor az újabb javításért nem kell külön fizetni.

Általában egy személyautó kormányműve esetén a javítás ára megúszható egy ötszámjegyű összegből. Konkrét árat csak a pontos hibajelenség ismeretében és a bevizsgálást követően fognak tudni mondani a szakemberek, ez csupán irányárként kezelendő.


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG