Különleges limuzinokat láttak Budaörsön
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Ne maradj le MAGYARORSZÁG első nyári legnagyobb, legigényesebb szabadtéri fesztiváljáról!
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Yacht Hotel Siófok - 1000 m2-es panorámás wellness részleg
Téli programajánló
Téli programajánló

Különleges limuzinokat láttak Budaörsön

A limuzin eredetileg a luxust, a gazdagságot vagy esetleg a hatalmat szimbolizálja, így kifejezetten tekintélyt parancsoló és jólétet sugárzó a megjelenése bárhol. Jellegzetes egyenruhájú sofőr vezeti az első és hátsó részt elválasztó fal mögött.

 

A legtöbb esetben politikusok, diplomaták, vezető beosztású vagy nagyon gazdag felsőosztálybeli emberek, illetve hírességek közlekednek vele. Ma már azonban az átlagemberek számára is elérhetőek a PLS Partylimuzin nívós szolgáltatásai.

Elsősorban ünnepi alkalmakra veszik igénybe: születésnapra, névnapra, esküvőre, lánybúcsúra szalagavatóra. De emellett lehetőség van városnézésre, reptéri transzferre vagy akár gyerekprogramokra is kibérelni egy luxuslimuzint.

Limuzinbérlés Budaörsön, nemcsak Budapesten

Ezek az extra hosszúságúra nyújtott autók mindenhol nagy feltűnést keltenek, ahol megjelennek. Legtöbbet a fővárosban láthatunk belőlük, de vidéken is egyre nagyobb teret hódít ez a prémium szolgáltatás.

Nem kivétel ez alól Budapest nyugati kapuja, Budaörs sem, amely az ország leggazdagabb városainak egyike. Számos cég székhelyeként szolgál a különösen előnyös elhelyezkedése és kiváló adottságai miatt.

Az innovatív Budaörsön a vidéki és a nagyvárosi légkör kombinációjában, Budapesttel azonnal elérhető közelségben élhetnek az ott lakók. Bármikor könnyedén és gyorsan megközelíthető a belváros és a szomszédos kerületek is.

A Budaörsön letelepedett vállalkozások céges rendezvényeiken gyakran élnek a limuzinbérlés szolgáltatás lehetőségével. Mi is lehet jobb csapatépítő program, mint egy bulizós limuzinos utazás a munkatársakkal?

Hogyan néznek ki belülről a limuzinok?

Alapvetően léteznek különböző megjelenésű limuzinok, de ami közös bennük, az az igényes és modern kivitelezés. A beltérben általában kényelmes bőrkanapé szolgálja a vendégek extra kényelmét. Többnyire bárpult is megtalálható ezekben az autókban hűtővel, minibárral. A hűtött pezsgő igazán közkedvelt státuszszimbóluma, és elmaradhatatlan kelléke a luxuslimuzinnak.

A nyitható tetőablak lehetővé teszi boldogságunk és élményeink megosztását a környéken járó emberekkel. Az üveg tetőablakkal rendelkező autóból pedig kényelmesen, a kanapén fekve bámulhatjuk a csodálatos esti fényeket.

Gyerekek is bérelhetnek limuzint?

Gyerekek körében is népszerű a limuzinos út, de esetükben felnőtt megrendelőre, 14 év alatt pedig felnőtt kísérőre is szükség van. Természetesen a pezsgő helyett gyerekpezsgőt vagy üdítőt szolgálnak fel nekik.

A gyerekeknek is életre szóló élmény ez a varázslatos utazás a luxusautóban, szívesen veszik, ha névnapra, születésnapra, szalagavatóra vagy ballagásra ezzel lepik meg őket szüleik. Őket is lenyűgözi Budapest szépsége és nevezetességei, úgyhogy esetükben is lehet a cél a főváros. Akárhogy is, limuzinnal begördülni egy rendezvény helyszínére nemcsak Budapesten és Pest megyében, hanem az egész országban páratlan élmény.

2023-01-12 09:15:39


Kiemelt ajánlatok

Kiemelt programok


Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
MEGADOTT INTERVALLUMBAN:
-TÓL -IG