Gyermeknapi korlátlan vidámparkozás, vidám családi szórakozás Budapesten!
Gyermeknapi korlátlan vidámparkozás, vidám családi szórakozás Budapesten!
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Gyermeknap a Veresegyházi Medveotthonban
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Szigligeti nyári színházi elődások 2024-ben a Veres 1 Színházzal
Cardoner Hotel **** - természetközeli kikapcsolódás Dobogókőn
Cardoner Hotel **** - természetközeli kikapcsolódás Dobogókőn
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel
Tavaszi programajánló online jegyvásárlási lehetőséggel

Oda az egész gépednek, és újat keresel?

Csak az tudja átérezni azt az elemi erejű kétségbeesést, ami a számítógéped teljes behalásakor elönt, aki már átélte ezt. Amikor nem kapcsolódik be a géped, bármit is teszel, akkor tényleg a teljes életed lepereg előtted. Mint minden átlagembernek, feltehetően neked is a fél életed ott van a számítógépeden, ezért a legrosszabb rémálmod minden bizonnyal neked is az, hogy hiába nyomkodod a bekapcsolás gombot, nem történik semmi.

Új gép kell?

A legtöbb ember ilyenkor azonnal feladja, és elindul új gépet vásárolni, azonban ha elég okos és élelmes vagy, akkor tudod, hogy a Greenlaptop.hu merevlemezeinek egyikére lesz szükséged.

Az esetek döntő többségében ugyanis az a probléma forrása, hogy a merevlemez gallyra ment, és ezért nem tudod elindítani a gépedet. Bár elsőre nagynak tűnik a baj, különösen az avatatlan szemeknek, de közben azért mégsem történt olyan galiba, amit ne lehetne megoldani.

Sajnos a fogyasztói társadalom hatásának tudható be az, hogy ilyenkor sokan azonnal nekiállnak vadonatúj gépeket, laptopokat keresni, noha a gond kiküszöbölhető lenne egy kis javítás árán.

Szerencsére azonban egyre több olyan ember akad, aki nemet mond az újra, és inkább megkeresi azt az opciót, ahol új alkatrésszel és némi javítással nagyszerű eredmény érhető el.

Persze lemondással jár, hiszen ha éveken keresztül ugyanazzal a géppel dolgozol, akkor aliga tudsz majd felvágni vele, de talán nem is ebben mérik az ember értékét.

Javítsd meg, ami elromlott!

Ne légy tipikus fogyasztó, így ha a számítógéped vagy a laptopod bemondja az unalmast, akkor ne azt nézd, hogy hol és miként tudsz tőle megszabadulni, hanem azt, hogy hogyan tudod megjavítani, hogy újra úgy tündököljön, mint fénykorában.

Sok esetben megoldást jelent a merevlemez cseréje, ugyanis legtöbbször ezzel van a baj, és amint ez a hiba elhárításra kerül, újra működőképessé válik a gép.

Természetesen többféle merevlemez közül lehet választani, de ha nem sikerül eligazodni a típusok és a méretek között, akkor bátran kérd a Greenlaptop.hu munkatársainak a segítségét.

Ha eszerint jársz el, akkor nemcsak a pénztárcádat, de még a környezetet is megkíméled, hiszen nem dobsz ki egy amúgy működőképes gépet, hanem erőfeszítéseket teszel azért, hogy ismét jól működjön.

Mindenképpen azt tanácsoljuk, hogy mielőtt kimondanád a számítógéped vagy a laptopod halálos ítéletét, előtte egyeztess egy szakemberrel, aki teljes bizonyossággal fogja tudni megmondani neked, hogy mi menthető és mi nem.

Mi a helyzet az ökológiai lábnyomoddal?

Sokan ugyan egy cseppet sem törődnek vele, mi azért mégis arra biztatunk, hogy próbálj meg az elektronikai cikkek terén is ügyelni arra, hogy környezetbarát módon járj el.

Ha ez megvalósul, akkor sokkal kevesebbet kell majd költened, és a Földnek is sokkal kevesebb káros anyaggal kell majd megküzdenie. Kövesd a régi öregek hitvallását, és javíts, javíttass meg mindent, amit csak tudsz!


Kiemelt ajánlatok

Országos eseménynaptár

KeSzeCsüSzoVa
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Megadott intervallumban:
-tól
-ig
Érdekelnek a hirdetési lehetőségeink ?
Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!