
Strandbüfé 2.0”, ahol nincs hekk és lángos, de van harcsa & krumpli, kézműves burgerek, töltött lepények, saláták, egészséges, tradicionális és bisztró ételek, balatoni borok, sörök, szörpök. Sok környékbeli termelővel dolgozunk együtt, akikkel együtt találgatjuk, ízlelgetjük, kísérletezzük, hogyan lehet a strandon is valami jót, valami mást, gasztronómiai élményt adni. Kötetlen, laza hangulatban várunk szeretettel -most már egész évben- strandolni, ebédelni, vacsorázni!
Strandbüfé 2.0”, ahol nincs hekk és lángos, de van harcsa & krumpli, kézműves burgerek, töltött lepények, saláták, egészséges, tradicionális és bisztró ételek, balatoni borok, sörök, szörpök. Sok környékbeli termelővel dolgozunk együtt, akikkel együtt találgatjuk, ízlelgetjük, kísérletezzük, hogyan lehet a strandon is valami jót, valami mást, gasztronómiai élményt adni. Kötetlen, laza hangulatban várunk szeretettel -most már egész évben- strandolni, ebédelni, vacsorázni!

Strandbüfé 2.0”, ahol nincs hekk és lángos, de van harcsa & krumpli, kézműves burgerek, töltött lepények, saláták, egészséges, tradicionális és bisztró ételek, balatoni borok, sörök, szörpök. Sok környékbeli termelővel dolgozunk együtt, akikkel együtt találgatjuk, ízlelgetjük, kísérletezzük, hogyan lehet a strandon is valami jót, valami mást, gasztronómiai élményt adni. Kötetlen, laza hangulatban várunk szeretettel -most már egész évben- strandolni, ebédelni, vacsorázni!

Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.
Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.

Szegedi bisztrónkban törekszünk rövid étlapot összeállítani, ahol előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.

Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy falat boldogság a mindennapok megédesítésére, vagy akár egy különleges alkalom megünneplésére. Felhőtlen pillanatok, amiket azokkal osztunk meg, akiket legjobban szeretünk.
Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy falat boldogság a mindennapok megédesítésére, vagy akár egy különleges alkalom megünneplésére. Felhőtlen pillanatok, amiket azokkal osztunk meg, akiket legjobban szeretünk.

Az otthon ízei. A Kálvin és a Fővám tér között félúton található a Kemenes legnagyobb és legimpozánsabb cukrászdája. Jelenleg több mint százharminc féle terméket kínálunk vásárlóinknak és partnereinknek, édes és sós változatban, saját receptúra alapján, kiváló minőségű természetes alapanyagokból. Egy falat boldogság a mindennapok megédesítésére, vagy akár egy különleges alkalom megünneplésére. Felhőtlen pillanatok, amiket azokkal osztunk meg, akiket legjobban szeretünk.

A piliscsabai Klotildliget vasútállomástól 25 méterre található Kiskopár Bisztró szeretettel várja vendégeit a hét minden napján. Kínálatunkban szerepel szendvics, hamburger, kolbász, chips, jégkrém és egyéb finomságok. Folyamatosan megújuló italkínálatunknak köszönhetően mindig van miért visszatérni, színes hétvégi programjainkról nem is beszélve.
A piliscsabai Klotildliget vasútállomástól 25 méterre található Kiskopár Bisztró szeretettel várja vendégeit a hét minden napján. Kínálatunkban szerepel szendvics, hamburger, kolbász, chips, jégkrém és egyéb finomságok. Folyamatosan megújuló italkínálatunknak köszönhetően mindig van miért visszatérni, színes hétvégi programjainkról nem is beszélve.

A piliscsabai Klotildliget vasútállomástól 25 méterre található Kiskopár Bisztró szeretettel várja vendégeit a hét minden napján. Kínálatunkban szerepel szendvics, hamburger, kolbász, chips, jégkrém és egyéb finomságok. Folyamatosan megújuló italkínálatunknak köszönhetően mindig van miért visszatérni, színes hétvégi programjainkról nem is beszélve.

A Kompót Bisztró 2012 nyarán nyílt a VIII. kerület, Corvin sétány 1. szám alatt. Konyhája igazi gasztronómiai ínyencségeket kínál a reggelizni, ebédelni és vacsorázni vágyóknak: a házias ízek újraértelmezése és megfogalmazása ugyanúgy jelen van, mint a legújabb gasztronómiai technológia. A minőségi ételkínálatot válogatott borok, házi szörp- és limonádé teszi teljessé.
A Kompót Bisztró 2012 nyarán nyílt a VIII. kerület, Corvin sétány 1. szám alatt. Konyhája igazi gasztronómiai ínyencségeket kínál a reggelizni, ebédelni és vacsorázni vágyóknak: a házias ízek újraértelmezése és megfogalmazása ugyanúgy jelen van, mint a legújabb gasztronómiai technológia. A minőségi ételkínálatot válogatott borok, házi szörp- és limonádé teszi teljessé.

A Kompót Bisztró 2012 nyarán nyílt a VIII. kerület, Corvin sétány 1. szám alatt. Konyhája igazi gasztronómiai ínyencségeket kínál a reggelizni, ebédelni és vacsorázni vágyóknak: a házias ízek újraértelmezése és megfogalmazása ugyanúgy jelen van, mint a legújabb gasztronómiai technológia. A minőségi ételkínálatot válogatott borok, házi szörp- és limonádé teszi teljessé.