Különleges borokat, pezsgőket készítünk, tartunk, amikből csak kis tétel készül, amit tényleg csak az igazán beavatottak ismernek és értékelnek. Séfünk ételeit a letisztultság jellemzi. Általa a déli népeket jellemző életérzés, életstílus, életszeretet jelenik meg gasztronómiai kínálatunkban. Déltől ebéd menüvel, este illetve egész nap à la carte ételkínálattal várunk. Sonka, sajt és olíva választékunk dél és este 6 óra között kérhető.
Különleges borokat, pezsgőket készítünk, tartunk, amikből csak kis tétel készül, amit tényleg csak az igazán beavatottak ismernek és értékelnek. Séfünk ételeit a letisztultság jellemzi. Általa a déli népeket jellemző életérzés, életstílus, életszeretet jelenik meg gasztronómiai kínálatunkban. Déltől ebéd menüvel, este illetve egész nap à la carte ételkínálattal várunk. Sonka, sajt és olíva választékunk dél és este 6 óra között kérhető.
Különleges borokat, pezsgőket készítünk, tartunk, amikből csak kis tétel készül, amit tényleg csak az igazán beavatottak ismernek és értékelnek. Séfünk ételeit a letisztultság jellemzi. Általa a déli népeket jellemző életérzés, életstílus, életszeretet jelenik meg gasztronómiai kínálatunkban. Déltől ebéd menüvel, este illetve egész nap à la carte ételkínálattal várunk. Sonka, sajt és olíva választékunk dél és este 6 óra között kérhető.
Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.
Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.
Nádas Szilárd kicsi birtokán Etyeken számos fajtával foglalkozik, melyekből borok és pezsgő, sőt must is készül. 2, 5 hektáron fehér fajtákat termesztenek, úgymint viktória gyöngye, sauvignon blanc, zöld veltelini, királyleányka, chardonnay és szürkebarát. Mellé, főleg a rosé és vörösborok esetében vásárolt alapanyagból is készít bort. A pincénél borkóstolásra is van lehetőség.
A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.
A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.
A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.
A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.
A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.
A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.
Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.
Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.
Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.