Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb minőségű fagylaltokat, süteményeket és dísztortákat készítsük el vendégeink részére. Alkotásainkat versenyeken is rendszeresen megmérettetjük, így számos dicső díjjal, éremmel rendelkezünk. De a legnagyobb elismerés számunkra, amikor a nap, mint nap betérő vendégeink elégedetten távoznak.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.