Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
Kerüljük a nem természetes alapanyagokat, a süteményekhez csak vajat használunk, a tejszín állati eredetű, a bonbonjaink magas kakaótartalmú minőségi csokoládékból készülnek, a gyümölcsfagyi gyümölcsből készül és még hosszasan sorolhatnánk… Az összes tereméket helyben készítjük, manufakturális módszerekkel, igaz ez a hagyományos süteményekre is. A kávéink elkészítésére is különös gondot fordítunk, képzett baristáink minőségi kávékeverékből készített kávékülönlegességekkel várják a kedves vendégeket.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
A Sulyán Cukrászda Gödöllőn 1994 óta működik. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Rendkívül széles torta kínálattal várjuk vendégeinket, bármilyen alkalomra megtalálják a legmegfelelőbb formát, díszítést. Üzleteinkben fotóalbumból választhatják ki a az Önöknek legszimpatikusabb tortát, de egyéni elképzelésekre is nyitottak vagyunk. Családunk 3 mestercukrásszal büszkélkedhet, illetve számos olimpiai- és világbajnok aranyéremmel, melyeket ifj. Sulyán Pálnak köszönhetünk. Büszkeségünk, hogy 2010-ben Szilvagombóc tortánk nyerte el az ország tortája címet, amelyet Sulyánné Benkó Katalin mestercukrász készített.
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
Édeskonyha francia stílusban. Süteménybolt és cukrászda a szegedi kiskörúton. Kulináris esszenciák kezdőknek és haladóknak. Műhelyünkben a hét minden napján készülnek a mousse-ok, tarte-ok, piskóták, krémek és sorolhatnánk… Elkészítjük nektek a megálmodott ízeket és textúrákat, legyen szó esküvőről, szülinapról, édes szájakról. Desszertek, torták, kávék és... várunk!
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A Szalay Cukrászdában megkóstolhatják a boldog békeidők, azaz az 1800-as évek végének édes ízeit, a korszak gazdag cukrászati kultúrájának különlegességeit Balatonlellén, a süteményeiről is híres történelmi nemesi családról elnevezett cukrászdában. A hagyományos, eredeti recept alapján készült sütemények mellett megtekinthetik a család korabeli életét megidéző eredeti tárgyakat, recepteket felvonultató kiállítást is.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
A magyarországi édesipar históriájának két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze itt Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten gazdag anyaggal Marcipán Múzeum várja a látogatókat, a földszinten finomságaink megvásárolhatók. A marcipánok mellett kínálunk itt nemes magyar borokat, aszút, pálinkát, paprikát, szalámit, libamájat, unicumot, a nyári hónapokban fagylaltot is árusítunk.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Az 1840 óta üzemelő Százéves Cukrászda Magyarország második legrégebbi cukrászdája. Csodás, empír stílusú épületében a díszesen festett falak között, eredeti biedermeier bútorzat, s hagyományos sütemény, parfé-, cukorka- és fagylaltkínálat repíti vissza a látogatót az egykori nyüzsgő kávéházi világba. Mivel a cukrászda mindig is közösségi hely volt (a boltozatok közepén feltárt falképek töredékei bizonyítják) az 1984-1986 közötti helyreállítás során igyekeztek a reformkori hangulatot visszaidézni, míg az egykori cukrászműhely helyén cukrászmúzeumot rendeztek be korabeli eszközökkel. 2004-ben a cukrászda életében egy jelentős felújítást hajtottak végre, hogy továbbra is a legértékesebb gyöngyszeme maradhasson a Dél-Alföldnek és ez a csodálatosan szép cukrászda egyedi, különleges élményt nyújtson vendégeinek.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.
Pincészetünk Tarcalon, a Tokaji borvidék egykori rangos mezővárosának szívében található, melynek területei már a régi feljegyzések szerint is kiemelkedő szőlőterületnek számítottak a borvidéken. Jelenleg 7 hektárt művelünk, többnyire furmint és hárslevelű fajtákkal foglalkozunk. Pincészetünkél lehetőség van egyéni, illetve csoportos borkóstolásra (bejelentkezés alapján). A Kikelet Ízműhelyben pedig finom kávé, kézműves sütemény és egyéb különlegességek várják vendégeinket.