
Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál Gyergyószentmiklóson! 2025. december 6-án, szombaton 10 órai kezdettel megrendezik a XIV. Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivált és Süteménymustrát. A főzőverseny a Kossuth Lajos utcában kap helyet kulturális programmal kiegészülve. A Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál a hagyományok és ízek ünnepe, amely nemcsak a helyieket, hanem távolabbról érkező vendégeket is vonzza. A szervezők számos különlegességgel készülnek. Az esemény fő attrakciói közé tartozik az óriási, háromezer adagos disznótoros étel, és a 200 méteres, háromféle ízesítésű kolbász, amely a helyszínen sül majd. A főzőversenyen ötven főzőcsapatra számítanak.
Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál Gyergyószentmiklóson! 2025. december 6-án, szombaton 10 órai kezdettel megrendezik a XIV. Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivált és Süteménymustrát. A főzőverseny a Kossuth Lajos utcában kap helyet kulturális programmal kiegészülve. A Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál a hagyományok és ízek ünnepe, amely nemcsak a helyieket, hanem távolabbról érkező vendégeket is vonzza. A szervezők számos különlegességgel készülnek. Az esemény fő attrakciói közé tartozik az óriási, háromezer adagos disznótoros étel, és a 200 méteres, háromféle ízesítésű kolbász, amely a helyszínen sül majd. A főzőversenyen ötven főzőcsapatra számítanak.

Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál Gyergyószentmiklóson! 2025. december 6-án, szombaton 10 órai kezdettel megrendezik a XIV. Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivált és Süteménymustrát. A főzőverseny a Kossuth Lajos utcában kap helyet kulturális programmal kiegészülve. A Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál a hagyományok és ízek ünnepe, amely nemcsak a helyieket, hanem távolabbról érkező vendégeket is vonzza. A szervezők számos különlegességgel készülnek. Az esemény fő attrakciói közé tartozik az óriási, háromezer adagos disznótoros étel, és a 200 méteres, háromféle ízesítésű kolbász, amely a helyszínen sül majd. A főzőversenyen ötven főzőcsapatra számítanak.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.