
Kiváló borok, zamatos pálinkák, ízletes magyaros ételek kínálata várja mindazokat, akik ellátogatnak a Pápai Cicege- és Borfesztiválra 2025. szeptember 10-14. között. Az Esterházy-kastély udvarán megrendezett gazdag gasztronómiai mustra mellé a könnyűzene élvonalának zenekarai, világ-, népzenei és jazzkoncertek, családi- és gyermekprogramok, valamint helyi amatőr művészeti csoportok folklórműsorai biztosítják a remek fesztiválhangulatot.
Kiváló borok, zamatos pálinkák, ízletes magyaros ételek kínálata várja mindazokat, akik ellátogatnak a Pápai Cicege- és Borfesztiválra 2025. szeptember 10-14. között. Az Esterházy-kastély udvarán megrendezett gazdag gasztronómiai mustra mellé a könnyűzene élvonalának zenekarai, világ-, népzenei és jazzkoncertek, családi- és gyermekprogramok, valamint helyi amatőr művészeti csoportok folklórműsorai biztosítják a remek fesztiválhangulatot.

Kiváló borok, zamatos pálinkák, ízletes magyaros ételek kínálata várja mindazokat, akik ellátogatnak a Pápai Cicege- és Borfesztiválra 2025. szeptember 10-14. között. Az Esterházy-kastély udvarán megrendezett gazdag gasztronómiai mustra mellé a könnyűzene élvonalának zenekarai, világ-, népzenei és jazzkoncertek, családi- és gyermekprogramok, valamint helyi amatőr művészeti csoportok folklórműsorai biztosítják a remek fesztiválhangulatot.

A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat

A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat

Kopácsi Halásznapok. Az esemény Horvát-Baranya egyik legnagyobb szabású gasztro-kulturális rendezvénye. ATöbb ezer ember fordul meg a halak illatára és ízére vágyva. A kopácsiak ezekben a napokban lehetőséget kapnak a hagyományok és a falusi turizmus népszerűsítésére. A faluban ekkor halpörkölt, csiptetős ponty, mundéros csuka és vad specialitások illata terjeng valamint a felállított bódékban hazai termékeket kínálnak, mint például a házi őrölt paprikát.
Kopácsi Halásznapok. Az esemény Horvát-Baranya egyik legnagyobb szabású gasztro-kulturális rendezvénye. ATöbb ezer ember fordul meg a halak illatára és ízére vágyva. A kopácsiak ezekben a napokban lehetőséget kapnak a hagyományok és a falusi turizmus népszerűsítésére. A faluban ekkor halpörkölt, csiptetős ponty, mundéros csuka és vad specialitások illata terjeng valamint a felállított bódékban hazai termékeket kínálnak, mint például a házi őrölt paprikát.

Kopácsi Halásznapok. Az esemény Horvát-Baranya egyik legnagyobb szabású gasztro-kulturális rendezvénye. ATöbb ezer ember fordul meg a halak illatára és ízére vágyva. A kopácsiak ezekben a napokban lehetőséget kapnak a hagyományok és a falusi turizmus népszerűsítésére. A faluban ekkor halpörkölt, csiptetős ponty, mundéros csuka és vad specialitások illata terjeng valamint a felállított bódékban hazai termékeket kínálnak, mint például a házi őrölt paprikát.