
Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.
Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.

Böllérfesztivál Esztergomban, a piacon 2025. január 18-án, ahol a hagyományok és a kulináris élvezetek találkoznak! Kényeztessük érzékeinket a falusi disznóvágások hangulatát idéző fesztiválon. Merüljünk el a gazdag ízekben és az ünnepi hangulatban. Kóstoljuk meg a különböző vendéglátóhelyek által szakszerűen elkészített, ínycsiklandó disznóhúsételeket. A pikáns kolbásztól a zamatos sültig, minden ízlést kielégítő ételek között válogathatunk.

Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.
Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.

Második alkalommal rendezik meg a Gödi Kolbásztusa kolbásztöltő versenyt és fesztivált 2025. január 18-án a Feneketlen-tónál, ahol a csapatok nem csak a kolbásztöltésben és sütésben mérhetik össze tudásukat, hanem külön versenyeztethetik fogópálinkájukat és sós süteményeiket is a szakmai zsűri előtt. A versenyzőknek csapatonként összesen annyi kolbászt kell megtölteniük és kisütniük, amiből kijön 100 adag. Az elkészült finomságokból kóstolójegy váltása után bárki fogyaszthat.

Várunk mindenkit sok szeretettel idén is a Kolbászfesztiválra! Sok színes és izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Tartson velünk és lépjen be a hagyományok világába, nézze meg milyen, amikor tapasztalt mesterek lenyűgöző kopjafákat faragnak, láthatja hogy a székelyek hogyan pattintanak zsindelyt, sőt végig nézhető ahogyan a téli csodákat megelevenítve jégszobrokat faragnak. A tömérdek gasztronómiai különlegesség mellett megtekinthető, hogyan kell 150 méter hosszú kolbászt tölteni, ráadásul helyi finomságokat is meg lehet kóstolni. Ha ön is a hagyományok és finom ételek kedvelői közé tartozik, ne maradjon le! XII. Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál 2025. február 1-én!
Várunk mindenkit sok szeretettel idén is a Kolbászfesztiválra! Sok színes és izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Tartson velünk és lépjen be a hagyományok világába, nézze meg milyen, amikor tapasztalt mesterek lenyűgöző kopjafákat faragnak, láthatja hogy a székelyek hogyan pattintanak zsindelyt, sőt végig nézhető ahogyan a téli csodákat megelevenítve jégszobrokat faragnak. A tömérdek gasztronómiai különlegesség mellett megtekinthető, hogyan kell 150 méter hosszú kolbászt tölteni, ráadásul helyi finomságokat is meg lehet kóstolni. Ha ön is a hagyományok és finom ételek kedvelői közé tartozik, ne maradjon le! XII. Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál 2025. február 1-én!

Várunk mindenkit sok szeretettel idén is a Kolbászfesztiválra! Sok színes és izgalmas programmal várjuk az érdeklődőket. Tartson velünk és lépjen be a hagyományok világába, nézze meg milyen, amikor tapasztalt mesterek lenyűgöző kopjafákat faragnak, láthatja hogy a székelyek hogyan pattintanak zsindelyt, sőt végig nézhető ahogyan a téli csodákat megelevenítve jégszobrokat faragnak. A tömérdek gasztronómiai különlegesség mellett megtekinthető, hogyan kell 150 méter hosszú kolbászt tölteni, ráadásul helyi finomságokat is meg lehet kóstolni. Ha ön is a hagyományok és finom ételek kedvelői közé tartozik, ne maradjon le! XII. Csíkszentmiklósi Kolbászfesztivál 2025. február 1-én!

Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt egy különleges és egyedi programra 2025. augusztus 23-án a Sóstói Múzeumfaluba! Élményekben és hagyományokban gazdag gasztronómiai eseményeket kínál a Sóstói Múzeumfalu, ahol ÉLMÉNY A HAGYOMÁNY! Tűz fölött, föld alatt – Régészeti Gasztronómiai Fesztivál A régészet és a gasztronómia találkozása különleges élményt ígér Nyíregyházán, 2025. augusztus 23-án a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül a Tűz fölött, föld alatt - Régészeti Gasztronómiai Fesztivál. A rendezvény szervezői a Magyar Nemzeti Múzeum Közgyűjteményi Központ Nemzeti Régészeti Intézet és a Sóstói Múzeumfalu.
Kiemelt ajánlat
Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt egy különleges és egyedi programra 2025. augusztus 23-án a Sóstói Múzeumfaluba! Élményekben és hagyományokban gazdag gasztronómiai eseményeket kínál a Sóstói Múzeumfalu, ahol ÉLMÉNY A HAGYOMÁNY! Tűz fölött, föld alatt – Régészeti Gasztronómiai Fesztivál A régészet és a gasztronómia találkozása különleges élményt ígér Nyíregyházán, 2025. augusztus 23-án a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül a Tűz fölött, föld alatt - Régészeti Gasztronómiai Fesztivál. A rendezvény szervezői a Magyar Nemzeti Múzeum Közgyűjteményi Központ Nemzeti Régészeti Intézet és a Sóstói Múzeumfalu.
Kiemelt ajánlat

Nyírségi Disznótoros Fesztivál
Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt egy különleges és egyedi programra 2025. augusztus 23-án a Sóstói Múzeumfaluba! Élményekben és hagyományokban gazdag gasztronómiai eseményeket kínál a Sóstói Múzeumfalu, ahol ÉLMÉNY A HAGYOMÁNY! Tűz fölött, föld alatt – Régészeti Gasztronómiai Fesztivál A régészet és a gasztronómia találkozása különleges élményt ígér Nyíregyházán, 2025. augusztus 23-án a Sóstói Múzeumfaluban megrendezésre kerül a Tűz fölött, föld alatt - Régészeti Gasztronómiai Fesztivál. A rendezvény szervezői a Magyar Nemzeti Múzeum Közgyűjteményi Központ Nemzeti Régészeti Intézet és a Sóstói Múzeumfalu.
Kiemelt ajánlat

SZALONNAFESZT Szilágysámsonban, a szőlőhegyen lévő pincesoron 2025-ben harmadik alkalommal, február 15-én. A fesztiválra hívjuk és várjuk Szilágysámson és Szilágy megye kistermelőit, gazdáit, akik Helyi Termelői Vasáron vehetnek részt, valamint Hagyományos Kulináris Versenyre nevezhetnek be. A helyi termelők különféle különlegességekkel, a pincegazdák pedig hagyományos ételekkel, szíverősítővel, forralt borral, teával kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak.
SZALONNAFESZT Szilágysámsonban, a szőlőhegyen lévő pincesoron 2025-ben harmadik alkalommal, február 15-én. A fesztiválra hívjuk és várjuk Szilágysámson és Szilágy megye kistermelőit, gazdáit, akik Helyi Termelői Vasáron vehetnek részt, valamint Hagyományos Kulináris Versenyre nevezhetnek be. A helyi termelők különféle különlegességekkel, a pincegazdák pedig hagyományos ételekkel, szíverősítővel, forralt borral, teával kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak.

SZALONNAFESZT Szilágysámsonban, a szőlőhegyen lévő pincesoron 2025-ben harmadik alkalommal, február 15-én. A fesztiválra hívjuk és várjuk Szilágysámson és Szilágy megye kistermelőit, gazdáit, akik Helyi Termelői Vasáron vehetnek részt, valamint Hagyományos Kulináris Versenyre nevezhetnek be. A helyi termelők különféle különlegességekkel, a pincegazdák pedig hagyományos ételekkel, szíverősítővel, forralt borral, teával kedveskednek a kicsiknek és nagyoknak.

XII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2025. február 15-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.
XII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2025. február 15-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

XII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2025. február 15-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.