Turizmus Program

Strandok éjszakája

Dűlőtúra

Krisna-völgyi Búcsú

Irány Siófok!

Mézesvölgyi nyár

Balatoni borkoncertek

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Étterem

Népszerűség

A Tercia étteremlánc második tagja Kópházán, Soprontól 7 kilométerre várja vendégeit. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények lebonyolítására. Befogadóképesség 300 fő, nyáron, a teraszon további 120 vendég fér el.

A Tercia étteremlánc második tagja Kópházán, Soprontól 7 kilométerre várja vendégeit. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények lebonyolítására. Befogadóképesség 300 fő, nyáron, a teraszon további 120 vendég fér el.

A Tercia étteremlánc második tagja Kópházán, Soprontól 7 kilométerre várja vendégeit. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények lebonyolítására. Befogadóképesség 300 fő, nyáron, a teraszon további 120 vendég fér el.

Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.

Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.

Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100 főt befogadó kellemes terasszal is rendelkezik. A ház specialitása: az “Andaui csirkerögök”, a “Kunkori süllősült”, valamint a kitűnően elkészített ”Pacal”.

Sopron egyik legszebb részén, a Bécsi dombon várja vendégeit a magyaros stílusú Tercia Hubertus Étterem és Panzió. Az étterem tágas helyiségei, különterme csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények kiváló helyszíne. A ház specialitásai a vadételek.

Sopron egyik legszebb részén, a Bécsi dombon várja vendégeit a magyaros stílusú Tercia Hubertus Étterem és Panzió. Az étterem tágas helyiségei, különterme csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények kiváló helyszíne. A ház specialitásai a vadételek.

Sopron egyik legszebb részén, a Bécsi dombon várja vendégeit a magyaros stílusú Tercia Hubertus Étterem és Panzió. Az étterem tágas helyiségei, különterme csoportos rendezvények, esküvők, céges- és családi rendezvények kiváló helyszíne. A ház specialitásai a vadételek.

Regionális mexikói konyhával, napnyugta után széles Mezcal- és Margarita kínálattal, nyáron a szabad ég alatt, télen hangulatos belső térben várjuk vendégeinket.

Regionális mexikói konyhával, napnyugta után széles Mezcal- és Margarita kínálattal, nyáron a szabad ég alatt, télen hangulatos belső térben várjuk vendégeinket.

Regionális mexikói konyhával, napnyugta után széles Mezcal- és Margarita kínálattal, nyáron a szabad ég alatt, télen hangulatos belső térben várjuk vendégeinket.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

Permakultúrás kísérleti kert és konyhája, mely előzetes bejelentkezéssel látogatható. Háromféle csomagot lehet előre egyeztetve kérni: kis kóstoló, hármas kóstoló és délutánra kisülő falatok. Innivaló hozott kulacsokba/palackokba: tea gyógynövényekből, házi szörp szódával vagy zöld turmix.

A terra koncepciója a természethez való közelség és hűség, melyet mind az étterem, mind az ételek tükröznek. Ennek alapja a kiváló alapanyagok használata. A terra kiváló hazai fogásai mellett különleges, könnyed desszerteket kínál a teljes ízélményhez. Éttermünk sütimesterei mindig friss, kézzel készített kreációkkal várják vendégeinket. ⁣A terra egyedülálló lokációja ideális helyszíne bármely rendezvénynek, legyen szó családi eseményről, partiról, fogadásról, vállalati rendezvényről vagy sajtótájékoztatóról.

A terra koncepciója a természethez való közelség és hűség, melyet mind az étterem, mind az ételek tükröznek. Ennek alapja a kiváló alapanyagok használata. A terra kiváló hazai fogásai mellett különleges, könnyed desszerteket kínál a teljes ízélményhez. Éttermünk sütimesterei mindig friss, kézzel készített kreációkkal várják vendégeinket. ⁣A terra egyedülálló lokációja ideális helyszíne bármely rendezvénynek, legyen szó családi eseményről, partiról, fogadásról, vállalati rendezvényről vagy sajtótájékoztatóról.

A terra koncepciója a természethez való közelség és hűség, melyet mind az étterem, mind az ételek tükröznek. Ennek alapja a kiváló alapanyagok használata. A terra kiváló hazai fogásai mellett különleges, könnyed desszerteket kínál a teljes ízélményhez. Éttermünk sütimesterei mindig friss, kézzel készített kreációkkal várják vendégeinket. ⁣A terra egyedülálló lokációja ideális helyszíne bármely rendezvénynek, legyen szó családi eseményről, partiról, fogadásról, vállalati rendezvényről vagy sajtótájékoztatóról.

A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.

A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.

A Tettye Vendéglő Pécsett a Mecsek déli oldalán található, festői környezetben. E városrész és a vendéglő neve a 16-17. századból származik, amikor mohamedán szerzetesek az itt álló püspöki nyári palotát kolostorként (törökül: `tekke`) használták. A Tettye fennsíkja az elmúlt több mint 200 évben számos népünnepélynek és majálisnak szolgált helyszínéül. Az étlap gazdag kínálatában a könnyű halak, a szárnyasok ropogós zöldségekkel és bársonyos tejszínes mártásokkal épp úgy megtalálhatók, mint a markáns magyaros pörköltek, paprikások, nyársonsültek, vagy a sváb specialitások, mint a peisli, a babos káposzta, a toros leves és a töltöttes. A kellemes időtöltésről és szórakozásról a ház saját zenekara gondoskodik.

Tisztelettel várjuk Önt, Családját, Barátait, Ügyfeleit, Alkalmazottait, Sporttársait, Külföldi és Honi vendégeit és általában mindenkit, aki jót szeretne enni – inni – és szórakozni, 1 – 100 év közötti életkorú és értékelni tudja a minőség és a mennyiség találkozását asztalánál. Az 55 – ös számú főúton Baja – Szeged között, Bajától 14 km – távolságban, közvetlen megközelíthetőséggel Baja, Bácsbokod, Szeged-Tataháza, Jánoshalma irányokból, Csávoly község belterületén az 55 – ös főút Szeged irányú kivezetésénél található.

Tisztelettel várjuk Önt, Családját, Barátait, Ügyfeleit, Alkalmazottait, Sporttársait, Külföldi és Honi vendégeit és általában mindenkit, aki jót szeretne enni – inni – és szórakozni, 1 – 100 év közötti életkorú és értékelni tudja a minőség és a mennyiség találkozását asztalánál. Az 55 – ös számú főúton Baja – Szeged között, Bajától 14 km – távolságban, közvetlen megközelíthetőséggel Baja, Bácsbokod, Szeged-Tataháza, Jánoshalma irányokból, Csávoly község belterületén az 55 – ös főút Szeged irányú kivezetésénél található.

Tisztelettel várjuk Önt, Családját, Barátait, Ügyfeleit, Alkalmazottait, Sporttársait, Külföldi és Honi vendégeit és általában mindenkit, aki jót szeretne enni – inni – és szórakozni, 1 – 100 év közötti életkorú és értékelni tudja a minőség és a mennyiség találkozását asztalánál. Az 55 – ös számú főúton Baja – Szeged között, Bajától 14 km – távolságban, közvetlen megközelíthetőséggel Baja, Bácsbokod, Szeged-Tataháza, Jánoshalma irányokból, Csávoly község belterületén az 55 – ös főút Szeged irányú kivezetésénél található.

A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

A TEX-MEX rövidítés a Texas-Mexikó szókapcsolatból ered. A TEX-MEX konyha pedig a szóban forgó régió gasztronómiáját takarja. Ez utóbbi a szín gazdag ételek kavalkádja, ahol előszeretettel fogyasztanak sok friss zöldséget, számtalan pácolt húst az elmaradhatatlan tortillakat, finom mártás jellegű szószokat és rendkívüli érzékkel bánnak a fűszerekkel. A texasi hatás a steakek és oldalasok (ribs), valamint az ezekhez illő burgonyás köretek kedvelt elkészítési formáit tartalmazza. Éttermünk étlapjával, ezt a kizárólag friss alapanyagokból készülő kínálatot ajánljuk minden kedves vendégünknek, klasszikus és karibi koktélok, valamint szép borok társaságában.

A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet. Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyul régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal.

A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet. Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyul régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal.

A Textúra az a hely, ahol a játékosság, kísérletezés és felfedezés a mindennapok része lehet. Konyhánk hazai alapanyagokat használ és visszanyul régi, hagyományos eljárásokhoz, mint az abálás, füstölés vagy a konfitálás, és ezt ötvözzük nemzetközi összetevőkkel és technikákkal.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények