1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
1552 - Íz, Élmény, Történelem az Egri Várban! Éld át a történelmet az Egri Várban, lépj be az 1552-be és add át magad a gasztronómiai élvezeteknek. Kóstold meg a magyar és török ízeket, egy igazán korhű, de modern, barátságos, otthonos környezetben. Ha már elkényeztetted ízlelőbimbóidat fokozd tovább az élményt egy csodás süteménnyel és egy lendületet adó kávéval, az étterem Amulett kávézójában.
Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.
Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.
Esztergomban, itt a Duna-parton saját kis kertet alakítottunk ki, ahol zöldségeket, gyümölcsöket és virágokat termesztünk, amiket a tányérjainkon látni fog. 42 évesen kompromisszumok nélkül, a legmagasabb minőségben, a legjobbat nyújtva, saját határainkat feszegetve, barátságban és szeretetben dolgozunk annak érdekében, hogy amikor vendégeink kilépnek az ajtónkon, mindig emlékezzenek nálunk töltött időre. A zene, a színek, az illatok, az ízek és az emberek egésze – ez a 42 katarzisa.
Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.
Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.
Mátrafüreden a kulináris élvezetekről a 4 Évszak Palóc Bistorant gondoskodik, ahol hagyományos mátrai és palóc ízek kerülnek terítékre. A 4 Évszak - Palóc Bistorant családi vállalkozás. Az ételkínálat, amely első ránézésre hagyományosnak mondható, az első kóstolás után válik gasztronómiai csodává, az étlapon található étkek ugyanis az étterem séfje által újrafogalmazott, a magyar konyha palóc ételein alapuló műalkotások. Az étteremben minden frissen, házilag készül. A családias légkör, a szívélyes fogadtatás, a barátságos kiszolgálás, az otthonosság megteremtésén túl a vendégek számára olyan intim környezetet teremt, amelyben a finomabbnál finomabb ételek és italok szertartásszerű elfogyasztása által az egyszerű étkezés programszintre emelkedik, központi helyet és szerepet kap az itt töltött idő során.
A2 Gastro Caffé reggeliző és brunch étterem Szegeden. A brunch a mindennapok része, ahol az egyszerűség, a hagyományok, a minőség és az elegancia találkozik. A vendégek jönnek-mennek, de az érzéseik, amelyeket magukkal hoznak és amiket hátrahagynak keltik valóban életre a helyet. Az épület csak egy rakás tégla és a kávé csak egy egyszerű ital, ha nincs, ami jelentéssel töltse meg, erre pedig csak ti, a vendégeink vagytok képesek
A2 Gastro Caffé reggeliző és brunch étterem Szegeden. A brunch a mindennapok része, ahol az egyszerűség, a hagyományok, a minőség és az elegancia találkozik. A vendégek jönnek-mennek, de az érzéseik, amelyeket magukkal hoznak és amiket hátrahagynak keltik valóban életre a helyet. Az épület csak egy rakás tégla és a kávé csak egy egyszerű ital, ha nincs, ami jelentéssel töltse meg, erre pedig csak ti, a vendégeink vagytok képesek
A2 Gastro Caffé reggeliző és brunch étterem Szegeden. A brunch a mindennapok része, ahol az egyszerűség, a hagyományok, a minőség és az elegancia találkozik. A vendégek jönnek-mennek, de az érzéseik, amelyeket magukkal hoznak és amiket hátrahagynak keltik valóban életre a helyet. Az épület csak egy rakás tégla és a kávé csak egy egyszerű ital, ha nincs, ami jelentéssel töltse meg, erre pedig csak ti, a vendégeink vagytok képesek