Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel.
Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel.
Mindenkor törekszünk arra, hogy a betérők kellemes, zavaró körülmények nélküli nyugalommal élvezhessék ételeinket és italainkat. Az éttermet igény szerint három, szinte teljesen különálló teremmé lehet alakítani. Éttermünk ma már kiforrott belső térrel, légkondicionálással és a vendégek igényei szerint kialakított elosztással üzemel.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit. A La Maréda ételek elkészítéséhez a legkorszerűbb eljárásokat használjuk. Ilyen a precíziós vízfürdő, mellyel a vácuum-technológiát alkalmazzuk (hold-o-mat), amely ezredpontossággal tartja a beállított hőmérsékletet, tökéletesen visszaadva az egyes ételek eszenciáját. Naponta saját készítésű, kenyeret sütünk, ezt beépítjük ajánlatainkba, hogy vendégeink a gasztronómiai kalandozások részeként megismerhessék a kenyér fogyasztásának kultúráját is.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
A régebbi korok hagyományait megőrizve törekedtünk egyedi stílusú, különleges hangulatú étterem létrehozására. A pincében található három boltív ma is őrzi a 17. századi épület hangulatát. Konyhánkat jól felismerhető, kialakult ízvilág jellemzi. A mai trend mellett törekszünk a hagyományos és már klasszikussá vált fogások megtartásra is. Fontosnak tartjuk, hogy szezonális ajánlataink visszatükrözzék a különböző évszakokhoz hagyományosan kötődő zöldségek, gyümölcsök ízeit.
Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében.
Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében.
Modern és stílusos éttermünk minden érzékét elvarázsolja! Mialatt a hazai és nemzetközi gasztronómia ínycsiklandó fogásaiból válogat, a hatalmas ablakokon kinézve gyönyörködhet a Parlament, a Duna, a Halászbástya és a Budai Várnegyed parkjainak látványában. Modern bisztró a Budai Várnegyed szívében.
Gesztenyés kertbe nyúló teraszával a Hegyvidék egyik legizgalmasabb vendéglátóhelye a Larus Étterem. A MOM Kulturális központ, a biopiac és a Kongresszusi Központ forgalmas háromszögében elhelyezkedve, a hegyvidéki társasági élet egyik kedvelt helyszíne. Az étterem terasza mellett található szőlőskert, 111 tő Muscat Ottonel szőlővel különleges hangulatot teremt a Sas-hegy lábánál. Éttermünk étlapján különleges minőségű grillételek, könnyű saláták, vegetáriánus fogások, halak és húsok találhatók, a tudatos és egészséges étkezési elvek szerint elkészítve, követve a természet időbeosztását.
Gesztenyés kertbe nyúló teraszával a Hegyvidék egyik legizgalmasabb vendéglátóhelye a Larus Étterem. A MOM Kulturális központ, a biopiac és a Kongresszusi Központ forgalmas háromszögében elhelyezkedve, a hegyvidéki társasági élet egyik kedvelt helyszíne. Az étterem terasza mellett található szőlőskert, 111 tő Muscat Ottonel szőlővel különleges hangulatot teremt a Sas-hegy lábánál. Éttermünk étlapján különleges minőségű grillételek, könnyű saláták, vegetáriánus fogások, halak és húsok találhatók, a tudatos és egészséges étkezési elvek szerint elkészítve, követve a természet időbeosztását.
Gesztenyés kertbe nyúló teraszával a Hegyvidék egyik legizgalmasabb vendéglátóhelye a Larus Étterem. A MOM Kulturális központ, a biopiac és a Kongresszusi Központ forgalmas háromszögében elhelyezkedve, a hegyvidéki társasági élet egyik kedvelt helyszíne. Az étterem terasza mellett található szőlőskert, 111 tő Muscat Ottonel szőlővel különleges hangulatot teremt a Sas-hegy lábánál. Éttermünk étlapján különleges minőségű grillételek, könnyű saláták, vegetáriánus fogások, halak és húsok találhatók, a tudatos és egészséges étkezési elvek szerint elkészítve, követve a természet időbeosztását.
A Lashkában igyekszünk minél több nép és kultúra tésztaszokásait elhozni neked, a túrós csuszától a japán gyoza-ig. A nap kezdetén REGGELIZŐHELY vagyunk. 8-tól 11 óráig elérhető reggeli kínálatunkban találhatóak klasszikus tojásételek, édes péksütemények, sós tócsni-gofrik és szuper kávés italok is. A nap további részében egy, jó hangulatú ÉTTEREM vagyunk, ahol minden a magas minőségű kézműves tésztaételekről szól. Jöhetsz hozzánk ebéddel egybekötött üzleti megbeszélésre, baráti vacsorára, vagy hétvégi családi ebédre, de akár egy romantikus randira is finom koktélokkal és kiváló borokkal kísérve. Vásárolhatsz friss tésztát elvitelre is a tésztapultunkból!
A Lashkában igyekszünk minél több nép és kultúra tésztaszokásait elhozni neked, a túrós csuszától a japán gyoza-ig. A nap kezdetén REGGELIZŐHELY vagyunk. 8-tól 11 óráig elérhető reggeli kínálatunkban találhatóak klasszikus tojásételek, édes péksütemények, sós tócsni-gofrik és szuper kávés italok is. A nap további részében egy, jó hangulatú ÉTTEREM vagyunk, ahol minden a magas minőségű kézműves tésztaételekről szól. Jöhetsz hozzánk ebéddel egybekötött üzleti megbeszélésre, baráti vacsorára, vagy hétvégi családi ebédre, de akár egy romantikus randira is finom koktélokkal és kiváló borokkal kísérve. Vásárolhatsz friss tésztát elvitelre is a tésztapultunkból!
A Lashkában igyekszünk minél több nép és kultúra tésztaszokásait elhozni neked, a túrós csuszától a japán gyoza-ig. A nap kezdetén REGGELIZŐHELY vagyunk. 8-tól 11 óráig elérhető reggeli kínálatunkban találhatóak klasszikus tojásételek, édes péksütemények, sós tócsni-gofrik és szuper kávés italok is. A nap további részében egy, jó hangulatú ÉTTEREM vagyunk, ahol minden a magas minőségű kézműves tésztaételekről szól. Jöhetsz hozzánk ebéddel egybekötött üzleti megbeszélésre, baráti vacsorára, vagy hétvégi családi ebédre, de akár egy romantikus randira is finom koktélokkal és kiváló borokkal kísérve. Vásárolhatsz friss tésztát elvitelre is a tésztapultunkból!