A Mosselen Belgian Beer Cafe a belga sörkultúrát és a flamand gasztronómiai hagyományokat hozza el Budapest szívébe. Éttermünkben vendégeink 8 féle csapolt sör és további 40 palackozott sörkülönlegesség közül válogathatnak, amelyeket a belga tradícióknak megfelelően saját poharukban és saját söralátéteikkel szolgálunk fel. Konyhánk belga, illetve francia ihletésű. Ételeink között megtalálhatóak a legkülönlegesebb hal- és húsételek, lenyűgöző steakek és nevünkéhez híven Budapest egyik legnagyobb kagyló kínálata.
A Mosselen Belgian Beer Cafe a belga sörkultúrát és a flamand gasztronómiai hagyományokat hozza el Budapest szívébe. Éttermünkben vendégeink 8 féle csapolt sör és további 40 palackozott sörkülönlegesség közül válogathatnak, amelyeket a belga tradícióknak megfelelően saját poharukban és saját söralátéteikkel szolgálunk fel. Konyhánk belga, illetve francia ihletésű. Ételeink között megtalálhatóak a legkülönlegesebb hal- és húsételek, lenyűgöző steakek és nevünkéhez híven Budapest egyik legnagyobb kagyló kínálata.
A Mosselen Belgian Beer Cafe a belga sörkultúrát és a flamand gasztronómiai hagyományokat hozza el Budapest szívébe. Éttermünkben vendégeink 8 féle csapolt sör és további 40 palackozott sörkülönlegesség közül válogathatnak, amelyeket a belga tradícióknak megfelelően saját poharukban és saját söralátéteikkel szolgálunk fel. Konyhánk belga, illetve francia ihletésű. Ételeink között megtalálhatóak a legkülönlegesebb hal- és húsételek, lenyűgöző steakek és nevünkéhez híven Budapest egyik legnagyobb kagyló kínálata.
Imádod az orosz konyhát? Vagy szívesen megismerkednél vele? Nálunk a Belvárosi Piacon megtapasztalhatod az igazi borscslevest, pelmenyit, vagy akár a kijevi csirkemellet. Gyertek el párotokkal, barátokkal, munkatársakkal hozzánk ebédidőben, és egyetek valami különlegeset. Nem állnak távol tőlünk az autentikus orosz italok sem, próbáljátok ki ebédhez Abrau-Durso pezsgőnket, vagy vodkánkat, esetleg orosz söreinket (alkoholmentes változatban is kapható!) a jobb élmény érdekében. Mindig van egy különleges plusz ajánlatunk, amely nincs rajta állandó étlapunkon, ezt kéthetente változtatjuk, így alkalmatok nyílik megkóstolni, hogy mi hogy készítjük a sztroganoffot, a grúz húsgombócot, vagy a csiburekit. Rengeteg meglepetéssel készülünk!
Imádod az orosz konyhát? Vagy szívesen megismerkednél vele? Nálunk a Belvárosi Piacon megtapasztalhatod az igazi borscslevest, pelmenyit, vagy akár a kijevi csirkemellet. Gyertek el párotokkal, barátokkal, munkatársakkal hozzánk ebédidőben, és egyetek valami különlegeset. Nem állnak távol tőlünk az autentikus orosz italok sem, próbáljátok ki ebédhez Abrau-Durso pezsgőnket, vagy vodkánkat, esetleg orosz söreinket (alkoholmentes változatban is kapható!) a jobb élmény érdekében. Mindig van egy különleges plusz ajánlatunk, amely nincs rajta állandó étlapunkon, ezt kéthetente változtatjuk, így alkalmatok nyílik megkóstolni, hogy mi hogy készítjük a sztroganoffot, a grúz húsgombócot, vagy a csiburekit. Rengeteg meglepetéssel készülünk!
Imádod az orosz konyhát? Vagy szívesen megismerkednél vele? Nálunk a Belvárosi Piacon megtapasztalhatod az igazi borscslevest, pelmenyit, vagy akár a kijevi csirkemellet. Gyertek el párotokkal, barátokkal, munkatársakkal hozzánk ebédidőben, és egyetek valami különlegeset. Nem állnak távol tőlünk az autentikus orosz italok sem, próbáljátok ki ebédhez Abrau-Durso pezsgőnket, vagy vodkánkat, esetleg orosz söreinket (alkoholmentes változatban is kapható!) a jobb élmény érdekében. Mindig van egy különleges plusz ajánlatunk, amely nincs rajta állandó étlapunkon, ezt kéthetente változtatjuk, így alkalmatok nyílik megkóstolni, hogy mi hogy készítjük a sztroganoffot, a grúz húsgombócot, vagy a csiburekit. Rengeteg meglepetéssel készülünk!
Dunaújvárosban páratlan motel, ami a nap 24 órájában rendelkezésükre áll. Nyugodt, zöld területtel ölelt szálláshelyünkkel ki tudja pihenni magát egy nehéz nap után. 2-3-5 ágyas komfortos szobáinkban élvezheti a TV adta örömöket. Ha megéhezne, akkor kedvezményesen tudunk biztosítani ételt. Áraink magukban foglalják a szobák takarítását és az ágyneműcserét is. Minden szobánk saját fürdővel és wc-vel rendelkezik. Ide, haza fog járni! Rövid- és hosszútávon is tervezhet velünk.
Dunaújvárosban páratlan motel, ami a nap 24 órájában rendelkezésükre áll. Nyugodt, zöld területtel ölelt szálláshelyünkkel ki tudja pihenni magát egy nehéz nap után. 2-3-5 ágyas komfortos szobáinkban élvezheti a TV adta örömöket. Ha megéhezne, akkor kedvezményesen tudunk biztosítani ételt. Áraink magukban foglalják a szobák takarítását és az ágyneműcserét is. Minden szobánk saját fürdővel és wc-vel rendelkezik. Ide, haza fog járni! Rövid- és hosszútávon is tervezhet velünk.
Dunaújvárosban páratlan motel, ami a nap 24 órájában rendelkezésükre áll. Nyugodt, zöld területtel ölelt szálláshelyünkkel ki tudja pihenni magát egy nehéz nap után. 2-3-5 ágyas komfortos szobáinkban élvezheti a TV adta örömöket. Ha megéhezne, akkor kedvezményesen tudunk biztosítani ételt. Áraink magukban foglalják a szobák takarítását és az ágyneműcserét is. Minden szobánk saját fürdővel és wc-vel rendelkezik. Ide, haza fog járni! Rövid- és hosszútávon is tervezhet velünk.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk, megtartva Hollókő régi hagyományát, hisz ebben a miliőben szeretnénk mi is megtartani a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét. Vendéglőnket a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség Védnöki Táblával jutalmazta.
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!
Hagyományosan készül nálunk a leghíresebb arab éttermi étel, a SHAWARMA (Gyros). Magyarországon az emberek nincsenek a bárányhúshoz szokva, az arab világban pedig nem eszünk sertéshúst, ezért a középutat választottuk… a pulykahúst. Azon belül a felső combját találtuk a legmegfelelőbb alapanyagnak a SHAWARMA (Gyros) gyártásához. Mivel hogy szárnyas hús, de mégis hasonlít a vörös húsokhoz. Megőrizve a hagyományokat a Gyros készítésben tradicionális fűszereket használunk. A friss hús, elegendő időt kap a páclében. Az igazi titok abban rejlik, hogy ezt a folyamatot nem gépek végzik hanem a tulajdonos…aki nem bízza a véletlenre a dolgot. Ő maga készíti a fűszeres pácot, utána felfűzi a húst a nyársra, a vállalkozás kezdete óta!