Turizmus Program

Bor és Kenyér Ünnep

Balatoni borkoncertek

Mézesvölgyi nyár

Hajókirándulások

TOP 100 úticél

Egyéb

Népszerűség

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A Halasi család azért hozta létre ezt az általuk megálmodott és megvalósított pincészetet, hogy Villány legkiválóbb minőségű prémium borkultúráját, és a tradicionális magyar konyha hagyományait féltett kincseként megőrizze az utókor számára. A hagyomány és a modernitás ötvözése, a villányi borvidékhez való ragaszkodás, a személyes hitelesség és a Halasi család több generációját érintő vállalkozói bátorság eredménye ez a gasztronómiai fellegvár.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A csárdát közvetlenül a kompnál, a Tisza parton találja. Hangulatos kerthelyiséggel és belső termeinkkel várjuk vendégeinket a hét minden napján. Elsődleges célunk a Tisza menti vidék csodálatos értékeinek védelme, s további szépítése. Az itt fennmaradt régi népszokások felelevenítése, megőrzése, s ezáltali megismertetése a közönséggel úgy, hogy e szépség mindvégig a szívünkben megmaradjon. Elképzelésünk egy festőien szép környezetben lévő halászcsárdában valósul meg, mely a kiránduló, szórakozni és pihenni vágyó vendégeknek ad kikapcsolódási lehetőséget.

A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, szárnyas, sertés, marha és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri, szekszárdi, balaton vidéki és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik. Vállaljuk családi és céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partyk, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítását, akár kitelepüléssel is…

A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, szárnyas, sertés, marha és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri, szekszárdi, balaton vidéki és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik. Vállaljuk családi és céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partyk, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítását, akár kitelepüléssel is…

A Dunakanyarban járva, várjuk kedves vendégeinket Vácott (Budapesttől 34 km-re) a Duna-parti Halászkert Étteremben hal, szárnyas, sertés, marha és egyéb ételkülönlegességekkel, valamint villányi, egri, szekszárdi, balaton vidéki és tokaji borspecialitásokkal. Éttermünk 120 férőhelyes terasszal (melyből 70 fedett), és 50 ülő és 70 álló férőhelyes teremmel rendelkezik. Vállaljuk családi és céges rendezvények, konferenciák, karácsonyi partyk, esküvők, osztálytalálkozók lebonyolítását, akár kitelepüléssel is…

Az egy évszázados hagyományokkal rendelkező éttermünk hangulata igazán magával ragadó. Nálunk a környezetben és az ételekben is visszaköszön az elhivatottság és alázat, ami összeköti a Halásztanyát a Balatonnal. Hitvallásunk: tradíció és minőség mindenek felett!

Az egy évszázados hagyományokkal rendelkező éttermünk hangulata igazán magával ragadó. Nálunk a környezetben és az ételekben is visszaköszön az elhivatottság és alázat, ami összeköti a Halásztanyát a Balatonnal. Hitvallásunk: tradíció és minőség mindenek felett!

Az egy évszázados hagyományokkal rendelkező éttermünk hangulata igazán magával ragadó. Nálunk a környezetben és az ételekben is visszaköszön az elhivatottság és alázat, ami összeköti a Halásztanyát a Balatonnal. Hitvallásunk: tradíció és minőség mindenek felett!

A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.

A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.

A Halkakas Magyarország első, csak friss, hazai halakat alapanyagul használó étterme. A tradicionális magyar halételek mellett rengeteg különleges fogást kísérleteztünk ki, hogy új helyet találjunk az édesvízi halaknak a hazai gasztronómiában. Halételeinket szálkamentesen és könnyen fogyasztható formában készítjük el, melléjük magyar szörpöket, kis pincészetek borait, kézműves söröket és finom pálinkákat kínálunk.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

A Hamsza nyitásakor nem csupán Debrecen első kóser étterme került megnyitásra, hanem egyúttal egy modern belső térrel, nemzetközi inspirációkkal és friss fine dining koncepcióval is bemutatkozott a város gasztronómiai palettáján. Ezáltal új és izgalmas színfoltként jelenik meg a debreceni étteremkínálatban. Élvezze a mediterrán konyha frissességét és a közel-keleti konyha fűszerességét. Megtapasztalhatja a séf kreatív művészetét, aki egyedi ízekkel varázsolja el minden kedves vendégünket és elrepíti őket a közel-keleti modern konyha káprázatos világába.

`Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.` Várjuk Vietnámi éttermünkbe.

`Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.` Várjuk Vietnámi éttermünkbe.

`Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig, amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.` Várjuk Vietnámi éttermünkbe.

Megújult Éttermünk parkosított udvarral, 150 m2-es fedett, igény esetén teljesen zárható, fűthető terasszal, stílusosan kialakított. átöltözést és szállást biztosító menyasszonyi szobával várja régi és új vendégeit.

Megújult Éttermünk parkosított udvarral, 150 m2-es fedett, igény esetén teljesen zárható, fűthető terasszal, stílusosan kialakított. átöltözést és szállást biztosító menyasszonyi szobával várja régi és új vendégeit.

Megújult Éttermünk parkosított udvarral, 150 m2-es fedett, igény esetén teljesen zárható, fűthető terasszal, stílusosan kialakított. átöltözést és szállást biztosító menyasszonyi szobával várja régi és új vendégeit.

Az étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné. Finom ételekkel és italokkal várunk.

Az étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné. Finom ételekkel és italokkal várunk.

Az étterem különleges kialakításának köszönhetően páratlan élményt nyújt az idelátogató vendégek számára. Az 1901-ben firenzei ihletéssel épült varázslatos enteriőrt sikerült megtölteni autentikus karibi hangulattal, amelyet kubai zenekarunk, a La Movida és a kubai táncosok tesznek felejthetetlenné. Finom ételekkel és italokkal várunk.

Házias ízekkel, heti menüajánlattal várják vendégeiket.

Házias ízekkel, heti menüajánlattal várják vendégeiket.

Házias ízekkel, heti menüajánlattal várják vendégeiket.

1...181920...48

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Legjobb élmények