A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet MA-HAL 49. Országos Halfőző Versenyt hirdet. A MA-HAL szeretettel várja a látogatókat hagyományőrző rendezvényünkre idén augusztus 23-án Vácon. Rendezvényünk fő célja a halételek népszerűsítése, amiket az érdeklődők meg is kóstolhatnak. Az Agrárminisztérium és a MOHOSZ támogatásának köszönhetően a halas ételeken kívül kulturális, gyermekprogramok várják majd a kedves érdeklődőket, a belépés ingyenes.
Kiemelt ajánlat
A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet MA-HAL 49. Országos Halfőző Versenyt hirdet. A MA-HAL szeretettel várja a látogatókat hagyományőrző rendezvényünkre idén augusztus 23-án Vácon. Rendezvényünk fő célja a halételek népszerűsítése, amiket az érdeklődők meg is kóstolhatnak. Az Agrárminisztérium és a MOHOSZ támogatásának köszönhetően a halas ételeken kívül kulturális, gyermekprogramok várják majd a kedves érdeklődőket, a belépés ingyenes.
Kiemelt ajánlat
A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet MA-HAL 49. Országos Halfőző Versenyt hirdet. A MA-HAL szeretettel várja a látogatókat hagyományőrző rendezvényünkre idén augusztus 23-án Vácon. Rendezvényünk fő célja a halételek népszerűsítése, amiket az érdeklődők meg is kóstolhatnak. Az Agrárminisztérium és a MOHOSZ támogatásának köszönhetően a halas ételeken kívül kulturális, gyermekprogramok várják majd a kedves érdeklődőket, a belépés ingyenes.
Kiemelt ajánlat
A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál a természet, a vadászati kultúra és a vadgasztronómia szerelmeseinek nemzetközi találkozója, mely kiváló lehetőséget ad a vadhús, mint konyhai alapanyag népszerűsítésére, széles körű felhasználási területeinek megismertetésére, ezzel együtt az erdőben, vadban és vadászatban rejlő lehetőségek bemutatására, mindezt tartalmas kikapcsolódási és minőségi szórakozási lehetőségek biztosításával fűszerezve.
Kiemelt ajánlat
A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál a természet, a vadászati kultúra és a vadgasztronómia szerelmeseinek nemzetközi találkozója, mely kiváló lehetőséget ad a vadhús, mint konyhai alapanyag népszerűsítésére, széles körű felhasználási területeinek megismertetésére, ezzel együtt az erdőben, vadban és vadászatban rejlő lehetőségek bemutatására, mindezt tartalmas kikapcsolódási és minőségi szórakozási lehetőségek biztosításával fűszerezve.
Kiemelt ajánlat
A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál a természet, a vadászati kultúra és a vadgasztronómia szerelmeseinek nemzetközi találkozója, mely kiváló lehetőséget ad a vadhús, mint konyhai alapanyag népszerűsítésére, széles körű felhasználási területeinek megismertetésére, ezzel együtt az erdőben, vadban és vadászatban rejlő lehetőségek bemutatására, mindezt tartalmas kikapcsolódási és minőségi szórakozási lehetőségek biztosításával fűszerezve.
Kiemelt ajánlat
Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!
Kiemelt ajánlat
Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!
Kiemelt ajánlat
Indiai főzőtanfolyam
Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!
Kiemelt ajánlat
A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most `csak` 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Kiemelt ajánlat
A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most `csak` 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Kiemelt ajánlat
A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most `csak` 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Kiemelt ajánlat
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
A Bor- és Dödölle Fesztivál Nagykanizsa hagyományőrző gasztronómiai rendezvénye 2025. szeptember 12-13. között. A fesztiválon a zalai népi ételt, a dödöllét igyekszünk népszerűsíteni. A kétnapos rendezvény kiemelt programja a dödölle és egyéb tájjellegű ételek főzőversenye. A fesztivál ideje alatt kulturális programokkal, koncertekkel, kiváló borokkal, ingyenes népi játszótérrel, és gasztronómiai kínálattal várjuk a látogatókat. Jöjjön el Ön is Nagykanizsára és kóstolja meg az eredeti kanizsai dödöllét! A programok ingyenesen látogathatók!
Kiemelt ajánlat
Szoboszlói Birka és Slambucfőző Örömnap - Örömfőzés a hajdú hagyományok nyomában, a hajdúszoboszlói Repülőtéren, 2025. szeptember 6-án. A régió egyik legnagyobb olyan gasztronómiai rendezvénye, ahol a baráti társaságok, brigádok, egyesületek gyűlhetnek össze és együtt főzik a finomabbnál finomabb, szabad tűzön, bográcsban készült ételeket, mely lehet slambuc, vagy birkából készülő finomság. A jó hangulatú főzés és a finom falatok mellett, színes programok is várják azokat, akik kilátogatnak a repülőtérre Hajdúszoboszlón. A belépés ingyenes!
Kiemelt ajánlat
Szoboszlói Birka és Slambucfőző Örömnap - Örömfőzés a hajdú hagyományok nyomában, a hajdúszoboszlói Repülőtéren, 2025. szeptember 6-án. A régió egyik legnagyobb olyan gasztronómiai rendezvénye, ahol a baráti társaságok, brigádok, egyesületek gyűlhetnek össze és együtt főzik a finomabbnál finomabb, szabad tűzön, bográcsban készült ételeket, mely lehet slambuc, vagy birkából készülő finomság. A jó hangulatú főzés és a finom falatok mellett, színes programok is várják azokat, akik kilátogatnak a repülőtérre Hajdúszoboszlón. A belépés ingyenes!
Kiemelt ajánlat
Szoboszlói Birka és Slambucfőző Örömnap - Örömfőzés a hajdú hagyományok nyomában, a hajdúszoboszlói Repülőtéren, 2025. szeptember 6-án. A régió egyik legnagyobb olyan gasztronómiai rendezvénye, ahol a baráti társaságok, brigádok, egyesületek gyűlhetnek össze és együtt főzik a finomabbnál finomabb, szabad tűzön, bográcsban készült ételeket, mely lehet slambuc, vagy birkából készülő finomság. A jó hangulatú főzés és a finom falatok mellett, színes programok is várják azokat, akik kilátogatnak a repülőtérre Hajdúszoboszlón. A belépés ingyenes!
Kiemelt ajánlat
Ha augusztus, akkor Kakasfőző Fesztivál Kistarcsán augusztus 20-án! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Kakasfőző Fesztiválunkra, mely az Ifjúság téren lesz megrendezve. A főzőversenyre jelentkezni lehet a versenykiírás szerint. Legyél része a rendezvénynek, induljatok a versenyen egy csapattal!
Kiemelt ajánlat
Ha augusztus, akkor Kakasfőző Fesztivál Kistarcsán augusztus 20-án! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Kakasfőző Fesztiválunkra, mely az Ifjúság téren lesz megrendezve. A főzőversenyre jelentkezni lehet a versenykiírás szerint. Legyél része a rendezvénynek, induljatok a versenyen egy csapattal!
Kiemelt ajánlat
Ha augusztus, akkor Kakasfőző Fesztivál Kistarcsán augusztus 20-án! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Kakasfőző Fesztiválunkra, mely az Ifjúság téren lesz megrendezve. A főzőversenyre jelentkezni lehet a versenykiírás szerint. Legyél része a rendezvénynek, induljatok a versenyen egy csapattal!
Kiemelt ajánlat
2025. augusztus 16-án kerül megrendezésre a XXVII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző verseny Gyomaendrődön, a Gyomaendrődi Erzsébet ligetben. Gasztronómiai rendezvény, halételekkel, hagyományos és modern halas receptekkel. Ez a rendezvény nemcsak egy verseny, hanem a régi és a mai különleges halételek bemutatójával, illetve kóstolójával valódi gasztronómiai élmény a látogatók számára, Gyomaendrődön.
Kiemelt ajánlat
2025. augusztus 16-án kerül megrendezésre a XXVII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző verseny Gyomaendrődön, a Gyomaendrődi Erzsébet ligetben. Gasztronómiai rendezvény, halételekkel, hagyományos és modern halas receptekkel. Ez a rendezvény nemcsak egy verseny, hanem a régi és a mai különleges halételek bemutatójával, illetve kóstolójával valódi gasztronómiai élmény a látogatók számára, Gyomaendrődön.
Kiemelt ajánlat
2025. augusztus 16-án kerül megrendezésre a XXVII. Gyomaendrődi Nemzetközi Halfőző verseny Gyomaendrődön, a Gyomaendrődi Erzsébet ligetben. Gasztronómiai rendezvény, halételekkel, hagyományos és modern halas receptekkel. Ez a rendezvény nemcsak egy verseny, hanem a régi és a mai különleges halételek bemutatójával, illetve kóstolójával valódi gasztronómiai élmény a látogatók számára, Gyomaendrődön.
Kiemelt ajánlat
Versenyfelhívás a kenyér lelkes mestereinek! Szeretsz dagasztani? Nevelgeted a kovászod? Vagy csak most jött meg a kedved kipróbálni magad? Augusztus 20-án, az Új kenyér ünnepén a Sóstói Múzeumfaluban ismét keressük a legfinomabb, legszebb, legízletesebb kovászos kenyeret! Nevezz be „A gazdaasszony/gazda kovászos kenyere” versenyre, és mutasd meg, mit tudsz! A legjobbak értékes elismerésben részesülnek. A nevezett kenyereket augusztus 20-án 11 óráig lehet leadni a faluközpontban. Ne hagyd, hogy csak a kovász érjen be, most te is megérdemled az elismerést!
Kiemelt ajánlat
Versenyfelhívás a kenyér lelkes mestereinek! Szeretsz dagasztani? Nevelgeted a kovászod? Vagy csak most jött meg a kedved kipróbálni magad? Augusztus 20-án, az Új kenyér ünnepén a Sóstói Múzeumfaluban ismét keressük a legfinomabb, legszebb, legízletesebb kovászos kenyeret! Nevezz be „A gazdaasszony/gazda kovászos kenyere” versenyre, és mutasd meg, mit tudsz! A legjobbak értékes elismerésben részesülnek. A nevezett kenyereket augusztus 20-án 11 óráig lehet leadni a faluközpontban. Ne hagyd, hogy csak a kovász érjen be, most te is megérdemled az elismerést!
Kiemelt ajánlat
Versenyfelhívás a kenyér lelkes mestereinek! Szeretsz dagasztani? Nevelgeted a kovászod? Vagy csak most jött meg a kedved kipróbálni magad? Augusztus 20-án, az Új kenyér ünnepén a Sóstói Múzeumfaluban ismét keressük a legfinomabb, legszebb, legízletesebb kovászos kenyeret! Nevezz be „A gazdaasszony/gazda kovászos kenyere” versenyre, és mutasd meg, mit tudsz! A legjobbak értékes elismerésben részesülnek. A nevezett kenyereket augusztus 20-án 11 óráig lehet leadni a faluközpontban. Ne hagyd, hogy csak a kovász érjen be, most te is megérdemled az elismerést!
Kiemelt ajánlat