A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron. Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel. Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól! A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Kiemelt ajánlat
A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron. Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel. Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól! A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Kiemelt ajánlat
A cukrászat világában a francia stílus hódítani kezd Magyarországon is. Könnyed, csábító és frappáns ízvilágával egyre többeket rabul ejt, és mára már divattá váltak a francia sütemények. Ezek királynője a jól ismert, ám annál összetettebb macaron. Sütése nem egyszerű, tele van titkokkal és trükkökkel. Gyere el workshopunkra, és tanuld meg a macaronsütés csínját-bínját egy profitól! A foglalkozáson megnézzük az alapokat, végigvesszük a hozzávalókat, majd közösen elkészítjük a macaronokat.
Kiemelt ajánlat
A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most `csak` 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Kiemelt ajánlat
A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most `csak` 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Kiemelt ajánlat
Arab háromfogásos vacsora
A mezze gyakorlatilag egy rendkívül kiadós lakoma, mely a libanoni konyha sajátossága. Alapvetően az előételek repertoárját jelenti, de sokszor nem csak azokat értjük mezze lakoma alatt, hanem az étkezés minden fogását. Nem ritka egyébként a 30-40 különböző ételből álló lakoma, de mi most `csak` 6-8 fogást készítünk. Az viszont biztos, hogy ezekkel is el fogjuk tudni magunkat kényeztetni.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Sütemény készítő workshop a sütés szerelmeseinek! Tanfolyamainkon különféle stílusok és ízek között lehet válogatni: torták, hagyományos rétesek, vegán, klasszikus és monodesszertek, sütemények. Változatos tanfolyamaink között minden gyermek és felnőtt megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!
Kiemelt ajánlat
Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!
Kiemelt ajánlat
Indiai különlegességek: paratha lepénykenyerek és egyéb indiai finomságok
Főzzünk úgy, hogy a testünknek és lelkünknek a legjobb legyen! Az egészséges életmódban a táplálkozás kulcsfontosságú. Mindaz, amit fogyasztunk, segíthet a betegségek elkerülésében és leküzdésében, valamint az egyensúly és a belső nyugalom megteremtésében. Az ayurvédikus főzés ebbe az irányba fordít bennünket: helyreállítja testünket és lelki harmóniánkat, eközben különféle új és finom ételeket kóstolhatunk meg. Ha szeretnél igazi keleti különlegességeket megkóstolni és megtanulni egészséges és ízletes ételeket készíteni, gyere és főzz velünk!
Kiemelt ajánlat
Tök jó lesz! Kóstoljátok ételeinket és borainkat! A tök jó napon a monori nyitott pincék nem csak családjuk, barátaik, hanem a borkedvelő nagyközönség számára is kinyitják pincéjüket, hogy a vendégeik kóstolhassák boraikat, lelátogathassanak a pincéikbe, és a borkóstolás során jót beszélgethessenek a szőlőkről, borokról és a hozzá kapcsolódó technológiájáról, meg minden egyéb fontos dologról ami borkóstolás során tapasztalatunk szerint szóba szokott jönni. Hívjuk, várjuk, jöjjön el hozzánk családjával, barátaival, munkatársaival! Szeretettel várjuk.
Tök jó lesz! Kóstoljátok ételeinket és borainkat! A tök jó napon a monori nyitott pincék nem csak családjuk, barátaik, hanem a borkedvelő nagyközönség számára is kinyitják pincéjüket, hogy a vendégeik kóstolhassák boraikat, lelátogathassanak a pincéikbe, és a borkóstolás során jót beszélgethessenek a szőlőkről, borokról és a hozzá kapcsolódó technológiájáról, meg minden egyéb fontos dologról ami borkóstolás során tapasztalatunk szerint szóba szokott jönni. Hívjuk, várjuk, jöjjön el hozzánk családjával, barátaival, munkatársaival! Szeretettel várjuk.
Tök jó lesz! Kóstoljátok ételeinket és borainkat! A tök jó napon a monori nyitott pincék nem csak családjuk, barátaik, hanem a borkedvelő nagyközönség számára is kinyitják pincéjüket, hogy a vendégeik kóstolhassák boraikat, lelátogathassanak a pincéikbe, és a borkóstolás során jót beszélgethessenek a szőlőkről, borokról és a hozzá kapcsolódó technológiájáról, meg minden egyéb fontos dologról ami borkóstolás során tapasztalatunk szerint szóba szokott jönni. Hívjuk, várjuk, jöjjön el hozzánk családjával, barátaival, munkatársaival! Szeretettel várjuk.
XVI. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János Böllérpálinka Emlékverseny 2025. november 22-én. A nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. 15 éve az ízek, a hagyományok és a jókedv otthona! Ne maradj le a jubileumi ízutazásról! Gyere és kóstolj bele a hagyományba!
XVI. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János Böllérpálinka Emlékverseny 2025. november 22-én. A nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. 15 éve az ízek, a hagyományok és a jókedv otthona! Ne maradj le a jubileumi ízutazásról! Gyere és kóstolj bele a hagyományba!
XVI. Gyomaendrődi Disznótoros és Tímár János Böllérpálinka Emlékverseny 2025. november 22-én. A nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. 15 éve az ízek, a hagyományok és a jókedv otthona! Ne maradj le a jubileumi ízutazásról! Gyere és kóstolj bele a hagyományba!