Gasztronómiai fesztivál kínálatunk folyamatosan frissül a kulináris élményekre vágyók nagy örömére. Válogasson kedvére a népszerű ínyenc gasztro programok és helyszínek között!

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat
A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat

A Sóletfesztivál immár hagyományosan a Zsinagógák Hetének nagyszabású nyitóprogramja 2026-ban szeptember 6-án. A tematikus gasztrofesztiválon évről évre sok ezer adag sóletet vonultatunk fel, ám sosem ugyanúgy, sosem ugyanazt. A sólet, a zsidó konyha ikonikus étele, lassan megfőzött bab, árpa és füstölt hús különleges keveréke, amely a tradíciók szerint szombatra készül.
Kiemelt ajánlat

A „Légy kíváncsi Nyárádmentére” mottójú gasztronómiai fesztivált a nyárádmenti Deményházi tetőn tartják. Merész terveink vannak: helyit készíteni és helyit fogyasztani hosszú távon. Ízekben, élményekben, találkozásokban és jókedvben gazdag eseménnyel készülünk. Az értékteremtő fesztivál elsősorban a család fontosságára összpontosít, valamint a régió házias íz világára, az ételek minőségére, a falu értékrendjére és a hagyományok megőrzésére.
A „Légy kíváncsi Nyárádmentére” mottójú gasztronómiai fesztivált a nyárádmenti Deményházi tetőn tartják. Merész terveink vannak: helyit készíteni és helyit fogyasztani hosszú távon. Ízekben, élményekben, találkozásokban és jókedvben gazdag eseménnyel készülünk. Az értékteremtő fesztivál elsősorban a család fontosságára összpontosít, valamint a régió házias íz világára, az ételek minőségére, a falu értékrendjére és a hagyományok megőrzésére.

A „Légy kíváncsi Nyárádmentére” mottójú gasztronómiai fesztivált a nyárádmenti Deményházi tetőn tartják. Merész terveink vannak: helyit készíteni és helyit fogyasztani hosszú távon. Ízekben, élményekben, találkozásokban és jókedvben gazdag eseménnyel készülünk. Az értékteremtő fesztivál elsősorban a család fontosságára összpontosít, valamint a régió házias íz világára, az ételek minőségére, a falu értékrendjére és a hagyományok megőrzésére.