Gasztronómiai fesztivál kínálatunk folyamatosan frissül a kulináris élményekre vágyók nagy örömére. Válogasson kedvére a népszerű ínyenc gasztro programok és helyszínek között!

16. Gyulai Mézfesztivál 2025. december 5-6-án. Ezen a hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon. Egy hétvége, amikor „mézédes az élet” Gyulán. Idén a fesztivál kiegészül egy Kézműves és Termelői Vásárral is. A fesztiválra a belépés ingyenes!
Kiemelt ajánlat
16. Gyulai Mézfesztivál 2025. december 5-6-án. Ezen a hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon. Egy hétvége, amikor „mézédes az élet” Gyulán. Idén a fesztivál kiegészül egy Kézműves és Termelői Vásárral is. A fesztiválra a belépés ingyenes!
Kiemelt ajánlat

16. Gyulai Mézfesztivál 2025. december 5-6-án. Ezen a hétvégén minden az édes finomságról és a méhészetről szól. A látogatók megismerkedhetnek a méhészettel és a mézkészítéssel is, melyről sok hasznos és érdekes információt tudhatnak meg a szakmai napon. Egy hétvége, amikor „mézédes az élet” Gyulán. Idén a fesztivál kiegészül egy Kézműves és Termelői Vásárral is. A fesztiválra a belépés ingyenes!
Kiemelt ajánlat

XIV. Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál Gyergyószentmiklóson 2025. december 6-án. A főzőverseny a Kossuth Lajos utcában kap helyet kulturális programmal kiegészülve. A Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál a hagyományok és ízek ünnepe, amely nemcsak a helyieket, hanem távolabbról érkező vendégeket is vonzza. A szervezők számos különlegességgel készülnek. Az esemény fő attrakciói közé tartozik az óriási, háromezer adagos disznótoros étel, és a 200 méteres, háromféle ízesítésű kolbász, amely a helyszínen sül majd. A főzőversenyen ötven főzőcsapatra számítanak.
XIV. Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál Gyergyószentmiklóson 2025. december 6-án. A főzőverseny a Kossuth Lajos utcában kap helyet kulturális programmal kiegészülve. A Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál a hagyományok és ízek ünnepe, amely nemcsak a helyieket, hanem távolabbról érkező vendégeket is vonzza. A szervezők számos különlegességgel készülnek. Az esemény fő attrakciói közé tartozik az óriási, háromezer adagos disznótoros étel, és a 200 méteres, háromféle ízesítésű kolbász, amely a helyszínen sül majd. A főzőversenyen ötven főzőcsapatra számítanak.

XIV. Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál Gyergyószentmiklóson 2025. december 6-án. A főzőverseny a Kossuth Lajos utcában kap helyet kulturális programmal kiegészülve. A Kárpát-medencei Disznótoros Fesztivál a hagyományok és ízek ünnepe, amely nemcsak a helyieket, hanem távolabbról érkező vendégeket is vonzza. A szervezők számos különlegességgel készülnek. Az esemény fő attrakciói közé tartozik az óriási, háromezer adagos disznótoros étel, és a 200 méteres, háromféle ízesítésű kolbász, amely a helyszínen sül majd. A főzőversenyen ötven főzőcsapatra számítanak.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.
A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

A negyedik Vadkolbász és Borfesztiválon 2025. december 6-án a csapatok a kóstolóponton különböző fajta vadhúsokból készítik a kolbászokat sütve, főzve, grillezve vagy kemencében. A rendezvény célja, hogy a nagyközönség is megkóstolhassa eme páratlan ízvilággal rendelkező, különleges élvezeti értékkel bíró, vadhúsokból készített ételkülönlegességeket. A finom falatok mellé, kiváló borok kóstolására is lehetőség lesz. Nemesnádudvari borászok mellett idén is lesznek vendégborászok, akik más tájegységek borait hozzák el, ami még fokozza az ízek, élvezetek mámorát.

Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.

Gyümölcsfesztivál ajánló
Ahány évszak, annyi gyümölcs. Már tavasszal elkezdődnek a gyümölcsfesztiválok a gyümölcsfák virágzásának idején. Nyáron beérnek a gyümölcsök, már lehet kóstolni is őket. Az őszi gyümölcs fesztiválok már a gyümölcsök téli tárolásáról is szólnak. Indulnak a lekvárfőzős fesztiválok. Ahány gyümölcs, annyi fesztivál. Főszerepben az alma, a meggy, a szilva, a ribizli, az eper, a cseresznye és még sok ízletes gyümölcs.

Az előzetes tervek szerint 2026. február 6-8. között újra együtt lehetünk Miskolc kedvenc fesztiválján. Ez az időpont még nem végleges, hamarosan megszületik a döntés arról, hogy marad ez a dátum, vagy megváltozik. Számos koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár majd Miskolc szívében. Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára. A fesztivál ingyenesen látogatható.
Az előzetes tervek szerint 2026. február 6-8. között újra együtt lehetünk Miskolc kedvenc fesztiválján. Ez az időpont még nem végleges, hamarosan megszületik a döntés arról, hogy marad ez a dátum, vagy megváltozik. Számos koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár majd Miskolc szívében. Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára. A fesztivál ingyenesen látogatható.

Az előzetes tervek szerint 2026. február 6-8. között újra együtt lehetünk Miskolc kedvenc fesztiválján. Ez az időpont még nem végleges, hamarosan megszületik a döntés arról, hogy marad ez a dátum, vagy megváltozik. Számos koncert, gazdag étel- és italkínálat, folyamatos programok és színes vásári forgatag vár majd Miskolc szívében. Nemcsak a színpadokon, hanem a fesztivál legkülönbözőbb pontjain találhatsz békákat és izgalmas, minőségi programokat, minden korosztály számára. A fesztivál ingyenesen látogatható.

2026. február 14én újra megrendezésre kerül a Túrkevei Böllértalálkozó! A Kevi Böllértalálkozó rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára. A Túrkevére látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatnak egységes sátrakat biztosítanak, illetve külön-külön elkerített udvarokat alakítanak ki a vágás, feldolgozás helyszíneként.
Kiemelt ajánlat
2026. február 14én újra megrendezésre kerül a Túrkevei Böllértalálkozó! A Kevi Böllértalálkozó rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára. A Túrkevére látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatnak egységes sátrakat biztosítanak, illetve külön-külön elkerített udvarokat alakítanak ki a vágás, feldolgozás helyszíneként.
Kiemelt ajánlat

2026. február 14én újra megrendezésre kerül a Túrkevei Böllértalálkozó! A Kevi Böllértalálkozó rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára. A Túrkevére látogatók betekintést nyerhetnek a húsfeldolgozás teljes folyamatába a szúrástól a kolbásztöltésig. A résztvevő böllérek által készített ételeket folyamatosan megkóstolhatják az érdeklődők, így hagymás sült vért, hurkát, kolbászt, orjalevest, toros káposztát kínálnak a vendégeknek. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapatnak egységes sátrakat biztosítanak, illetve külön-külön elkerített udvarokat alakítanak ki a vágás, feldolgozás helyszíneként.
Kiemelt ajánlat

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.
XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.

XIII. Vas Megyei Gasztronómiai Fesztivál és Böllérverseny a győrvári rendezvénytéren 2026. február 14-én. A rendezvénytéren több tucat csapat mutatja meg, mi mindent tud a helyszínen levágott hízott sertésből készíteni. Nem csak a vármegyéből, hanem annak határain túlról is érkeznek csapatok. Egész napon át mindenféle földi jó várja az érdeklődőket. A finom falatok mellett a színpadon folyamatosan kulturális csoportok és mulatós zenekarok szórakoztatják a közönséget.