Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Frissen, egyenesen a termelőktől szerezhetitek be a hazai alapanyagokat, finomságokat a Pancs gasztroplaccon! Romkocsmából közösségi piac minden vasárnap 9:00-13:30 óráig. A Corvin-negyed vonzáskörzetében, a Trafó mellett található a Gasztro Placc. Őstermelői piaccal, gasztro vendéggel, közösségi asztallal várják a látogatókat.
Igazi termelői piac Zamárdiban, a Patkó Büfé udvarán, tavasztól szeptember végéig vasárnaponként 8:00-12:00 óra között. Csak somogyi őstermelők/kistermelők, igazi helyi ízek, itt nincsenek viszonteladók, kereskedők. A piac ideje alatt a büfé is nyitva tart speciális reggeli ajánlatokkal, lángossal, rétessel.
Igazi termelői piac Zamárdiban, a Patkó Büfé udvarán, tavasztól szeptember végéig vasárnaponként 8:00-12:00 óra között. Csak somogyi őstermelők/kistermelők, igazi helyi ízek, itt nincsenek viszonteladók, kereskedők. A piac ideje alatt a büfé is nyitva tart speciális reggeli ajánlatokkal, lángossal, rétessel.
Igazi termelői piac Zamárdiban, a Patkó Büfé udvarán, tavasztól szeptember végéig vasárnaponként 8:00-12:00 óra között. Csak somogyi őstermelők/kistermelők, igazi helyi ízek, itt nincsenek viszonteladók, kereskedők. A piac ideje alatt a büfé is nyitva tart speciális reggeli ajánlatokkal, lángossal, rétessel.
Általános élménypiac Egerben vasárnapi napokon egész évben, reggel 7-től 13 óráig. A piac a vásárlási igényeken túlmenően szabadidős elfoglaltságnak és kikapcsolódásnak is megfelelő, hiszen rengeteg ismerőssel is találkozhatunk itt, valamint számtalan érdekes és izgalmas portékát lelhetünk fel az árusok standjainál.
Általános élménypiac Egerben vasárnapi napokon egész évben, reggel 7-től 13 óráig. A piac a vásárlási igényeken túlmenően szabadidős elfoglaltságnak és kikapcsolódásnak is megfelelő, hiszen rengeteg ismerőssel is találkozhatunk itt, valamint számtalan érdekes és izgalmas portékát lelhetünk fel az árusok standjainál.
Általános élménypiac Egerben vasárnapi napokon egész évben, reggel 7-től 13 óráig. A piac a vásárlási igényeken túlmenően szabadidős elfoglaltságnak és kikapcsolódásnak is megfelelő, hiszen rengeteg ismerőssel is találkozhatunk itt, valamint számtalan érdekes és izgalmas portékát lelhetünk fel az árusok standjainál.
Kiemelt ajánlat
Kiemelt ajánlat
Családi ebéd Budapesten - Ne bajlódjon a főzéssel, ebédeljenek az ARAZ Étteremben a belvárosban, ahol szombaton és vasárnap is 12:00-14:30 között az étterem hétvégi menüajánlatából szabadon állíthatják össze 2 vagy 3 fogásos, bőséges ebédjüket a család minden tagja számára. Ízletes kibővített déli menüvel várják hétvégén is a gasztronómia szerelmeseit.
Kiemelt ajánlat
Családi ebéd Budapesten - Ne bajlódjon a főzéssel, ebédeljenek az ARAZ Étteremben a belvárosban, ahol szombaton és vasárnap is 12:00-14:30 között az étterem hétvégi menüajánlatából szabadon állíthatják össze 2 vagy 3 fogásos, bőséges ebédjüket a család minden tagja számára. Ízletes kibővített déli menüvel várják hétvégén is a gasztronómia szerelmeseit.
Kiemelt ajánlat
Családi ebéd Budapesten - Ne bajlódjon a főzéssel, ebédeljenek az ARAZ Étteremben a belvárosban, ahol szombaton és vasárnap is 12:00-14:30 között az étterem hétvégi menüajánlatából szabadon állíthatják össze 2 vagy 3 fogásos, bőséges ebédjüket a család minden tagja számára. Ízletes kibővített déli menüvel várják hétvégén is a gasztronómia szerelmeseit.
Kiemelt ajánlat
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren 2025. július 5-6-án. A kétnapos rendezvény szombat délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, programokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik. Szeretettel várnak mindenkit Gyenesdiásra, egy családbarát, zenés gasztrofesztiválra, tradicionális halászléfőző versennyel, fókuszban a sült keszeggel!
Kiemelt ajánlat
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren 2025. július 5-6-án. A kétnapos rendezvény szombat délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, programokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik. Szeretettel várnak mindenkit Gyenesdiásra, egy családbarát, zenés gasztrofesztiválra, tradicionális halászléfőző versennyel, fókuszban a sült keszeggel!
Kiemelt ajánlat
Gyenesdiási Keszeg Fesztivál a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren 2025. július 5-6-án. A kétnapos rendezvény szombat délelőtt keszegsütéssel indul, majd szórakoztató műsorokkal, koncertekkel, programokkal, halászléfőző versennyel és mesterség bemutatóval folytatódik. Szeretettel várnak mindenkit Gyenesdiásra, egy családbarát, zenés gasztrofesztiválra, tradicionális halászléfőző versennyel, fókuszban a sült keszeggel!
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat
Egykor az erdőhorváti asszonyok Miskolctól Sátoraljaújhelyig híresek voltak perecükről. A nehéz megélhetés miatt piacokon árulták őket, így tettek szert további bevételre. Ezt a néhány alapanyagból készült tésztát (víz, liszt, só, cukor, élesztő) karika formájúra nyújtják, majd megfőzik, utána pedig a kemencében megsütik. A több hónapig elálló pereceket magában vagy mákkal megszórva és tejjel, vízzel leöntve is fogyasztották.
Kiemelt ajánlat