Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.
A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

A göncruszkai főzdében 1970 óta főzik a legendás „göncibarackot”, Gönc város aranyát. A háttér, a szakértelem és a hagyomány adott, a mi dolgunk csak az volt, hogy az eredeti recept alapján készülő híres pálinkát palackba töltsük és elhozzuk nektek. A nagy műgonddal válogatott alapanyag a saját gyümölcsöseinkből vagy a környék legmegbízhatóbb termelőitől érkezik, akik mind személyes ismerősök. Minden szemet átválogatunk, legyen az barack, szilva, körte, birs vagy szőlő. Nálunk a minőség az első számú szempont, hiszen a pálinka, mint Hungarikum és A Gönci (barack)pálinka hírnevét óvni és ápolni kell.

Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.
Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.

Friss ételkreációk, izgalmas italok, élőzene, csodás panoráma a Dunára, hatalmas kert, nyugalmat árasztó természet közelsége, ez a Hely Étterem a Római-parton. Konyánk főként a nemzetközi, magyaros ízvilágot képviseli. A finom ízeket, édes pillanatokat minőségi alapanyagokkal, modern konyhatechnológiával biztosítjuk. Ne hagyjátok ki.

A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.
A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.

A pálinkafőzde 2015-ben kezdte meg működését Ajakon, a 4-es számú főút mellett. Az Ajaki Zamatos pálinkafőzde bérfőzött pálinkái készítéséhez rézből és rozsdamentes acélból készült Kothe márkájú, csúcsminőségű készüléket használ. Főzőüstünk 400 liter kapacitású, de akár 100 liter cefre kifőzését is vállaljuk.

Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.
Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.

Az épület 1910-1911-ben Kleofász Károly vendéglős építette és „Villatelep-Beszálló Vendéglő” néven üzemeltette. Hátul az udvarban kocsiszín volt, ahol a vidékről jövő kereskedők, fuvarosok lovaikat megetették, megitatták, ők maguk pedig törzsvendégek voltak. 1939-ben a Kméhling család vette meg az üzletet, az államosításig „Kméhling Vendéglő” volt a neve.

Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik már 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.
Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik már 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.

Az Akadémia Klub egyedi helyszín a 150 éves történelmi épület Duna-parti szárnyában, mely a tudományt és a fejlődést jelképezi. A Magyar Tudományos Akadémia Székházában működő exkluzív, belvárosi rendezvényhelyszínen cégünk teljeskörű rendezvényszervezéssel foglalkozik már 15 éve. Rendezvénytermeink és zártkörű éttermünk impozáns környezettel és festői dunai panorámával várják vendégeiket. Legyen szó kis és nagy létszámú üzleti ebédekről, vacsorákról, reprezentatív és protokolláris fogadásokról, díszvacsorákról, sajtótájékoztatókról, konferenciákról, melyek az Akadémia szellemiségéhez méltóak.