Turizmus Program

Libalakomák

Libabőr Fesztivál

Siófoki Városnapok

Kastély élmények

Csoki workshop

Kék Zónák

TOP 100 úticél

Jegyvásárlás

Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar
Libabőr Fesztivál
Idén is nagyszabású gálakoncerttel búcsúztatja az évet a világon egyedül álló 100 Tagú Cigányzenekar

Gasztronómia

Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.

A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.

A Nagyapám Borozója a régmúlt hangulatát idéző beltérrel, kerthelyiséggel, hazai borokkal, pálinkákkal, magyaros ízvilággal, házi kecskesajttal, parasztsonkával, faszénparázson, és kemencében készített ételekkel, és cigányzenével várja kedves vendégeit! A borozó májustól október végéig minden nap nyitva tart délután 17 órától este 22 óráig.

Családias stílusú magyar étterem Budapesten. Faszénen sült ízletes, tradicionális magyar ételek széles választékával várjuk a belváros szívében!

Családias stílusú magyar étterem Budapesten. Faszénen sült ízletes, tradicionális magyar ételek széles választékával várjuk a belváros szívében!

Családias stílusú magyar étterem Budapesten. Faszénen sült ízletes, tradicionális magyar ételek széles választékával várjuk a belváros szívében!

Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ételeket melyek a századforduló körül és az ötvenes – hatvanas években még valóságos, hagyományos receptekre, népi kultúrára és szokásokra alapultak.

Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ételeket melyek a századforduló körül és az ötvenes – hatvanas években még valóságos, hagyományos receptekre, népi kultúrára és szokásokra alapultak.

Nagy Fa Tál - szabadtéri vendéglátás, népi gasztronómia, rendezvényszervezés. A Nagy Fa –Tál Konyhája célja, hogy a legvonzóbb gasztronómiai értékeket, az ízletes Magyar konyha sokrétű, gazdag vidéki hagyományait elevenítse fel. Megismertesse és elérhetővé tegye a vendégek számára azon régi, elfeledett ételeket melyek a századforduló körül és az ötvenes – hatvanas években még valóságos, hagyományos receptekre, népi kultúrára és szokásokra alapultak.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Pincénk és szőlőültetvényünk az Etyek-Budai Borvidék Velencei-tavi körzetében található, Pázmánd településen. Családi pincészetünk 2009 óta foglalkozik borkészítéssel. Jelenleg 8,5 hektáron gazdálkodunk. Vörös, fehér és rozé borokat is készítünk.

Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.

Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.

Nagy Géza a négy hektáros győrszemerei ültetvényén elsősorban fehér szőlőfajtákat termel. Pincéjük Győrszemere-Szőlőhegy szélén, a Kutyor dűlőrész kapujában helyezkedik el. A szőlőtőkék mellett, gyönyörű almafák is teremnek a birtokon. Nagy Géza pincéjében hangulatos, családias környezetben élvezhetjük a kézműves borokat. Kisebb baráti társaságok, csoportok számára tartalmas program - akár 12 fő részvételével. Többek között megismerhetik a Borvidék zászlós borait is, az olasz- és rajnai rizlinget. Borokhoz kísérőnek hidegtálas ételeket vagy pincepörköltet fogyaszthatnak.

A kínálatban teák rendkívüli választékban, házi sütemények és változatos ételek. Várunk mindenkit szeretettel!

A kínálatban teák rendkívüli választékban, házi sütemények és változatos ételek. Várunk mindenkit szeretettel!

A kínálatban teák rendkívüli választékban, házi sütemények és változatos ételek. Várunk mindenkit szeretettel!

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A borászat két borvidéken rendelkezik összesen 52 hektár szőlőterülettel. A Badacsonyi Borvidéken a Csobáncon és a Sabar hegyen, a Balaton-felvidéken pedig a Káli-medencében, Mindszentkállán, a Lesence-völgyben és Várvölgyben találhatók ültetvényeink. Borkóstolóra előzetes bejelentkezéssel van lehetőség. Borteraszukon csodás panorámában gyönyörködve élvezhetjük a csendet és a nyugalmat. A borbolt a hét minden napján nyitva tart.

A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.

A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.

A természet közelsége, a szőlőbirtok, a számos szórakoztató és gasztronómiai program teremti meg a hangulatot a teljes kikapcsolódáshoz a borbirtokon. Borhotelünk a bor és gasztronómia összekapcsolódásának fellegvára, igyekszünk minden alapanyagokat helyi termelőktől beszerezni, így a frissesség zamata minden falatnál érződik. Minden egy helyen van a tökéletes esküvő és lakodalom megtartásához.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

A Nagyrédei Kecskefarm a Mátra hegység déli lábánál, gyönyörű természeti környezetben, rét mellett, erdőtől, horgásztótól 200-300 méterre található. A kitűnő adottságok mellett a több évszázados hagyományoknak köszönhető, hogy a mátraaljai történelmi borvidék jelentős borászata is itt található.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

Pincészetünk a Mátrai történelmi borvidék egyik legjelentősebb borászati központja maradt. Boraink döntő többsége a szőlő kíméletes feldolgozásából nyert, és flotációs eljárással tisztított mustból, szabályozott hűtött erjesztési technológiával előállított, ún. elsődleges illat, zamattal rendelkező gyümölcsös típusú borok. Ugyanakkor a hagyományos eljárásra és a szelektált nagy minőséget adó szőlőfajtákból nyert borkülönlegességek előállítására is nagy gondot fordítunk.

érdekelnek a hirdetési lehetőségeink?

Kérlek, küldj e-mailt az info@programturizmus.hu címre!

Siófoki Városnap
Siófoki Városnap

Legjobb élmények

Siófoki Városnap