Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.

A terasszal rendelkező Axis Café & Lounge kávézó és étterem a Váci út legújabb találkozóhelye, mely a Crowne Plaza Budapest hotelben helyezkedik el. Az Axis Café & Lounge 08:00 –tól várja a vendégeket egészséges a’la carte reggelivel, amely 12:00-ig elérhető - valamint szezonális kínálattal, a’la carte választékkal, ami hétköznap Express Lunch menüvel is kiegészül.
A terasszal rendelkező Axis Café & Lounge kávézó és étterem a Váci út legújabb találkozóhelye, mely a Crowne Plaza Budapest hotelben helyezkedik el. Az Axis Café & Lounge 08:00 –tól várja a vendégeket egészséges a’la carte reggelivel, amely 12:00-ig elérhető - valamint szezonális kínálattal, a’la carte választékkal, ami hétköznap Express Lunch menüvel is kiegészül.

A terasszal rendelkező Axis Café & Lounge kávézó és étterem a Váci út legújabb találkozóhelye, mely a Crowne Plaza Budapest hotelben helyezkedik el. Az Axis Café & Lounge 08:00 –tól várja a vendégeket egészséges a’la carte reggelivel, amely 12:00-ig elérhető - valamint szezonális kínálattal, a’la carte választékkal, ami hétköznap Express Lunch menüvel is kiegészül.

A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyhánkon újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják éttermünket.
A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyhánkon újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják éttermünket.

A Baalbek egy életteli, napfényben úszó étterem, ahol kiváló hangulatban próbálhatjuk ki a mediterrán konyha remekeit. Konyhánkon újjáélednek a tradicionális libanoni ízek, melyek a szépséges Duna-parti panorámával és a legendás arab vendégszeretettel ötvözve igazán különleges hellyé varázsolják éttermünket.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

A Babarczi Szőlőbirtok és Pince egy családi tulajdonban álló és jelenleg a család második generációja által vezetett szőlészet és borászat Magyarország egyik legkisebb, ám nagy múltú, a Győrhöz közeli Pannonhalmi Borvidéken. Jelenleg 65 hektáron gazdálkodunk. Győrújbaráton, új birtokközpontunkban a borkészítés mellett immár vendéglátásra is módunk nyílik. Várjuk szeretettel a borkedvelőket borbemutató programunkra. A kóstoló minimum létszáma 10 fő, maximum létszáma kb. 80 fő, melyet igény szerint angol vagy német nyelven is megtartunk. Bemutatóink mellé minden esetben borkorcsolyát és ásványvizet szervírozunk, de igény esetén hideg- illetve meleg étellel is tudunk készülni.

A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.
A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.

A 2019-ben és 2022-ben is Michelin csillagot kapott étteremben az egykori Monarchia gasztronómiai és kulturális örökségét mutatjuk meg a mi szemüvegünkön és modern gondolatainkon keresztül, letisztítva és elegáns szintre emelve azokat. A menüt a fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra építjük, ezek határozzák meg a menü evolúcióját, mindamellett, hogy néhány magyar különlegességet főzünk bele, ami a személyes élményeinkből vagy az ország gasztronómiai történetéből táplálkozik. Menünk szezonálisan változik hónapról hónapra, az alapanyagok idényét bővítve. Mi a vendégeinknek főzünk a la minute, nálunk az ételeknek van hőmérséklete, azoknak pedig jelentősége. Privát vacsora álmait és kívánságait valóra váltjuk a Babelben vagy bárhol máshol.