Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Kávézó a szabadban. Finom kávékkal, termelői gyümölcslevekkel, mindig friss süteményekkel, finom ételekkel, időnként programokkal várunk szeretettel. Kávékínálatunk hétről hétre változik, vendégeinkkel szeretnénk megismertetni földünk sokszínűségét a kávén keresztül. Helyi pörkölő üzemmel vagyunk kapcsolatban, akik minden héten friss pörkölésű kávét tudnak nekünk biztosítani. Fontos számunkra az egyszerűség, minőség és a házias természetes ízek.
Kávézó a szabadban. Finom kávékkal, termelői gyümölcslevekkel, mindig friss süteményekkel, finom ételekkel, időnként programokkal várunk szeretettel. Kávékínálatunk hétről hétre változik, vendégeinkkel szeretnénk megismertetni földünk sokszínűségét a kávén keresztül. Helyi pörkölő üzemmel vagyunk kapcsolatban, akik minden héten friss pörkölésű kávét tudnak nekünk biztosítani. Fontos számunkra az egyszerűség, minőség és a házias természetes ízek.
Kávézó a szabadban. Finom kávékkal, termelői gyümölcslevekkel, mindig friss süteményekkel, finom ételekkel, időnként programokkal várunk szeretettel. Kávékínálatunk hétről hétre változik, vendégeinkkel szeretnénk megismertetni földünk sokszínűségét a kávén keresztül. Helyi pörkölő üzemmel vagyunk kapcsolatban, akik minden héten friss pörkölésű kávét tudnak nekünk biztosítani. Fontos számunkra az egyszerűség, minőség és a házias természetes ízek.
Napi menük, pizzák, frissensültek, saláták, desszertek, fitness ételek nagy választékban. Osztálytalálkozók, családi és társas összejövetelek, csoportos rendezvények lebonyolítását vállaljuk az étteremben vagy akár kitelepüléssel is előzetes egyeztetés után. Ezekre az alkalmakra külön menüajánlatot állítottunk össze, de egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk. Hidegtálak elkészítését és kiszállítását is vállaljuk.
Napi menük, pizzák, frissensültek, saláták, desszertek, fitness ételek nagy választékban. Osztálytalálkozók, családi és társas összejövetelek, csoportos rendezvények lebonyolítását vállaljuk az étteremben vagy akár kitelepüléssel is előzetes egyeztetés után. Ezekre az alkalmakra külön menüajánlatot állítottunk össze, de egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk. Hidegtálak elkészítését és kiszállítását is vállaljuk.
Napi menük, pizzák, frissensültek, saláták, desszertek, fitness ételek nagy választékban. Osztálytalálkozók, családi és társas összejövetelek, csoportos rendezvények lebonyolítását vállaljuk az étteremben vagy akár kitelepüléssel is előzetes egyeztetés után. Ezekre az alkalmakra külön menüajánlatot állítottunk össze, de egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk. Hidegtálak elkészítését és kiszállítását is vállaljuk.
A Hajósi-pincefalu szívében található kézműves, családi borászatunk. Saját művelésű szőlőültetvényeinken gazdálkodva igyekszünk évről-évre fejlődni és szép borokat készíteni. A pince szívügyének tarja a hagyományos hajósi szőlő- és borfajták felelevenítését, azon kísérletezünk, hogy a tradicionális fajtákat milyen termesztési- és feldolgozási módszerekkel tudjuk modernizálni és jó borokat készíteni belőlük.
A Hajósi-pincefalu szívében található kézműves, családi borászatunk. Saját művelésű szőlőültetvényeinken gazdálkodva igyekszünk évről-évre fejlődni és szép borokat készíteni. A pince szívügyének tarja a hagyományos hajósi szőlő- és borfajták felelevenítését, azon kísérletezünk, hogy a tradicionális fajtákat milyen termesztési- és feldolgozási módszerekkel tudjuk modernizálni és jó borokat készíteni belőlük.
A Hajósi-pincefalu szívében található kézműves, családi borászatunk. Saját művelésű szőlőültetvényeinken gazdálkodva igyekszünk évről-évre fejlődni és szép borokat készíteni. A pince szívügyének tarja a hagyományos hajósi szőlő- és borfajták felelevenítését, azon kísérletezünk, hogy a tradicionális fajtákat milyen termesztési- és feldolgozási módszerekkel tudjuk modernizálni és jó borokat készíteni belőlük.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Kis-Duna holtág partján fekvő, múlt század harmincas éveiben italkimérésként indult vendéglő az elmúlt évtizedek során Taksony emblematikus helyévé vált. A kivételesen szép természeti környezet, a megbízható konyha, családias hangulat és a vasárnapi élő sramlizene generációk sorának kínált színvonalas szórakozást.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
A Szigetköz Lelke pálinkaházban a tradíció, a legmodernebb technológia, és az újra és újra megújuló szaktudás ötvöződik, mégis megőrizve a manufaktúra jelleget. A jó technológia mellett az alapanyag adja a pálinka lelkét, így csak kiváló étkezési minőségű gyümölcsöt dolgoznak fel. A pálinkaházban látványfőzéssel egybekötött üzemlátogatásra van lehetőség pálinka kóstolással egybekötve.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.
Ötvözzük a hagyományokra, megérzésekre épült szőlőtermesztést az új technológiával. 55 hektáron gazdálkodunk a tolnai borrégióban. A borkészítést, természeti folyamatként kezeljük, ahol az adottságokat kiemeljük, megtartva a fajta jellegzetességét. Sok érdekes, egyedi terméket készítünk, mindenki talál nálunk “testreszabott” finomságot.