Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
A Zichy Park Hotel 130 fő befogadásra alkalmas, légkondicionált Borostyán étterme a hagyományos magyar ételek és a tájegységre jellemző specialitások mellett a reform konyha remekeivel is várja vendégeit, kérés és igény esetén természetesen a vegetáriánus konyha kedvelőinek is készítenek ételeket. A szálloda borkínálata elsősorban `hazai`, azaz szekszárdi és villányi pincészetek borait sorakoztatja fel, de megtalálhatók az itallapon más hazai borvidékek kiválóságai is. Az étterem szezonálisan üzemelő teraszán egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett élvezhetjük a vidék különleges hangulatát, a természet csendjét, a hotel parkjának friss levegőjét.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
Vállalkozásunk kézműves sör előállításával foglalkozik, közel 30 éve. A mikro-sörfőzdetechnológián alapuló serfőzdénk soha nem a mennyiségi, annál inkább a minőségi termelést tartja, célkitűzésként maga előtt. Söreink alapanyagai a fellelhető legjobb minőségű alapanyagforrásból származnak, Németországból, Belgiumból, Amerikából és Szlovéniából.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
A francia bisztrók hangulatát idézi meg franciás-magyar éttermünk Budapest belvárosában, ahol a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg francia zamatokkal. Évekkel ezelőtt egy magyaros-franciás éttermet álmodtunk meg, mely a francia bisztrók hangulatát idézné meg Budapest belvárosában. Ebbe a miliőbe olyan ételeket képzeltünk el, melyekben a magyar konyha klasszikus ízei jelennek meg egy kicsit másképp, francia zamatokkal… és egy kis borssal meg sóval. Álmunk 2008 novemberében vált valóra, amikor megnyitottuk a Borssó Bistro-t a Királyi Pál és Képíró utca sarkán, ahol ma már a megújult belváros hangulatos sétálóutcái vesznek minket körül.
Borterasz éttermünkben Kelet-Magyarország legszélesebb borkínálatát ajánljuk gasztronómiai élménnyel párosítva, mindezt Debrecen város szívében. Külön teremünk a pincében helyezkedik el. Alkalmas borvacsorák, szülinapok, családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. Esküvőkre és céges rendezvényekre külön egyeztetett ételsorral készülünk.
Borterasz éttermünkben Kelet-Magyarország legszélesebb borkínálatát ajánljuk gasztronómiai élménnyel párosítva, mindezt Debrecen város szívében. Külön teremünk a pincében helyezkedik el. Alkalmas borvacsorák, szülinapok, családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. Esküvőkre és céges rendezvényekre külön egyeztetett ételsorral készülünk.
Borterasz éttermünkben Kelet-Magyarország legszélesebb borkínálatát ajánljuk gasztronómiai élménnyel párosítva, mindezt Debrecen város szívében. Külön teremünk a pincében helyezkedik el. Alkalmas borvacsorák, szülinapok, családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. Esküvőkre és céges rendezvényekre külön egyeztetett ételsorral készülünk.
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.
A magyar konyha finomságai mellett sváb hagyományokat és ízeket is kínálunk vendégeinknek. Az ebéd vagy vacsora mellé ajánljuk a ház borait, amit nyugodt környezetben fogyaszthatnak el éttermünkben vagy kerthelyiségünkben, szőlőlugasaink alatt. Ételeink elkészítésekor igyekszünk mindig az évszaknak megfelelően, szezonális alapanyagokat használni.