Gasztronómiai élmények, ínyenc programok sokasága.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.
Mindig friss alapanyagokkal, helyben készített finomságokkal, a hagyományos és a legmodern konyhatechnológiával dolgozunk. Fatüzeléses kemencében sülnek a húsok, a kenyerek és még a töltött káposzta is. Séfjeink igazi szenvedéllyel, kreativitással, a magyar és a modern konyhák művészetét ötvözve készítik az ételeket. A kakucsi Nagyligetes Deák Udvarház unikális hangulata különleges helyszín esküvők, családi és céges rendezvényeknek.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Pannónia legszebb tájainak egyike a Dél-Balatoni Borvidék, ahol már a kelták és a rómaiak is szőlőt termesztettek és bort készítettek. Honfoglaló elődeink a Kaukázus vidékén ismerték meg e növényt. Keresse fel a Dél-Balatoni Borút Egyesület minősített állomásait, ízlelje meg a pincészetek borait, s közben élvezze a szőlőkkel átszőtt Somogyi-dombság lankáinak barátságos, megnyugtató atmoszféráját.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.
Hiánypótló szakmai összefogást takar a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter. A Pannon Borrégió négy borvidékének (Pécs, Szekszárd, Tolna és Villány) borászai, borturisztikai szolgáltatói és borász szervezeti fogtak össze azért, hogy egységesen, hatékonyan jelenjenek meg, egyúttal segítve Önt, hogy kényelmesebben, gyorsabban érhesse el kedvenc borait és borászait.